Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgnhj

30 letnim kobietom juz nie wypada malowac sie na zarowiaste kolory

Polecane posty

Gość bgnhj

moja znajoma w pracy maluje sie ok, stonowane kolory tak jak regulamin wymaga a kiedy ma wolne naklada sobie na powieki zarowiaste kolory, jakas nienormalna, kobietom w tym wieku juz nie przystoi:(

Gość ziutkaaa
Dlaczego?

Gość eaw
Shinybox, to strona, która oferuje Ci pudełeczko z zupełnie darmowymi kosmetykami dopasowanymi do Twoich indywidualnych potrzeb. Jedyne, co musisz zrobić to zarejestrować się z mojego linku polecającego, a potem zdobyć parę osób, które zrobią to samo. Nie ma żadnych kosztów, ani nic trudnego w tym. Nie jestem jakimś robotem, czy pracownikiem firmy, nie ma żadnej ściemy. Sprawdź, przekonaj się, zupełnie nic nie tracisz, a nie dowiesz się tego jeśli nie spróbujesz. Liczę na Twoją pomoc, przy której sami możecie coś zdobyć. Sprawdź zanim przejdziesz obojętnie. Pozdrowienia! (bez spacji w http) ht tp://shinybox.pl/?ref=6c8bb7d

Gość halo nie do wiary
a niby dlaczego nie wypada? 30 lat to już czas się do grobu szykować???

Gość aaaaaaarwena
tak jest, tzn w ogole nie powinny sie malowac bo to tak jakby myslaly ze jeszcze i m to cos pomoze, a to nieprawda - nie pomoze

Gość halo nie do wiary
spieprzaj z tym boxem! wszędzie się musicie wpierdalać? jak ktoś to gówno chciał, to już dawno wie, gdzie zamówić!

Gość bgnhj
bo juz po 30 trzeba wygladac i porzadnie sie malowac a nie roz i zolc na powiekach i mini nawet w czasie wolnym tak nie wypada:(

Gość Trzydziecha32
Ja mam 32 lata i maluję powieki na żółto, paznokcie na rażący pomarańcz, oczywiście nie w tym samym czasie. Zawsze coś do czegoś pasuje :)

Gość no oczywiście już tylko
worek pokutny i paciorki, pojedź do Europy wieśniaro i się pałuj, zobacz jaki luz mają ludzie, poza tym kobiety po 20 nie powinny wywalać tłustych boczków i brzuszysk w leginsach i rurkach, schudnij macioro

Gość ziutkaaa
Ja mam 30 i wygladam lepiej niz niejedna 25 latka

Gość tych tłustych boczków nie
powinny pokazywać nawet nastolatki:o W każdym wieku paskudnie wygląda gruba dupa w leginsach!!!

Gość zaszusasa
to prawda, trzydziecha to już próchno, to już kwoka domowa która siedzi przy garach, odpadająca tapeta, kremy antyzmarszczkowe, jakaś ostatnia rozpaczliwa proba zatrzymania odchodzącej na zawsze młodości

Gość Trzydziecha32
zaszusasa hihii, zazdrosny? :P

Gość tych tłustych boczków nie
eee tam perdolisz:P przy garach nie siedzę :P

Gość ziutkaaa
Sama jestes prochno, nie jestem zadna kura domowa, mam normalna prace

Gość 30stkaaa
Mam 30 lat i w moim słowniku (wakacyjnym :P) nie ma zwrotu "nie wypada" :P Trochę inaczej jest w roku szkolnym, bo pracując w przedszkolu mini nie założę :) Ale to głównie ze względów praktycznych :P

Gość sranie w banię
heheh ja nawet dzieci nie mam wiec moge sobie gotowac :P

Gość czaicie to?
w jakiejs kolorowej gazetce byly schematy co wypada w make upie co nie wg wieku i zestaw konturowka do oka, naturalny kolor blyszczyka czy szminki , jasny podklad i tusz do rzes wypada jedynie do 25 rz , potem mozna uzywac wylacznie kolorowych cieni do powiek bez konturowki i tuszu, ciemnego podkladu i czerwonej lub perlowej szminki (przyklad na fotce, makijaz na dziwke lub na klauna) za niby po 30 mam byc zjarana na brazowo i powieki na papuzie kolory plus krwistoczerwone usta