Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAKA199

Czy zjadłam za dużo

Polecane posty

Gość KAKA199

Hej wszystkim chciałabym wiedzieć czy za dużo wczoraj zjadłam a jestem na diecie. Na śniadanie kanapkę z chlebem razowym i serem potem wypiłam tigera na obiad kilka strączków fasolki i po 17 jogurt czy według was to dużo jak na dietę?

Tak. Idź wymiotuj aż padniesz... I weź w razie czego środki na przeczyszczenie. Dziewczyno. O czym ty mówisz? Jeśli pytasz czy za dużo zjadłaś a zjadłaś max 300 kcal to powinnaś pójść do lekarza.

Gość qpoqm,
haha co za durne pytania

Gość bringoo
no zajebiscie duzo ja to nosem wciagam w trakcie snu

Gość KAKA199
Dziękuję MarikaAMZ bardzo fajna ta stronka :) To dopiero początki mojego odchudzania i nie jestem do konca wtajemniczona, może ktoś mi podpowie jakiś fajny sposób na zrzucenie kilku kilogramów

Gość *liliann
Powinnaś zjeść więcej i olać tego Tigera, bo to sam cukier. A sposób na zrzucenie kg masz tysiąc pięćset sto dziewięćset, tylko musisz poczytać wątki. Najlepszy to MŻ i RD. Mniej żreć i ruszyć du.pę. :D

Kup sobie może jakąś książkę o odżywianiu, bo zasadniczo bardzo źle jesz. Możesz poczytać na necie o zdrowym odżywianiu. Ciężko coś doradzić osobie, która zjadła trochę fasoli i pyta się czy to za dużo...

Gość KAKA199
Dzięki tak też zrobię:)