Gość KAKA199 Napisano Lipiec 14, 2012 Hej wszystkim chciałabym wiedzieć czy za dużo wczoraj zjadłam a jestem na diecie. Na śniadanie kanapkę z chlebem razowym i serem potem wypiłam tigera na obiad kilka strączków fasolki i po 17 jogurt czy według was to dużo jak na dietę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
astralka 0 Napisano Lipiec 14, 2012 Tak. Idź wymiotuj aż padniesz... I weź w razie czego środki na przeczyszczenie. Dziewczyno. O czym ty mówisz? Jeśli pytasz czy za dużo zjadłaś a zjadłaś max 300 kcal to powinnaś pójść do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qpoqm, Napisano Lipiec 14, 2012 haha co za durne pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bringoo Napisano Lipiec 14, 2012 no zajebiscie duzo ja to nosem wciagam w trakcie snu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MarikaAMZ Napisano Lipiec 14, 2012 czy wiesz wszystko o odchudzaniu? Jak wytrwać na diecie i jaki rodzaj diety będzie dla Ciebie najwłaściwszy, jak motywować się w odchudzaniu oraz jak uniknąć błędów, przydatne informacje znajdziesz na: http://trening-fitness.pl/category/odchudzanie?lang=pl_pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KAKA199 Napisano Lipiec 14, 2012 Dziękuję MarikaAMZ bardzo fajna ta stronka :) To dopiero początki mojego odchudzania i nie jestem do konca wtajemniczona, może ktoś mi podpowie jakiś fajny sposób na zrzucenie kilku kilogramów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Lipiec 14, 2012 Powinnaś zjeść więcej i olać tego Tigera, bo to sam cukier. A sposób na zrzucenie kg masz tysiąc pięćset sto dziewięćset, tylko musisz poczytać wątki. Najlepszy to MŻ i RD. Mniej żreć i ruszyć du.pę. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
astralka 0 Napisano Lipiec 15, 2012 Kup sobie może jakąś książkę o odżywianiu, bo zasadniczo bardzo źle jesz. Możesz poczytać na necie o zdrowym odżywianiu. Ciężko coś doradzić osobie, która zjadła trochę fasoli i pyta się czy to za dużo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KAKA199 Napisano Lipiec 15, 2012 Dzięki tak też zrobię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach