Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggggf

Wejdźcie proszę!! STUDIA! Mogę tak?:)

Polecane posty

Gość ggggggggggggggf

Czy po zrobieniu licencjatu na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym ze Zdrowia Publicznego, mogę próbować dostać się do Szkoły Głównej Handlowej na kierunek taki jak np. ekonomia?

Gość ggggggggggggggf
Oczywiście mówię tu o magistrze

Gość halo nie do wiary
sprawdź sobie jakie SGH ma wymagania przy naborze na studia magisterskie i będziesz wszystko wiedzieć.

Gość oooo.OOOO.oooo
to zależy od uczelni i kierunku. każda uczelnia ustala swoje wymagania. musisz wejść na stronę uczelni i przeczytać opis kierunku. czasami trzeba zdać egzaminy wyrównujące różnice programowe, albo po prostu można iść. poczytaj.

Gość ewc3df34fde3fded
zaocznie za pieniadze wszystko zrobisz, ja akurat w innym miescie po inzynierze zrobiłam mgr z ekonomii ale dziennie to musisz pytac

Gość ggggggggggggggf
Tylko, że ja na tej stronie nie mogę się połapać. Niby pisze tam o jakimś egzaminie z wiedzy o gospodarce i egzaminie z języka ale ja nie wiem czy dobrze to rozumiem. No i czy zdrowie publiczne spełni wymagania? Niby tam też jest dużooo ekonomii, mikro i makro ekonomi itp itd ale czy to się zgra?

Gość brak wody......
oczywiście że możesz ale najlepiej zorientuj się w dziekanacie uczelni bądź w rekrutacji uczelnii