Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W deszczu widać obraz Stwórcy

Czy przyjazń z młodszym to coś złego?

Polecane posty

Ja 26 on 17. Przyjaźnię się z chłopakiem młodszym od siebie o 9 lat. Dodam,że nigdy nic nas nie łączyło poza rozmową. Czy to coś złego? A może nie powinnam przyjaźnić się z nastolatkiem? W każdym bądź razie nic poza przyjaźnią i serdecznością miedzy nami nie ma,wiec to chyba dobrze:)

W każdym bądź razie, jakkolwiek bądź, mam wrażenie, że poziomem intelektualnym Jesteście sobie równi. Także luzik.

Gość adamskizwyczajnyfacet
nie to nic zlego mozecie sie przyjaznic ile chcecie przyjazn i seredcznosc jak opisujesz sa jak najbardziej wskazane;-)

Gość nnonoooonooowyyykuzwano
Musztarda? Na jakiej podstawie oceniasz kogos ,skoro sama/sam nazwalas /nazwales (bo ktorz wie czy jestes kobieta czy facetem) siebie tak beznadziejnie jak dziecko 12letnie. Musztarda? Moze Ketchup? albo Stoperan? hehe bawia mnie takie dzieci jak ty a wracajac do tematu ktorzy zamiescilas autorko nie widze w waszej przyjazni nic zlego

Gość AniolkaMarta
Nie o ile nie będziecie do siebie pałać namiętnością. Sama mam młodszego kumpla,ale u nas jest 6lat różnicy.

Gość jojojojojoziooom
Nie!!!!! A moze tak? Zalezy jak do tego oboje podchodzicie!!!!!!!!

Gość kochamjustinabiberaaaa
takie cos to nie temat pfff... jakbys napisla ze sie z nim ruchasz to by bylo cos :D

Nie ma w tym nic zlego, spokojnie... Ja wlasnie wrocilam ze spotkania z chlopakiem mlodszym od siebie o 8 lat. Jak sie z Nim dogadujesz? dobrze...?

To co tu napisaliście potwierdziło tylko zdanie wielu osób... "W internecie nie znajdziesz normalnych ludzi" A co z wami na co dzień? Jak zachowujecie się,gdy obok stoi wasza mama,siostra,albo ktoś na kim wam zależy... Czy w ich obecności piszecie wulgaryzmy? Albo zachowujecie się jak dzieci pozbawione(za przeproszeniem) mózgu? -kocham justina bibera- nie wiem ile masz lat i nie obchodzi mnie to,ale swoim wpisem pokazałaś swój iloraz iq. -musztarda - po prostu... chyba pan wyżej miał rację i powinnaś zmienić nick na Stoperan,ponieważ jeśli dokucza Ci nagminna biegunka,sraj sobie pod innymi wpisami. To co robisz ma określenie wśród młodych ludzi jako hejterstwo.Rozumiem ,że masz ciężkie życie ,bo życie nastolatki nie jest łatwe ^^ musisz chodzić do szkoły,a w szkole zbierasz baty od koleżanek/ kolegów itd. ale nie załamuj się^^ Zjedz sobie batona i od razu poczujesz się lepiej. Życzę Ci bardzo specjalnego dnia ^^

Napisałam ,że z nim rozmawiam i dogadujemy się naprawdę świetnie. Mamy dużo wspólnych tematów,zainteresowań,lubimy czytać książki. A ten chłopak 8 lat młodszy od Ciebie,to Twój chłopak? Czy tylko przyjaciel?

Hm ;) To nie jest moj ani chlopak, ani tak na prawde znajomy... Ostatnio jak biegalam zaczepil mnie, jakis czas temu ja to zrobilam, ale spieszyl sie nie mial czasu. Kilka dni temu to on mnie zaskoczyl poprosil o kontakt do mnie. To bylo nasze 1e spotkanie, wiec ciezko mi stwierdzic jak bedzie, jak sie rozwinie nasza znajomosc. To co napisalam wczesniej, tyczylo sie raczej tego, ze nie ma znaczenia to ile kto ma lat. Okazuje sie, ze czasem mlodsi sa dojrzalsi od starszych mezczyzn pozdrawiam :)

Wlasnie jesli dogadujecie sie swietnie, to baw sie dobrze i nie przejmuj sie niczym ;)

Gość ja sie przyjaznilam z mlodszym
do czasu az chcial sie ze mna przespac,jednym sie uda kumplowac,innym nie.

Gość ja sie przyjaznilam z mlodszym
nic zlego ale nie moglismy sie dalej kumplowac bo potem on wyjechal.ja tez zreszta wyjechalam do innego kraju i tak sie skonczylo.

Gość hdhdgd
Ee tam pierdolicie :P ..moja znajoma ma męża 8 lat młodszego i są już 6 lat razem. :D