Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała_muminkaa

Robicie zakupy w Biedronce?

Polecane posty

Gość Mała_muminkaa

Niektore produkty są kiepskiej jakosci, ale są też i tej dobre. Robicie zakupy w biedronce czy uważacie, że to obciach?

Gość Magyster d/s zbytecznych
Kto uważa, że obciach to niech zawala do Almy :D

Gość ja robię w bomi,
:classic_cool:

Gość bomi upadlo, zreszta wybor
tam byl maly. Almę mam daleko,zreszta pare razy zawidolam sie tam na fatalnym garmażu i ciastach) a Biedronke blisko. jest bardzo duzo produktow ndobrej jakosci. Niektore identyczne, po wiele tanszej cenie ( Chocby firmowy sok z burakow Hortexu, takze warzywa, owoce ( np pomarancze, awokado. Jogurt, maslanka, mleko - takie jak gdie indziej. Dlaczego obciach? To mpj ulubiony sklep.

Gość DonPedros
No to zależy co kupujesz, bo jak kupujesz czekolade kakaopodobną "mae by" Biedronka - no to obciach, ale jak "normalne" produkty to co ma być złego?

Gość Jola Olsztyn
Kupuję, oczywiście. Najczęściej jogurty, czekolady, herbaty, kawy, nawet kosmetyki np. żel pod prysznic albo płyn do płukania zębów

Gość eweqwew
Robicie zakupy w biedronce czy uważacie, że to obciach? ja co dziennie, bez tego sklepu chyba umrałabym pare lat temu z zarobkami podobnym i do rencisty... ale co do obciachu- to jaj z tego kretyńskiego forum dopiero dowiedziałam sie że to jakiś obciach moze byc.... LOL/ mieszkam w bogatej okolicy- sporo sąsaidów- np. dr hab psychologii, dwa domy dalej profesor medycyny, i np. chyba najbogatszy gosc na całej ulicy- ma jakies samochody - terenowy Harley Davidson, sportowe typu jaguar, w ogóle niektóre nieznane mi marki, chyba zza oceanu- ich wszystkih tez widuję w tym sklepie

Gość katelake
ją kupuje w biedronce, mają tam tanie i dobre rzeczy - często niespotykane nigdzie indziej w większych rozmiarach. Kupiłem kiedyś ketchup heinza 0.8litra za 5zł to narzekać nie mogę heh.

Gość Marzenkowiec
inaczej bym ogłosił upadłość

Gość to moj ulubiony sklep
juz sie przyzwyczailam do cen w biedronce i jak jestem w innym sklepie to mam poczucie ze niezle przeplacam,wczoraj kupilam fajne spodenki w ktorych czuje sie i wygladam ekstra

Gość salamala856
większość produktów kupuję w biedronce (oprócz chleba) bom biedna studentka ;) Ale uważam że to obciach, jak kiedys bedzie lepiej mi sie powodzic to sie przerzuce na jakis burżujski hipermarket :D

Gość DonPedros
to moj ulubiony sklep - zaprezentuj się! salamala856 - coś w tym jest, ja nie patrzę na ceny, bo, no bo powiedzmy, że mnie stać, i mniej ludzi takich jak ja jest w Biedronce, a więcej w takim "burżujskim". Wśród swoich lepiej ;)

Gość ja robię w bomi,
w jakim sensie upadło ?

Gość eweqwew
a wolicie tesco od Biedronki? Bo wg mnie ten sklep jest duzo gorszy,

Gość DonPedros
Na razie jest wniosek o upadłość, banki wstrzymały kredyty: http://finanse.wp.pl/kat,104492,title,Bomi-grozi-upadlosc,wid,14586264,wiadomosc_prasa.html?ticaid=1ece0 Pewnie ktoś przejmie.

Gość leny111
Jak by patrzec na konserwanty to sa zawsze i nie ma znaczenia czy to alma kaufland czy biedronka

Gość q43q
Ja wam powiem że kupowałam mojej córce różne chusteczki nawilżające J&J, pampers,bambino i żadne mi nie pasowały ,raz przez przypadek w biedronce kupiłam dada i okazały się super,zarówno cenowo jak i pod kazdym innym względem!

Gość ostatni moheranin
nie bo drogo jest np masło kosztuje 5 zł gdy netto lub Lidl po 3 zł

Gość lepiej, by bomi nie upadło
bo do piotra i pawła musiałbym jeździć z 4 przesiadkami , no ale tak to jest, to co lepsze upada, a to co gorsze zostaje

Gość vfsvdev
robie zakupy w biedrze ale nie kupuje produktow biedronkowych spozywczych

Gość Blancka44
No pewnie że robię zakupy w biedronce i jakoś nie widzę powodów aby się wstydzić. Przyznam szczerze że na prawdę bardzo się dziwię ludziom którzy ukrywają fakt że kupują w takim sklepie. Przecież nie ma w tym nic złego. Jeśli zapoznacie się dokładnie z gazetką promocyjną na stronie http://www.ceneolokalnie.pl/sklepy/18138s-biedronka.pl/gazetka1 To zauważycie jak dobre produkty w super niskich cenach mają w swojej ofercie. Mam biedronkę pod nosem i nie widzę sensu aby jechać dalej do innego sklepu gdzie będą te same produkty tylko w dużo wyższych cenach.

Gość gość
Czy Ty właśnie odkopałaś martwy temat z 2012 ?

Gość gość
Kupuję naprzemiennie w Biedronce i Lidlu ,głównie artykuły pierwszej potrzeby,chemię itp.. Przez swoją rywalizację, ( jeśli w Biedronie jest promocja na ręczniki papierowe to za chwilę na bank jest promocja na ręczniki w Lidlu ;-) doskonale się uzupełniają i w jednym i drugim mam ulubione produkty ale pieczywo, mięso i ryby kupuję odpowiednio w piekarni,mięsnym i rybnym, jednak mam większe zaufanie do oferowanej w nich jakości.

Gość ElenaZAvaloru
Głównie na takie większe zakupy jeżdże do biedronki , nie ukrywajmy , ale cenowo wychodzą no raczej najlepiej Owszem po jakieś takie pojedyncze rzeczy , jakieś kotlety sojowe czy miód z pasieki to wybieram się już gdzie indziej . Natomiast w Biedronce przede wszytskim warzywa , owoce , sałaty itd , bataty bakłażany , owoce morza-krewetki, sery( mascarpone , grana padano ) . Chemia gospodarcza ( żel/proszek surf, E itd) . Do tego jeszcze dochodzą kawy i słodycze . Z kawy to najczeciej kupuję Jacobs a ze słodyczy delicje Paryskie - uwielbiam wszystkie 4 smaki . 300 g bardzo dobrych ciastek mozna było kupić w atrkacyjnej cenie ;) Tylko .. Niestety po dłuższym ich niekupowaniu , zauważyłam znaczną różnice ;/ Przed wakacjami jak je kupowałam to rzeczywiście smak był niemal że identyczny jak oryginalne . Ale to co kupiłam ostatnio , znacznie odbiega od tych Paryskich , które były wcześniej. Biszkopt : suchy , zbity i dużo cieńszy - jakby żałowali ciasta. Galaretka nie jest galaretką tylko czymś innym. A polewa czekoladowa? - też jakby jej pożałowali i w dodatku jest chyba jakiejś kiepskiej jakości . No dobra a jak to u Was wygląda? Ja mieszkam w Rzeszowie ;)

Gość lidka45
Większe zakupy robię tylko w biedronce. Wcześniej robię sobie listów zakupów, śledzę na bieżąco gazetki promocyjne https://www.gazetkonosz.pl/biedronka/ Co tydzień od czwartku są promocje na coś nowego, czasami w mojej Biedronce już tego nie ma i jadę do innej.

Gość gość
Witam. Jakie ceny... Jak wszędzie jednak produkty kiepskie. Nie wspomnę o owocach i warzywach.