Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatek1987

Wielka prośba do wszystkich Mam :)

Polecane posty

Gość Kwiatek1987

Dziewczyny, chciałabym Was bardzo prosić o oddanie swojego głosu na moją znajomą: http://szukamysupermamy.pl/konkurs/kandydatka /profil/273 Bierze ona udział w konkursie na SuperMamę i zależy mi, a także kilku naszym znajomym by zakwalifikowała się chociaż do etapu wojewódzkiego. Nic Was to nie kosztuje, a możecie jej pomóc. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Gość co coc cococococ
naucz sie kretynko wklejac linki

Gość Nawet chciałam pomóc ale
An error occurred Application error Exception information: Message: SQLSTATE: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') LIMIT 1' at line 1 Stack trace: #0 /library/Zend/Db/Statement.php(300): Zend_Db_Statement_Pdo->_execute(Array) #1 /library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(479): Zend_Db_Statement->execute(Array) #2 /library/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php(238): Zend_Db_Adapter_Abstract->query(Object(Zend_Db_Table_Select), Array) #3 /library/Zend/Db/Table/Abstract.php(1529): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query(Object(Zend_Db_Table_Select)) #4 /library/Zend/Db/Table/Abstract.php(1391): Zend_Db_Table_Abstract->_fetch(Object(Zend_Db_Table_Select)) #5 /application/modules/default/controllers/KonkursController.php(441): Zend_Db_Table_Abstract->fetchRow('id_user = ') #6 /library/Zend/Controller/Action.php(516): KonkursController->kandydatkaAction() #7 /library/Zend/Controller/Dispatcher/Standard.php(295): Zend_Controller_Action->dispatch('kandydatkaActio...') #8 /library/Zend/Controller/Front.php(954): Zend_Controller_Dispatcher_Standard->dispatch(Object(Zend_Controller_Request_Http), Object(Zend_Controller_Response_Http)) #9 /library/Zend/Application/Bootstrap/Bootstrap.php(97): Zend_Controller_Front->dispatch() #10 /library/Zend/Application.php(366): Zend_Application_Bootstrap_Bootstrap->run() #11 /index.php(52): Zend_Application->run() #12 {main} Request Parameters: array ( 'controller' => 'konkurs', 'action' => 'kandydatka', 'module' => 'default', )

Gość Nawet chciałam pomóc ale
Oddałam, ma 33 głosy, a czemu jest samotną mamą?

Gość Kwiatek1987
Ojciec małego okazał się dupkiem. Nie będę zagłębiać się w temat bo nie wiem czy by sobie tego życzyła.

Gość Laryska ryska
Och jakie to wzruszające :D heh

Gość vbm
s.p.i.e.r.d.a.l.a.j

Gość mkdsnmvkdsn
Matko jedyna, jakie wy jesteście okropne, ktos prosi grzecznie o pomoc a tu takie coś, jak wam się nie chce oddawać głosu to tego nie róbcie, ale czemu od razu tak atakować? Mam nadzieję, że nie macie dzieci...

Gość Kwiatek1987
Tak myślałam, że zaraz posypią się jakieś głupkowate komentarze, ale liczę też na to, że dotrę do ludzi, którzy zechcą poświęcic swoj czas na oddanie głosu.

Gość on_bez_pseudonimu
vbm s.p.i.e.r.d.a.l.a.j jakby tak co drugi znak uwzględnić to jest 9 kropek... a literek jest dziesięć :P głodomorze Ty... hehe

Gość Co ya co łłł
Ta twoja koleżanka jest okropnie brzydka na tych zdjęciach ie mogliście lepiszego wstawić

Gość Alicja 123432
to nie trzeba bylo sie bzykac z byle kim . Dobra rada zamiast wklejac tu ten link idz do sklepu i kup jej gumki

Gość Kwiatek1987
Pokaż swoje zdjęcie to też się pośmiejemy ideale.

Gość Kwiatek1987
Alicja - może zajmij się wlasnym życiem seksualnym.

Gość Kleopatra koko
Och najpierw dziecko zmajstrowa, a teraz my mamy sie litowac :D

Gość Alicja 123432
Moje zycie seksualne jest jak w najlepszym porzadku ;) Przynajmniej wiem co to antykoncepcja, a nie potem placz i branie ludzi na litosc, wiedziala co robi nikt jej nie kazal

Gość Kwiatek1987
Kleopatra, prośba jest skierowana do ludzi którzy chcą oddać głos. Jeśli nie chcesz oddać swojego głosu to chociaż nie komentuj bo nic o niej nie wiesz. Uważaj by kiedyś Ciebie ktoś tak szybko nie ocenił bo życie bywa bardzo przewrotne.

Gość Kwiatek1987
Alicja cieszy mnie, że wiesz co to antykoncepcja. A teraz idz trollić gdzies indziej.

Gość do Autorki ...
do Autorki . Tiaa kolezanka dobre wytlumaczenie juz my wiemy ze to jestes ty tylko wstydzisz sie przyznac ;)

Gość Kwiatek1987
Mimo chamskich komentarzy widzę, ze jednak są tu jeszcze wartościowi ludzi, którzy oddają głosy. Dziękuję :)

Gość Alicja 123432
i radze nauczyc twoja ,,kolezanke"rowniez antykoncepcji: gumki, globulki, spirala,tabletki, zastrzyki chormonalne od koloru do wyboru ;D

Gość Kwiatek1987
do Autora - przejrzałeś mnie.

Gość Kwiatek1987
Alicja - papa 🖐️

Gość do Autorki ...
Na wylot juz cie znam ...

Gość Małaa 29
Głos oddany. Powodzenia. Ps. Wcale nie jest brzydka a nawet jakby była to co ci do tego? Nie chcesz nie głosuj ale nie musisz krytykować PIĘKNISIO

Gość Kwiatek1987
No niestety macie racje glupio bylo mi sie przyznac ale to nie moja kolezanka tylko ja przepraszam was ale glosy oddawajcie

Gość Kwiatek1987
Mam nadzieję podszywie, że bawisz się dobrze :)