Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolciaaah

wiza :/

Polecane posty

Gość karolciaaah

mam nastepujace pytanie do osob ktore kiedys ubiegaly sie o wize do stanów a najlepiej ktore ja dostały:) Byłam jakis miesiac temu na rozmowie z konsulem w sprawie dostania wizy turystycznej,poszlam i zaplacilam ale niestety nie przyzano mi wizy i teraz moje pytanie poniewaz bardzo bardzo mi zalezy na wyjezdzie no i co za tym idzie wizy wiec kiedy moge isc proboweac dostac ja znowu?Czy jest jakis konkretny czas odczkeania czy nie? naprawde jestem zielona w sprawach zalatwiania tego wszytskiego poza tym pierwszy raz sie staram a tu od razu odmowa

Gość karolciaaah
prosze o jaka kolwiek pomoc:/

Gość taraaara
a mowil dlaczego odmowil przyznania wizy???? co do turystycznej to chyba nie powinno byc problemow

Gość telefon stacjonarny...
A dlaczego Twój wniosek o wizę został odrzucony? Coś kombinujesz?

Gość karolciaaah
nie!!!!!nie chce byc tam nielegalnie nic z tych rzeczy zadna praca nie wchodzi w gre jade do znajomych tylko w celach turystycznych

To strasznie dziwne, że Ci nie przyznali. Ile masz lat? Masz tu jakąś pracę, rodzinę szkołę coś co zatrzyma Cię w kraju?

Gość karolciaaah
jestem na studiach drugi rok nie mam stalej pracy ale dorabiam mieszkam w polsce na stale i nie zamierzam wyjezdzac gdzies za praca w polsce mam cala rodzine tylko chodzi mi o taki wyjazd do znajomych do stanow doslownie nawet nie wiem czy na miesiac nie wiedzialam ze tak trudno z tym jest:( a moge isc teraz ponownie do tego konsula czy trzeba jakis czas odczekac?

Gość urocza czrownicaa
niestety znowu mozesz sie starac za pol roku, sprawdz sobie na ich stronie. a o co sie ciebie pytali?? ja tez kiedys sie staralam bylam w trakcie drugiego roku studiow i dostalam wize na rok, w usa bylam na wakacjach.

Gość urocza czrownicaa
: Kiedy ponownie można się starać o wizę w przypadku otrzymania odmowy? A: Jeśli nie potrafisz przedstawić dowodów na to, że od chwili złożenia ostatniej aplikacji nastąpiły w Twoim życiu istotne zmiany zalecamy poczekać przynajmniej 2 lata.

Hmmm, byłaś wiarygodna dla konsula? Odpowiadałaś krótko i rzeczowo na pytania, które zadawał? Nie starałaś się go usilnie przekonać, że nie masz złych zamiarów?

Gość bringoo
haha plaszcie sie dalej kurwy przed jankesami

Gość karolciaaah
o nie pol roku to bardzo dlugo:( nie wiem ale bede musiala poczekac. Podczas rozmowy wydawalo mi sie ze moje odpowiedzi byly naturalne,proste i rzeczowe naprawde nie wiem dlaczego dostałam odmowe.Oczywiscie bez konkretnego uzasadnienia ot tak. Dziekiuje za informacje.

Gość karolciaaah
aha to w takim razie sprobuje tam zadzwonic i zapytac jak sie nie uda to za pol roku.mowi sie trudno:(

Gość vvolvvo
dziwne ze ci odmowiono, rozmowa jest najwazniejsza a konsul nie moze miec cienia watpliwosci ze cos mozesz pokombinowac zwlaszcza mloda dziewczyna probuj jeszcze raz i nie czekaj zadne pol roku!!!!to jakas bujda! idz od razu!

Gość gość
Bylam 2 dni temu i tez nie przyznali mi wizy turystycznej:( Po jakin czasie moge sie starac?

Gość gość
I dobrze że Polaków nie wpuszczają do Stanów, mam ich dosyć w Polsce, jeszcze ich tylko w USA brakuje.