Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksuolożka/

Dlaczego niektóre kobiety nie mają orgazmu...

Polecane posty

Gość seksuolożka/

Otóż drogie Panie obwiniacie swoich meżczyzn ze wam nie dogadzają, z czasem unikacie seksu a problem polega na tym, ze jeszcze nie nauczylyscie sie orgazmu... Dam sobie ręke uciac, że kobiety, ktore maja problemy ze szczytowaniem, wczesniej w ogole nie masturbowaly sie Zgadłam? Ps. Sluze uprzejmie rada

Gość alalal;eweww
guwno prawda! ja od 6 lat wspolzyje i jeszcze nigdy nie mialam orgazmu pochwowego. A jak sama sobie robie dobrze to dochodze. I niewiem czemu tak jest

Gość seksuolożka/
polecam pozycje misjonarską w czasie ktorej pobudzana jest takze lechtaczka oraz pozycje od tylu, w ktorej jednoczesnie mozna "pomagac sobie" ręką

Gość no akurat racja nie
robilam tego nigdy sama ze soba. Nie sprawia mi przyjemnosci gdy sama sie dotykam, a co mowic o orgazmie...

Gość epopopo
Dam sobie ręke uciac, że kobiety, ktore maja problemy ze szczytowaniem, wczesniej w ogole nie masturbowaly sie ty na serio jestes seksuolozka??? Chyba tylko z nazwy? Jakbys cokowliek czytała w tym temacie, to wiedziałabys, że masturbacja moze utrudnic orgazm, przez to, że kobieta przyzwyczaja sie do osiągania go np. w okreslonej pozycji. Ja w sumie dokładnie tez tam mam, robiłam do chyba od 10 roku zycia, samej mi wychodzi bez trudu, a z facetem przez koeljene 10 lat uprawiania seksu nie zdarzył sie ani raz

Gość ccccccccccd
Jesteś ale seksuo loszka.

Gość egfgegewg
To przeważnie wina małego wacka, takie są fakty :classic_cool:

Gość orgasmusss
to chyba oczywiste że kobieta jako istota o postawie wybitnie roszczeniowej widzi problem wszędzie tylko nie u siebie ...

Gość ja też NIGDY nie miałam
orgazmu w czasie stosunku z mężczyzną. osiągam go tylko w czasie masturbacji i to w jednej pozycji. starałam się wielokrotnie skupić na swoich odczuciach w czasie stosunku,ale nie pomaga nic a nic. mam orgazm tylko w kiedy leżę na boku,ze złączonymi nogami. inaczej nie jestem w stanie go osiągnąc. czy pomoze mi jakis specjalista?

Gość tez.pytajaca
teoria autorki rowniez u mnie sie nie sprawdza sama sobie potrafie dogodzic szybko 2razy z rzedu a z mezem nie miewam prawie wcale orgazmow i mimo ze jest gra wstepna, ochota i pociag fizyczny bardzo czasami mysle ze ja wstydze sie przed mezem miec orgazm moj maz czasami z podniecenia az jeczy heh

Gość teoria może częściowo prawdziw
a. Pewnie są kobiety, które nie znają swojego ciała i w ogóle nie umieją mieć orgazmu (ani ze sobą, ani z partnerem). Ale jest mnóstwo kobiet, które się świetnie zaspokajając same, a z kochankiem nie mogą. Ja mam orgazm w parę sekund jak jestem podjarana: prysznic lub ręka. Mam też orgazm bez problemu od minetki. Ale orgazmu podczas stosunku to się lata uczyłam i dalej ciężko mi dojść. W początkach współżycia to ja w ogóle nic w pochwie nie czułam (jest bardzo słabo unerwiona, te połączenia nerwowe muszą się chyba dopiero wytworzyć), teraz czuję dużą rozkosz podczas stosunku, orgazmy miewam, ale nie jest to łatwe dalej. A masturbuję się od okresu dojrzewania.

Gość epopopo
mam orgazm tylko w kiedy leżę na boku,ze złączonymi nogami. inaczej nie jestem w stanie go osiągnąc. czy pomoze mi jakis specjalista? nie jestem specjaliztą, ale jak autorka nim jest, to może lepiej nie byc....Czytałam właśnie, że jak człowiek się przyzwyczai do jednej pozycji i robi w tej pozycji sobie dobrze sam b. długo, to w innej orgazmu nie siągnie. Ja tez musze zawsze lezec na plecach, ale ze złączonymi nogami. A nie da się uprawiac seksu ze złaczonymi nogami... :p

Gość teoria może częściowo prawdziw
Autorka powiedziała, co wiedziała (czyli niewiele) i spierdo... a, jak się okazało, że guzik wie. A wcześniej się oferowała z udzielaniem rad. Pewnie to jakiś 16-letni koniobijca chciał sobie pogadać z laskami o masturbacji i instruować, jak mają to robić. Żałosny temat :O