Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candys65gtu6

orgazm pochwowy

Polecane posty

Gość candys65gtu6

ile z was ma orgazm pochwowy? mnie zaspakaja tylko minetka,nie ma mowy o o rgazmie podczas seksu ;( bardzo mi to doskwiera,macie jakies rady ,da sie jakos nad tym pracowac?

Gość candys65gtu6
hmm ale masturbujesz sie jakimis specjalnymi przyrzadami ? bo samym palcem to chyba ciezko tzn lechtaczkowy bez problemu ale pochwowy to juz problem

Tak, najpierw draznie lechtaczke prysznicem, kiedy juz dochodze przestaje, i tak kilka razy pod rzad, a jak chce dojsc to dokladam jednoczenie wibrator (mam jeden ktory uzywam tylko w wannie, oczywiscie nie dziala juz hehe ;) ), wkladam go i wykonuje w srodku okrezne ruchy stymulujac punkt G ;)

Gość candys65gtu6
ale skoro osiaglas juz prawie lechtaczkowy to z kad wiadomo czy to nie bedzie lechtaczkowy tzn dotykasz sie tez po lechtaczce w trakcie wkladania wibratora?

Gość laksjdhfg
Skoro pobudzasz się prysznicem to jest to orgazm lechtaczkowy i nie ma znaczenia ze wkladasz sobie wibrator. Orgazm pochwowy polega na stymulacji pochwy tylko i wyłącznie bez żadnego uprzedniego pobudzania lechtaczki. Jeżeli uda ci się doprowadzić do orgazmu jedynie wibratorem w cipce to dopiero będzie orgazm pochwowy :P (który w zasadzie nie istnieje :P) lub orgazm punktu G.

Gość ja juz wiem a ty juz to wiesz
ja tez mam tylko łechtaczkowy... nigdy nie miałam pochwowego... atak bardzo pragne to poczuc, mam stalego partnera od 10lat, a jeszcze ani raazu nie doszłam do takiego orgazmu...dziewczyny od czego to jest uzaleznione???

Od tego że całe swoje życie się masturbowałaś. Łechtaczkę se pieściłaś zapominając o pochwie. I teraz masz problem z osiągnięciem powyższego.

Gość ja juz wiem a ty juz to wiesz
faktycznie moze masz racje....,

Gość gall anonimowo
Bó nie opowiadaj głupot. Nie wszystkie kobiety przeżywają orgazm pochwowy i jego brak nie ma nic wspólnego z masturbacją poprzez drażnienie łechtaczki.

Nie opowiadam głupot Gall, ja ci mówię że ona nie osiąga dlatego, że całe życie się branzlowała łechtaczkowo.

Gość Monia001
Ja orgazm pochwowy osiagam jedynie w jednej pozycji kiedy leze na brzuchu a moj facet na mnie. Wyprobujcie, moze sie uda.

Gość Monia001
Oczywiscie musze sie maksymalnie skupic i myslec o kazdym ruchu jaka daje mi przyjemność. Według mnie orgazm pochwowy jest o wiele przyjemniejszy. Dodam jeszcze, ze jestem mloda mam 19 lat wiec nie mam wielkiego stazu w seksie.