Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rita_001

Długie oczekiwanie na dziecko - temat dla wciąż nie poddających się :)

Polecane posty

rita mam nadzieje ze ci sie uda nie jeden juz taki przypadek byl ja mam 1 wizyte i zobaczymy ,ja zajrze wieczorkiem tutaj :* musze teraz zmykac

Gość Rita_001
Paula ,nie wiem jakie masz plany na dzisiejszy wieczór :) ale może umówimy się jutro wieczorem? Może ktoś jeszcze do nas dołączy

Gość Rita_001
Pozdrawiam i życzę Ci miłego wieczoru :)

Gość Rito, proszę o poradę
wspomniałaś o ziołach. Ja mam prawdopodobnie to samo, co Ty: niepękające pęcherzyki, torbielki, PCO mam. Teraz stan jest najgorszy w całym moim życiu, od zimy nie miałam okresu (przedtem najdłuższa przerwa to było 3 miesiące). Z pewnego względu nie mogę się zdecydować na terapię hormonalną, też słyszałam o ziołach typu zioła ojca sroki, ojca klimuszki. Widzę, że chyba jesteś w temacie zielarskim, możesz napisać coś więcej o ziołach, ktore chcesz przyjmować? Dziękuję.

hello babeczki :) ja po sąsiedzku z innego forum :) mam pytanko do was , ja sie staram dopiero 8 cykl w sumie króciutko, ale miałam badania różne, wyszło że mam przeciwciała przeciwjądrowe ANA dodatnie, gin powiedział że u mnie to może być przyczyną że nawet jak zajde to nie będe mogła utrzymać ciąży , pytam was bo wy długo sie staracie i może ma któraś z was taki problem ? pozdrawiam 🌼