Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak często anal?

Co ile uprawiać seks analny żeby nie było tego za dużo?

Polecane posty

Gość Jak często anal?

Wiadomo, że seks analny to wg lekarzy kwestia kontrowersyjna, więc lepiej nie robić tego za często dla bezpieczeństwa. Czy raz na tydzień to już za często?

Gość raz na pol roku ok
czesciej nie :)

Gość ja pani wasza
co 2 godziny

Gość Jak często anal?
no właśnie, różne są opinie ja trzymam się sztywno zasad, mój tata jak mnie w kakałko wali to mówi że trzeba trzy dni odczekać, co o tym sadzicie?

Gość ostatni moheranin
twój tata ma całkowitą rację i widać, że zna sie na życiu 🌼 z bogiem dziecko

Gość zuziafruziafozia
A napisze jeszcze raz ku przestrodze,ja po 1 razie dostalam hemoroidow,never again,gra nie warta swieczki

Gość beeeaaarrr
to się ciesz dziecko, że tylko hemoroidow :) Normalnie fani fekalioanalii zwykle kończą na raka jelita grubego i to bardzo wcześnie :) Radze zrób sobie prześwietlenie odbytu, bo za kilka lat możesz kwiatki 2 metry niżej wąchać :D

Gość lepiej nie rob
tego wiecej

Przy odpowiednim nawilżeniu lubrykantem i zachowaniu zasad ostrożności w trakcie rozpoczęcia penetracji nie powinno być żadnych problemów. Jesli obawiasz się ew. konsekwencji zostań przy tygodniowej częstotliwości.

a feee co za świnie.Cipka jest do bzykania,a faceci podobno chcą bzykac w pupe tylko te kobiety co mają rozjebunde z cipy, :-D

Verbisiu, skarbie ;) Seks analny to akt dominacji i podporządkowania sobie partnerki z jednej strony oraz akt pełnego zaufania do partnera i całkowitego oddania mu się z drugiej strony. To akt dostarczający doznań głównie w sferze mentalnej. Fizycznie wrażenia są raczej gówniane :p

Vieviórku, a czy jak para nie uprawia seksu analnego to znaczy, że jest gorsza i pruderyjna? :(

Gość fafasdfasdf
anal to piękna sprawa, ale obie strony muszą chcieć, a doznania fizyczne przy stymulacji odbytu są super, ale powtarzam raz jeszcze, odpowiednie nastawienie jest kluczowe

Gość do vievióra
anal to najwyższa forma syfiarstwa, forma jaką ty prezentujesz, gdybym spotkał cie w realu nacharał bym ci na ryj a ty i tak powiedziałbyś ze deszcz pada :D Syfiarze upodleni malutcy, ludzie, dla których pochwa jest za wielka szukają wrażeń tarzając się w odbycie. Dal ciebie specjalnie oddałby ci mój stolec wprost do tych pedalskich ust a ty przeprowadziłbyś degustacje, na koniec zasadziłbym ci sztachetę w odbyt abyś poczuł tą wielką satysfakcję cwela forumowego :D

do vievióra ---> OK jestem skłonny to przedyskutować. Obiecuję pisać krótszymi zdaniami. ;)

Tak ogólnie pytałam - a Ciebie, jako kafeteryjnego mentora to nie wstyd pytać o takie rzeczy. :(

Gość Miszcz^kamóflarzu
do vievióra anal to najwyższa forma syfiarstwa, forma jaką ty prezentujesz, gdybym spotkał cie w realu nacharał bym ci na ryj a ty i tak powiedziałbyś ze deszcz pada Syfiarze upodleni malutcy, ludzie, dla których pochwa jest za wielka szukają wrażeń tarzając się w odbycie. Dal ciebie specjalnie oddałby ci mój stolec wprost do tych pedalskich ust a ty przeprowadziłbyś degustacje, na koniec zasadziłbym ci sztachetę w odbyt abyś poczuł tą wielką satysfakcję cwela forumowego ... No tak, na dworzu leje, gimbaza szaleje :D

Kafeteryjnego czego ? :classic_cool: Para to para. Co tu jest do wartościowania ? Staram się udzielić konkretnej odpowiedzi na zadane pytanie, zwłaszcza, że odpowiedzi nie było zbyt wiele. Wartościowanie na serio zdarza mi się rzadko, nawet w takim miejscu jak to ;)

Gość Miszcz^kamóflarzu
Veru ale to tylko na katzu :classic_cool:

Koniecznie musimy się napić. Może wtedy napiszemy jakiś song na miarę "The Star Wars that I used to know" albo "Primeday" :D

Gość Miszcz^kamóflarzu
Możemy też napisać scenario do pozostałych czech części Star Warsów, co to ich Dżordż dawno temu obiecał, a potem ocyganił fanów i powiedział, że ni chuja nie nakręci :(

Gość Miszcz^kamóflarzu
Zapuszczę więcej kudłów i będę Czubaką :classic_cool:

:D Ty możesz być Obi Wanem. Vieviór będzie Yodą, Perwersja Leią, SM Lukiem, Zetu Hanem. A Ducheł bedzie Darthem Vaderem. :classic_cool: Koliberek zaś Palpatinem. :classic_cool: