Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PranieDomowe

Po jakim płynie do płukania pięknie pachną ubrania? Jaki polecacie?

Polecane posty

Gość PranieDomowe

Witam, Nie wiem czy ja mam jakiś dziwny zmysł powonienia, czy te płyny są jakieś dziwne, ale inaczej pachnie płyn w sklepie, a inaczej później pachną mi nim ubrania po praniu. Po niektórych wręcz śmierdzą. Szukam opinii o sprawdzonych płynach do płukania, po których ubrania pachną po prostu delikatnie i świeżo (rodzaj zapachu, czy to wiśnia czy jaśmin nie ma znaczenia). Chodzi mi o to, żeby nie śmierdziały. Mam 3 dzieci, ciągle piorę i płyny do płukania są niezbędne. Z góry dziękuję za podanie konkretnych firm i zapachów.

Gość matka wspaniałej dziewczyny
Lenor fioletowy jest najlepszy. Lata doświadczeń.

Gość nhchjcgn
softlan niebieski ale to chyba na bazarze bo to niemiecki ale warto

Gość n;lknkl;asnv skln
Polecam Lenor czarny : http://www.google.pl/imgres?q=lenor+czarny&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1440&bih=759&tbm=isch&tbnid=dGw7vvnQfDXLNM:&imgrefurl=http://extra.sklep.pl/lenor-plyn-do-plukania-15-l-p-123.html&docid=XoyJgG3RUwDo3M&imgurl=http://extra.sklep.pl/user/images/Lenor%2525201,5%252520l%252520czarny.jpg&w=246&h=567&ei=uWcBUJawKIqytAaN9vzQBg&zoom=1&iact=rc&dur=336&sig=104625763106071279045&page=1&tbnh=126&tbnw=55&start=0&ndsp=33&ved=1t:429,r:9,s:0,i:99&tx=38&ty=72

Ja nie uzywam niczego bo to sama chemia, ubranie wystarczy jak jest uprane w dobrym proszku i samo z siebie ladnie pachnie.

Gość Softlan***
softlan biały !!!

Gość zrób dobrą wentylację tam
gdzie suszysz pranie i czymkolwiek wypłuczesz będzie pachniało jak należy. Długi czas używałam ciemnozielonego Aroma Lenor, ale teraz odkryłam ioletowy Softlan za połowę ceny lenora :)

Gość zrób dobrą wentylację tam
sorry, fioletowy Sofin, a nie softlan

Ja od dawna uzywam bialego lenora z tym,ze kupuje go w niemczech.polskie plyny maja niestety to do siebie,ze ubrania pachna nimi conajwyzej po wyciagnieciu z pralki...

Gość MalutkaOna
Ja piore w plynach do prania-aktualnie mam Klebuszek z biedronki.

Gość PranieDomowe
dziękuję. wypróbuję wasze typy. Na pewno spróbuję się przejść do sklepu z niemiecką chemią i tego lenora białego kupię. Ale wypróbuję też reszty. I tak zużywam tego dość dużo, zdążę wypróbowac wszystko przez 3 mc:) pozdrawiam wszystkie mamy i nie-mamy:)

Gość 7ik8ol9o0l
ja kupiłam ostatnio zółtego lenora był w 2-paku w biedronce chyba summer sie nazywa i powiem wam ze pachnie cudnie,bluzka mi pachnie 4 dni w szafce.polecam

Gość nbmfhgfc
ja zolty lenor

Gość nbmfhgfc
ja zolty lenor

Gość nbmfhgfc
ja wlasnie tez tylko i wylacznie ZOLTY LENOR! ale wszystkie inne przez wszttsystkie lata tez probowalam, a to dlatego bo jak ciagle kupuje zolty to potem go nie czuc bo sie przyzwyczaja, wiec od czasu do czasum inny, bialy czy ten magifiq tez mam ale nim plucze rzeczy takie bardziej stylowe wyjsciowe a zolty wygrywa ,

bardzo dużo zalezy od sposobu suszenia, jak suszy sie w malej lazience bez wentylacji to zaden plyn nie pomoze, jak sie suszy na zewnatrz, zwlaszcza w ogrodzie to znow wiatr wywietrzy wszystko, najlepiej pachnie prosto z suszarki lub wlasnie z dobrze wentylowanego pomieszczenia, gdzie ciuszki sie rozwiesza kazdy osobno z zachowaniem przestrzeni

Gość JALINKAHALINKA
Biały lenor inne pachna krócej

Gość 7ik8ol9o0l
jakbym miałam wybrac to własnie poza zóltym lenorem lubie tez niebieski,a kiedys kupiłam płyn E,skusiam sie bo był troszke tanszy ale powiem wam ze lipa...pachniało tylko jak wyjmowałam z pralki.a dla porównania dodam ze robilam kiedys selekcje ubran synka i na dnie szuflady znalazłam blzuke w której dawno nie chodził,wyjełam ja i powachałam bo mysle sobie ze pewnie trzeba przeprac a tu niespodzianka...pachnie pieknie niebieskim lenorem,nie wiem dokładnie ile tam lezała ale ze 2 miesiące napewno.

Gość kalina5
ja niebieski wansow bardzo ladnie pachnie

Gość kalina5
ja niebieski wansow bardzo ladnie pachnie

Gość biki
no więc :P LENOR CZARNO-SREBRNY ORAZ COCCOLINO pamietacie ???????????? :D :P

Gość softlan żółty
:)

Gość dfzjukil-.,mnhb
NIebieski Lenor- jak nie ma go w domu to sie latwiej irytuje :D Uspokaja mnie ten zapach :D