Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie fakty i tyle DOMINIKA 21

piekna kobieta moze wybrzydzac wsrod facetow, wybrac tego najlepszego i tyle

Polecane posty

Gość takie fakty i tyle DOMINIKA 21

mowie o kobiecie, co jest zarowno piekna jak i inteligentna mam sie niby zakochac bo jakis przecietniak ze studiow mi kupil roze albo powie czule slowko? wolne zarty moge sie z nim zwiazac, ale traktujac to jako nic zobowiazujacego, ok, pojade z nim na kurs hiszpanskiego albo oboz zeglarski, pojde na pare imprez, dam mu sie zajac moja cipka jak bedzie dobry, to pociagniemy to dluzej, jak zly, znajde innego, bo z tym problemow nie mam a kasa u faceta zawsze byla atutem, jak po studiach bede zwiazana z kims kto robi doktorat z socjologii a w pociagu intercity poderwie mnie biznesmen majacy wlasny hotel w centrum warszawy albo siec 20 aptek, to wtedy wybiore tego drugiego

Gość KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Jak widac inteligencji Ci brak:/

Gość twoim zdaniem najlepszego
a to nie oznacza najlepszego :)

w sumie mowi prawde sam wiem cos o tym bo gdy bylem "zwykly" bylem nieciekawy kiedy zaczelem sie udzielac ze swoim zespolem ktos o mnie zacza slyszec zaczelo sie dziac kolomnie nagle zaczelem sie robic atrakcyjny (choc wygladam niemal tak samo) sadze ze jesli zaczne na tym zarabiac fajniejsza kase a przede wszystkim dorobie sie jakiejs slawy chocby lokalnej to i coraz bardziej "eleitarne" laski jakos tak niby same z siebie zaczna mnie lubic tak juz jest

Gość Baron Justin de Vcipeval
po co anonsowac swoje kurestwo?

Gość Tepiciel głupoty
Bo ja wiem czy dziwkę ? Małolata ma wakacje i bredzi co jej ślina na jęzor przyniesie. Ale w perspektywie lat z pewnością kurwiszon z niej wyrośnie i pustostan:((

laska która mówi wprost "jak poderwie mnie bogatszy to oczywiście że jego wybiorę" to zwykła dziwka która patrzy tylko na to kto ile ma pieniędzy. nie wiem czy jest się czym chwalić że ma się swoją cenę. Takie panenki myślą że mają klasę bo za cudze pieniądze pokupują sobie perfumy Chanela i bluzeczki Dolce&Gabbana, bo im ktoś dupe przewiezie szrotem jakim jest BMW (tak, nawet te nowe), bo ma wypasione mieszkanie, podczas gdy nie różnią się niczym od małomiejskiego plebsu. Niezależnie od tego ile na sobie kasy nie mają i u jakiego fryzjera się czeszą. Jeżeli ktoś potrafi zanurzyć twarz w korycie dla świń aby z dna wyciągnąc pieniądze to nie ma klasy absolutnie żadnej. A cienia kurestwa nigdy z siebie nie zmyje.

Gość kurek...
bo takie sa dzis kobiety ze tylko na kase patrza

to niech się potem nie dziwią że się je traktuje jak kupiony przedmiot

Gość martynka !
to ja niestety jestem dziwką wg dareblabla

Gość Caveman
A na co mają patrzeć? Zakochują się w przystojniakach z ciekawą, oryginalną osobowością, mocnym charakterem, a do związku szukają kogoś bogatego.

Gość się puściło
wodze fantazji o lepszym zyciu hehe ;)

Gość uyit
Każda dziś jest taka!!! Szmaty