Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia...;)

jakie buty do mietowej sukienki koronkowej

Polecane posty

Gość joasia...;)

witam :) w sierpniu ide na wesele i kupiłam sobie mietowa sukienke koronkowa do kolan z białym paskiem w talii. teraz mam problem z wyborem butów i dodatkow ;/ dodam ze biore kremowa torebke ;) a buty to musza byc koniecznie szpilki ;)

Gość jakieś takie byle jakie
też kremowe, nie fajnie będzie to wyglądało jak pasek buty i kopertówka będą w całkiem różnych kolorach.

Gość ja bym wybrała
szare albo cieliste, ale ten pasek w talii i torebka to fatalne połączenie

Gość jędzawkowiczka
buty białe i torebka biała będzie pasować do białego paska

ja bym tę mięte przełamała, bo wyjdzie mdło z kremowymi lub białymi dodatkami. jaskrawy żółty tworzy ciekawe połączenie. ciemny brąz w dodatkach również. ja ubrałabym jaskrawy dodatek żółć, pomarańcz, koral lub bezpiecznie przełamała czernią.

Gość mogeprosicopomoc?
Shinybox, to stronka, na której możesz zdobyć kosmetyki zupełnie za darmo, które są dostosowane do Twoich indywidualnych potrzeb. Wystarczy, że zarejestrujesz się z mojego linku polecającego i zbierzesz parę osób, które zrobią to samo. Nie ma tu żadnej ściemy, więc liczę na Twoją pomoc, a przy okazji sama możesz zdobyć pudełeczko z kosmetykami. Nic nie tracisz, więc spróbuj chociaż. Pozdrawiam! ht tp://shinybox.pl/?ref=6c8bb7d (bez spacji w http)

Gość betty boops
Zgadzam się,że mięta i biel będzie kiepskim połączeniem - nudnym zwyczajnie Spróbuj z czarnym lub karmelowym (odcienie brązu).

Gość anaianamana
Czerń nie. Jakies krzykliwe kolory tez mi sie nie widza do mietowej sukienki. Polecam nude albo pastelowy roz

Gość lidka__
buty cieliste lub beżowe