Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,Aler

Jak to interpretowac?

Polecane posty

Gość ,Aler

Wczoraj bylem zalatwic pewna sprawe sluzbowa. Siedzielismy w samochodzie i rozmawialismy. Jakos zrobilo sie tak nastrojowo, ze odruchowo poglaskalem kolezanke po glowie, a pozniej polozylem reke na jej kolanie. Popatrzylem jej w oczy, widac bylo ze jest troche zmieszana, ale po chwili polozyla mi swoja reke na moim kolanie. Usmiechnela sie. Podroz sluzbowa zakonczyla sie podaniem dloni na do widzenia z jej strony i krotkim dziekuje. Dodam, ze ona nie jest stanu wolnego. Jak interpretowac jej zachowanie? Jest zainteresowana czyms wiecej niz tylko takim delikatnym dotykiem, czy to tylko takie testy, niewinny flirt?

to nie "takie testy" tylko taka baba o zdradzieckiej naturze. jej mąż pewnie co tydzień maluje zarysowany sufit.

Gość ostatnio sama zachowałam
nie tak jak chciałam, dałam się nieco poprowadzić i dopiero później wyjaśniłam sytuację, z tym, że oboje byliśmy wolni póki nie dojdzie do dalszych gestów to nic nie znaczyło

Gość dfghjkl0000
romansik wisi w powitrzu buja sie na chmurkach :classic_cool:

Gość dfgdfggff
masz zone?

Gość ,Aler
Aktualnie nie posiadam zony. A dlaczego pytasz?

Gość dfgdfggff
To mozesz "dzialac" :)

Gość sjkdhshgfjk
mi jak kolega położył rękę na kolanie, to też byłam zmieszana i myślałam, że mu przypierdolę, ale się opanowałam. gdyby nie była zainteresowana, nie kładła by ci ręki na kolanie, ale może być tak, że ją trochę poniosło, zrobiła to pod wpływem "romantycznego nastroju" i nie będzie chciała kontynuacji, jak przemyśli sprawę. zajętej baby nie tykaj, nie rób świństwa drugiemu facetowi, który z nią jest.