Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

gdzie moj ostatni temat?

Polecane posty

Znowu zniszczony. Dlaczego? Czy byl glupi? Tutaj w tym domu wiecie NIEMIECKIE POGLADY GDYBY MIELI to by mogli byc z taka a nie inna fillozofia dla mnie. CZEMU NIE? Tak to w ogole nie rozumiem o co im poszlo. Nie mieli kasy na niemieckie poglady. No dobra - tyle mozna zrozumiec. A Bona miala kase? Ona sie dorobila na to, zeby miec na jakies poglady INNE NIZ KASA? Bo wiecie nie rozumiem ZADNEGO SENSU ODDANIA MNIE TUTAJ. No to zawodowka, sklep i zarabiaj na zycie I SIE DORABIAJ swoimi biznesami wiecie. A tak? Ja jestem po studiach wyzszych z rodziny, ktora gloszac niemieckie poglady nie miala kasy NA ANI JEDEN ICH POGLAD oprocz kasy i co dalej? I co? To byla rodzina? A Bona - ktorej jestem oddana - miala kase na poglady niemieckie tak? CZYLI JAKIE? CZEGO DOTYCZACE? No wiecie dla mnie to wyglada jakby ktos klepek nie mial wszystkich i tak dalej.No ja sobie to jeszcze przemysle bo dlaczego akurat ci ludzie mieliby miec racje w zyciu to nie wiem. Czego oni dokonali takiego czego ja nie dokonalam tez nie wiem. Racja jest ich moja nie. A W CZYM? Ze wiecej wiedzieli o swojej wlasnej rodzinie bo najwyzej czegos nie wiedzieli a az tak nie byli oszukiwani, poniszczeni - nie mieli z czego byc tak poniszczeni. A za co tak chwalili Niemcow. ZA CO? Po tych wojnach swiatowych. I wiecie za to ich skreslilabym ale tego nie rozumialam. Tego ten dziadek mi nie powiedzial. Za to go skreslam bo akurat pierdolil od rzeczy jak dla mnie , a siedzial w chalupie , gdzie przyjezdzal Otto i po nagu w domu chodzili. I CO ON NA TO? I tyle. Zeby miec z czego zyc. I wiecie to byl bohater tej wsi ten dziadek. Rozumiem ze z tego powodu, tak? I tyle. No a czemu na kopalnie nie poszedl. Czemu? Bo z tego pogladu pasowalo isc na kopalnie. CZEMU?Bo wiecie jakie on poglady? Nie pojdzie robic dzieci na owada. Trzeba sie ozenic i zyc normalnie. No to mial to uczynic, a jesli tego nie uczynil to mnie oddac. Nie. No to juz mu bilo na leb. Pijak i tyle. I to jest bohater. Ciekawe czemu? :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie jedyne co mogli w tym ukladzie to OSTRO JEBAC i tyle. Tyle mogli. A ja co tu robilam? No ten dziadek to juz byl w galoty zsikany rowno i posrany i umarl. I ja dostalam pudelko wibowitow. A dlaczego? I zjadlam. A DLACZEGO? I wiecie za takie cos NIGDY SIE NIE PODDAM. Bo przestala ze mnie byc Polska. A czemu? I tyle. I wiecie nie dosc ze panstwo ograne - zle oddanie to jeszcze ograne rodowody na panstwo. No i nie pasowalo ze mnie panstwo w USA i co - a to 8 wibowitow. Czy teraz pasuje? Taka byla gadka. I to bylo po smierci dziadka. A czemu tak sie stalo? Bo umarl PASZPORT USA. I tak ten uklad mogl byc a tak? A ja tego nie rozumialam, ze tak ten dziadek nie zwariowal. Bo tak to powinien byc w psychiatryku. A tak nie zwariowal i tyle. I caly uklad sie rozwalil i tyle. I zjadlam te wibowity i ...moglo byc. A czemu nie dostalam passu USA? I jedyne co mialy brygidki powiedziec w USA to ze wiecie po prostu pass USA umarl. A jakie ten czloiwiek mial poglady - on pil, jego zona juz dawno nie zyla, druga mial gdzies. Dla ludzi tu pil, a ogolnie - mial pass USA. A jeszcze ogolniej? I tyle :( Wyobrazacie to sobie? I 10 lat pass USA i cokolwiek zrozumiem a tak CO? Ze Mengele kazal mi zjesc trucizne i zjadlam. I co wy na to? I tyle. I pil i chodzil od rantu do rantu ten dziadek - interesujacy czlowiek i mogl byc i wszystko gralo. I tak dalej... a ja nie. Ja zdecydowanie nie. Ja kretynka. I tyle. I wiecie 8 bomb atomowych, a za co? I tyle. No i robcie se co chcecie. Bo ja pierdole bez sensu. Ja w ogole nie rozumialam kim ja jestem, ja bylam OKRADZIONA z rosliny i nazwiska. To przez parlament bo pasuje proces mi w parlamencie. Tyle. No i co? Znaczy w parlamencie - w sadzie przeciw parlamentowi. I tyle. takie cos. Hahahaha - ale pass USA dziadzio mial.WETERAN WOJENNY. Nie moge. :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość ooojjj
a gdzie ku.....mój, ie rozumie tego kasowania wątków

Gość Bezrobotny i bezdomny poeta
Widzisz Barbaro, zabrali ci rentę, to i tematy zaczną ci zabierać. A jak tam renta, przyszła może dziś?

On sie wiecie posikal i posral na JANA EWANGELISTE i stala prace z Jana Ewangelisty bo nie rozumial czemu. I wiecie tak nie raz sobie chodzil i nigdy tej pracy nie dostal. Ale mogl byc - fajny gosciu - moze i pil za duzo. Ale wszystko na stala prace i tak dalej. Z Jana Ewangelisty.No i wszyscy mysleli ze to jest wszystko wiecie.No to BYM MOGLA BYC. Bo to bylo smieszne i w ogole.Ale nie - ja wiedzialam od razu ze ten dziadek to jakis KOMPLETNY SZALENIEC. Bo tyle to by moglo byc. Wyspowiadac sie z tego ze zalujesz ale jak inaczej stala praca w Polsce. Ale nie. On jeszcze w czasie wojny byl NIEMCEM ten aliant slynny wiecie. Jak to mozliwe? I on dostal paszport USA? Ale nie w Polsce. Ale mial i tyle. No coz... no to ja tak nie dostalam i tyle. No i mial cudze dzieci. Czy wiedzialy ze podrzuty? Nie wiem. tak jak dzieci Endrju Leppera- czy wiedzialy ze sa podrzutami. Adopty. Jakie? I tyle. I wiecie one wiedzialy jak rodzice sa oddani. Zwlaszcza matka. To wiecie jest sprawa do sadu , zaburzenia. Te dzieci byly po studiach. Lepper nie mial matury.Ale to chyba??? trzeba rozumiec, ze uklad jest BEZNADZIEJNY. Bo wiecie te dzieci powinny cos znaczyc. Wiec one nie zyja powiedzmy i wiecie - powinny byc tego swiadome co robily odbierajac sobie zycie, ze Lepper mial jak Korfanty ze Skarbka w kopalni pracowac, nie mieli byc malzenstwem a moze mieli? Nie powinni , te dzieci wiecie przyniesione - co to za pomysl? Nie wiemy jak bylo. Ale rozumiecie ze tak sie mysli i wiecie no to te dzieci male do domow dziecka mialy isc pracowac - rodzinne domy dziecka - wiecie takie cos. Ja nie wiem - wiem ze oni sa uratowani, a te dzieci?Nie wiem :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

No wiecie KURWA - i dalej nie ma. POETO widziałeś moją rentę? 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Tak widziałem, Wpłynąłem na suchego przestwór oceanu, Renta nurza się w zieloność i jak łódka brodzi, Śród fali łąk szumiących, śród kwiatów powodzi, Omijam koralowe ostrowy burzanu. Słyszałbym głos z Polski. - Jedźmy, nie ma RENTY :(

Wiecie gdzie moj dziadek tu dostac pas USA? W IZRAELU gdzie byl w czasie wojny. I przez tego konowala musialam zjesc 8 wibowitow i jest IRAK. PRzez niego. Moze byl w Iraku, a powiedzial w Izrealu. Jeszcze byl w Afryce. I wszyscy mysleli ze tam dostal pass USA, a on dostal w Ziemi Swietej. Jakos tak wiecie. Albo w Iraku chociaz na to bym nie stawiala. I on umarl z tym paszportem USA z Izraela chyba. bede to wiedziec. On wiecie mial byc alkoholikiem na Jana Ewangeliste i powiem wam spowiadac sie z tego, ze zaluje takiego zachowania ale powiem wam co tu robic zeby bylo widac, ze chcesz stala prace w Polsce. I tyle. Takie cos. A z tylu co? Posrane galoty?Nie wiem i tyle. No ale umarl i takie cos mi zrobili. A ja nie rozumialam ze ma pass USA. Ale gwiazda tu to byl z tym passem. Taki jak ojciec tej Zielinskiej i tyle. Taka gwiazda. I wszyscy mysleli, ze zostal ROZSZYFROWANY. Nieprawda. A czemu on sie tak zachowywal? I tu mnie oddal parlament brytyjski - w takie cos. A jesli tak sie nie zachowywal to dlatego ze nie wiedzial co z tylu zrobic, ale chodzil zygzakiem - od rowu do rowu. I co o tym sadzic? I tyle. I wiecie czy ktos mu udowodnil ze on naduzywal alkoholu i jak mial dostac W TYM MIEJSCU prace stala? bo zwalil wszystko na siebie, a mial racje? Wyobrazcie sobie nie. panstwo do dupy to on NAIWNY zamiast panstwo to ZALOZYCIELE BANKOW go skrzywdzili.Ja nie moge. I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

On tak pojechal do Afryki - tam dopuscil sie wielu przestepstw. Nastepnie pojechal do Iraku.A do Izraela tylko zajrzal i tam nabyl paszport USA bo tak dawali tak pasowalo. I za to przyjechal do Polski -tu pasowal mu ten pass idealnie i ...nic nie dostal. I wiecie co on tam wygadywal to nie wiem.Paszport USA uszanowal. Czy chodzil zygzakiem? Nie. Tak chodzi pijak. On szedl prosto, zatrzymywal sie, znowu szedl, znowu sie zatrzymywal. Na matme. Czy dokonywal wyproznien na Jana Ewangeliste nie wiem. Ale nie mial tak szanowac passu USA? Czy mial?Co mial zrobic waszym zdaniem zeby miec stala prace w Polsce - a jesli sienie wyproznial to juz bez szans w ogole. A drugi dziadek raz tylko i poszedl z kopalni na budowe i tyle. A babcia pila do spowiedzi zeby mogli byc. I tyle. Taka rodzina. I to byla SLASKA RODZINA. Nie moge:( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

I wiecie posikac to sie mogl jak wypil. Posrac? Nie wiem. Ale to pasowalo w parlamencie brytyjskim.Moglo byc. I tyle. TAKIE COS? Przeciez to juz przeciwko PANSTWU - jak traktuje wiecie sw.Jana Ewangeliste. I tyle. No i to moglo byc? Takie cos? Jak ja bylam to tylko pamietam ze przychodzil i sie walil w bety. To wszystko. I on mogl byc? naprawde? A dla was moze byc? I to wszystko?Cale jego zycie to bylo? To bylo normalne? Dajcie spokoj :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

I wiecie JA TU MOGLAM BYC, tak? I ze ja sie tu dobrze czulam, tak? To czemu mi zniszczono rodowody na panstwo, brak potasu to juz wiecie.Ale ograne rodowody, brak rosliny, brak nazwiska babci. O CO TU SZLO? Bo ten dziadek umarl jak mialam 8 lat. Jak mialam 8 lat skonczyl sie ten koszmar. I ja musialam dostac te 8 wibowitow? Ja MUSIALAM TUTAJ BYC? A czemu tu? I wiecie oni ze mna NIGDY NIE WYGRAJA a wy tez. Jedynie ze nie mam skladu broni. Takie cos musialo byc? A jednakWielka brytania popiera polityke ANTYLUDZKA i koniec. A nie? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

jak Ci się podobał mój wiersz o rencie ??

No to tak - 4 razy wpierd od parlamentu , nastepnie brygidki - adopcja i jeszcze krzyz Wawrzynca - 8 razy. W sumie CO NAJMNIEJ 16 razy na mnie. A czemu? No ja wiem czemu 17 razy na Zielone Swiatki i wszystko mam i co teraz? A reszta tego dziadka nikogo nie obchodzila? On byl ratowany przez Niemcow. Po co on tu wrocil? Czy on byl normalny?Czysto mu po wojnie zostawalo USA. On jechal do Nowej Zelandii. CZY ON MIAL WSZYSTKIE KLEPKI NA MIEJSCU?To po co mu ten USA pass. Mial wszystkie klepki na miejscu dowiecie sie w Wielkiej Brytani. TAK? A w ktorym miejscu mial wszystkie klepki?WKTORYM w sumie? Nie wiem - z przodu czy z tylu? No to moze wy mi odpowiecie czy on dla mnie mogl byc czlowiekiem poczytalnym umyslowo? I tyle :( I to bylo OK wszystko? Naprawde? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiersz jest TRAGICZNY. O czym on jest? Za 17 razy ogranie renta pasuje CZYSTO Z BANKU DO BANKU panstwa do panstwa. I jedyne co mialam zrobic to isc do szkoly ogrodniczej sie dowiem i renta moja - no chwila moment - a za takie ogranie? Nie? No a gdzie praca dla ogrodnika po szkole? Gdzie praca? Przeciez i tak w Polsce trzeba isc na studia? I czego sie mialam znowu domyslic? I tyle. Polska jest krajem przeciw prawom czlowieka. Ja to stwierdzilam i ten dziadek tez jest tego przykladem. I o co znowu chodzi? Szkola ogrodnicza to kolejny tego przyklad. Po co isc do szkoly ogrodniczej jak nie ma pracy.No to matura i na studia. No to sie idzie do liceum i rok krocej. I co dalej? A wiecie o czym w ogole rozmowa jak ja jestem NIELEGALNIE ZAPISANA DO SP. I tyle. takze gadka szmatka i tyle. Ale mam prawo do stalej pracy w Polsce PO STUDIACH i takie prawo tutaj jest JEDYNE jesli nie liczyc obsrania i obsikania Jana Ewangelisty. I wiecie co - na tego dziadka ten parlament patrzyl i co? To byly wszystkie grechy swiata, potop, smierc krzyzowa i Apokalipsa, tak? I jednak umarl i cos tam sie stalo zle. Tak? I tyle.Niemozliwe. :( GDZIE JEST TA MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

I wiecie powiem wam on mogl miec pass niemiecki i wyjechac do Niemiec. Ale sie bal. Zarobic. No to co ta Anglia sobie nie wyobraza, ze on co? On im uklony bedzie robil za to, ze tam moze byc i po mnie tak? A on jeszcze nie pierdzial w Polsce glosno i co teraz? i tyle. Bo ja mam takie zdanie o tym co on robi w Anglii albo bedzie robil. A oni?I tyle. Co oni sobie nie wyobrazaja. On powinien w 1940 roku przestac istniec. A zona ZYDOWKA w polowie uratowala mi RZYC albo ZYCIE. I co? NIEMIECKIM PASSEM w Rosji jak go zlapali. I co? Ityle. No i co teraz? I smiech, ze PRZEZE MNIE??? doszlo do wojny w Iraku. No tyle ile. Bomby atomowe zezarlam. Dalej? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

zona uratowala MU rzyc. tak mialo byc. I wiecie ja PRZEZ NIEGO musialam zezrec 8 bomb atomowych - takie mial szanse na stala prace w Wielkiej Brytani z passem USA z Izraela. Jest lepszy pass USA? Od zalozycieli bankow uwazal i tyle. I wiecie jak juz sie tak zachowywal to nie mial zadnych szans. A ja? Co robilam w szkole? Raz przyszlam bez majtek. To juz nie Helen. A posrana i posikana nie chodzilam? Moze nalezalo zauwazyc co innego. Jeszcze w polsce. Jeszcze na Slasku. A ten Korfanty? I tyle. A inni? i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

GDZIE JEST MOJARENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

On po prostu wiecie myslal, ze dzieki parlamentowi z tego ukladu dostanie cos w Wielkiej Brytani za paszport USA z Izraela. I nic nie dostal bo 1 rzeczy nie rozumial tutaj. I to wszystko.No teraz to rozumie. I wiecie bo bym sie dowiedziala - ty sie mialas glupia babo poogladac jaka patologia i wydac szybko. To 8 lat mialas jak umarl. A on chodzil i byl posikany i posrany. No i im to nie przeszkadzalo oddac mnie tu. W ogole. A za to nie byla renta? I wiecie on oglupial przy malutkich dzieciach - male dzieci tez sraja i sikaja im powie. A CZYJE? i tyle.A CZYJE? i co? Wygraja z nim. Jeden blad popelnil aczkolwiek mial troche na sumieniu no ale... za to to wiecie jakos mu sie nic nie stalo, ja tutaj. A moze mial siedziec? No a tak ogolnie to wiecie to bylo wszystko, tak? To byl juz caly czlowiek, tak? Cos podobnego bo mnie sie on W OGOLE NIE PODOBAL - za to mial dostac w pysk i koniec glupot i wyprowadzka stad. To raz. Czyli wiecie - czy to BYLY PRAWDZIWE albo najwazniejsze poglady tej rodziny??? Z KEVINA - uklad brygidki -rodzina krolewska - parlament- palac tutaj. tak? I nie rozumieli ze 4 rzeczy na nich i 5 Kevin - koniec ich JEDNO MORDERSTWO - tego dziadka tez. Ale wiecie to ze jak bylam mala to on chodzil posikany, posrany to moglo byc. Bo teraz bedzie jak on moze byc w Anglii? Moze. Ja go tam BLOGOSLAWIE i tyle. Za to dziecko z dolka. BLOGOSLAWIE GO i tyle. To wszystko. Macie jakies watpliwosci? Pretensje? Zale? Skargi? Uwagi? Niejasnosci? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość hbfdhbvfaz
bezdomna, nie lubisz Mickiewicza :D ?

I sluchajcie ja tu od dziecka - ten dziadek umarl jak mialam 8 latek - JAKA WASZYM ZDANIEM MIALAM ZROBIC KARIERE w takiej rodzinie - jego zona , 3 porody, 3 dzieci MARTWYCH - 2 podrzuty, jej matka - 5 dzieci, kazde z innym - maz babci GWIAZDA. A kto wie czy brygidki nie daly mu rodowodu na gwiazde po slubie i on tak oglupial ze od parlamentu brytyjskiego stad po wojnie za pass USA z izraela chcial prace w WB. Zona i dziecko w Polsce a on tam. Kto wie wiecie i tyle. A reszte sobie sami dopowiedzcie co warto mowic GLOSNO wPolsce i Anglikom. Co warto? I tyle. I czym ta babcia tu przepadla - 3 martwych dzieci. Gdzie popelnila blad. i tyle. GDZIEJEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Czy ja wiecie Z TAKIEJ RODZINY bylam dzieckiem NA STUDIA WYZSZE czy do swietlicy SRODOWISKOWEJ na zajecia rehabilitacyjne jakies. Z takim dziadkiem -co piatek pijany.Bona bez forsy, Mengele bez forsy - po studiach, ona po maturze. Co ja mialam robic? Sama sie zglosic na te swietlice? I tyle. W miescie by mnie dali. NA SWIETLICE - nie srodowiskowa ale na swietlice. Za ojca o ktorym NIC NIE WIADOMO i tyle. A tutaj? W KJU? I tyle. Co byscie z mna zrobili w podstawowce. Male dziecko 7 lat - ja uwazam na swietlice godzine powinnam byla chodzic i mozecie byc. Ze nie wiadomo co ze mna. Nawet i w 2 klasie. DOPASOWAC SZKOLA. Tyle. Dlaczego nie? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

widzicie ja chce rente ale ja NIE MOGE TU BYC. W 3 klasie za brak majtek w 2 klasie RODZINA PATOLOGICZNA godzina na swietlicy zebym za daleko nie zaszla w zyciu bez tych majtek zwlaszcza. I tyle. tylko tyle. I koniec. I WSZYSCY MOGA BYC - niezla bylam, ale niestety. I wiecie ja bym sie dawno powiesila, a tak nie. Dozylam 37. I tyle.Tylko tyle. Za te krolowa Wiktorie. Ze wszystko przez nia ale co? I wiecie jak jestem uratowana od krolowej Wiktorii? Jak? I dlaczego dziadek z passem USA z Izraela po podstawowce poslubil krolowa Wiktorie zeby mi nikt dupy nie zawracal nie dokonczonym doktoratem. Przez to to pisze. I tyle. A Mickiewicza tez sobie daruje bo mialam wiedziec ze jestem w patologicznym, o patologicznych pogladach, z patologicznym KK i rodzina i sie powiesic przy argumentacji ze ja nie mialam sensu idac do szkoly ogrodniczej gdzie nie robi sie nic. No i bym sie powiesila CO JA MIALAM ROBIC?I zalowalabym ale NICZEGO BYM NIE ROZUMIALA i sie powiesila. No to co ja mialam robic? No wlasnie. I sie za to nie dam bo ten dziadek nawet po smierci MOGL BYC i tyle. MOGL byc. A ja? Ja nigdy nie moglam byc. A tak sie zachowywalam? Ale dobrze. Nastepny komplet brygidek zniknal i tyle. A omaszczone byly? No coz... widac takie zycie jest i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie ja to pisze bo od tego dziadka NIC NIE PASOWALO!!!NIC!!! nawet sie powiesic po tej ogrodniczej no kurwa mac nic. I piecyka nie wiedzialam i tak dalej... i wiecie od siebie przy takim oddaniu jak Otto mnie oddal to od razu kolekcja krajow aranskich passow i wiecie ksiazki brygidek bym wyrzucila i tyle i zaraz pass USA i pewnie by mnie ciachneli tam albo tu, a ten dziadek takie poglady ze ksiazki brygidek czytalam. To w ogole nie ja. Bo jeszcze oberwe w glowe butelka ze to JA CZYTALAM nie on.No dobra ale co - ten Jan Ewangelista to bylo wszystko? To byly poglady tej rodziny? To 1940 rok i on jest zabity w Rosji. Wszystko. No i to koniec. Z niego wiecie nic nie pasowalo - ozrec sie. Wydac sie sie dowiem. Nie ozrec sie i najesc moze - to wszystko. I wiecie on jeszcze mial diete na nich i tak wygladal. A ja co? Profesor? Po studiach? I wiecie on umarl i bylo cicho. No chodzil pijany - posikany, posrany, a ja dzienne studia? A ten Mengele tez tak chodzil? A to przeszkadzalo komus? To sie powiesic mialam jesli stalam o brytyjski parlament. A czemu mialabym stac o nich? i tyle. Czy ja mialam szanse sie domyslic czyja ja jestem? ZNIMI? Co wy . A po tych 8 bombach to na pewno. I co dalej? i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

8 lat mialamjak krolowaWiktoria mi majtek zapomniala ubrac? Ja nie wiem jak to bylo i tyle. Rajstopy mialam i spodnie chyba a majtek mi nie ubrala. Czy spodnice i mi pomagala sie ubierac. Ale ja tego nie chcialam. Chcialam byc sama i ona przylazila i mnie ubierala. I raz takie cos mi zrobila, zebym byla kurwa jak jej matka. Takie cos to jest. Jesienia sie tak robi. To na wydanie sie dowiem.Nie to jest na kurwe. I wiecie no ale na tego Wawrzynca oddana i to takie cos wiecie to bez roznicy, ale zaraz mialam byc caryca, Ania Korfanty. TAKI JEST SLASK wiecie. Ja tegow ogole nie rozumialam. Ja sie czulam jakby wiedzialy wszystkie dzieci ze ja bez majtek przyszlam. A te baby w szkole co? Tez widzialy we mnie kurwe przyszla? I tak dalej. A moze ze wiecie mieli racje ze do porno pojechali i wiecie. Co oni chcieli ode mnie wszyscy? I tyle. No i mialam z takim dziecinstwem - jeszcze brat, ja Barbara Radziwilowna wlasciwie kim zostac? DO DZIS. I tyle. NO KIM? I po co mnie oddali do rodziny? Kim mialam zostac z tej rodziny? Nie ich sprawa. No to renta i zycze im wszystkiego dobrego, zeby nie bylo ze zle im zycze. To wszystko. Jeszcze cos? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

wiecie PRAWDOPODOBNIE jeszcze tym dziadkiem tu sie poslugiwali i mieli kraje arabskie z niego a pozniej zapomnieli i tak zrobili PUSTYNNA BURZE wiecie i tyle. No a tu jak tu wygladalo. JEDEN CHLEW bo oczywiscie to wszystko we wnetrzach wiecie nie wiem czego - filmow z krajow Ameryki Poludniowej albo nie wiem jakich - polskich CZAS NA MILOSC - takie cos. Takie wnetrza tu byly albo zewnetrze - ale najgorsza bylam JA!!! I jestem GDZIE MOJA RENTA KURWA MAC????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Tak wiecie jest w zyciu.I tak przeszkadzalam ksiedzu tutaj. Bo temu dziadkowi to jeszcze. Ale ksiadz mnie obsikal i moglam byc. Bo jacy sa dla mnie ludzie w Polsce? TACY!!!! Ale wiecie zamiast POWIESIC za majtki to jeszcze NA STUDIA DZIENNE zostalam przyjeta bo takie panstwo. No to mialam to wiedziec chociaz - rzeczywiscie to tylko panstwo. Bo czy bym wytrzymala??? chciala uczyc w szkole wiedzac o tym krzyzu z uczelni KAZDEJ na stala prace przy 4 figurze. A taki mialam. Nie wiem. Wydawaloby mi sie to NIEPOWAZNE przy moim ukladzie z SP. Naprawde. Dlatego ten krzyz mam na zawsze -zeby pokazac ludziom na swiecie jak durne I NIELUDZKIE jest panstwo polskie. I wiecie to bym powiedziala - w takim razie kazdy po studiach taki krzyz. I co? Z takim krzyzem mozna trafic, ze pijesz krew menstruacyjna, lesbisz sie nie wiadomo co robisz - gola na glowa stoisz? No nie rozumiem. Ale takie panstwo. Dlatego to trzeba tlumaczyc. Wiedzy zero, a takie wartosci. Ale TEORETYCZNE bo praktycznie krew menstruacyjna i lesbijstwo, nagosc gdzies tam??? Nie wiem!!! NIE WIEM!!! Ja tylko chce moja rente!!!! GDZIE jEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

ja bym tylko chciala wiedziec czy jak gosc z takim krzyzem jak moj na stala prace z uczelni poznawal laske z takim samym krzyzem na stala prace to czy sie umieli z tego pobrac i miec dzieci? Czy nie?Jak to wygladalo. A moze sie nienawidzili?No wiecie meza zone mozna sobie znalezc na innej uczelni. I co oni robili?NIe wiem. Czy ciagnelo ich do siebie? I tyle. Takie cos. GDZIE JEST MOJA RENTA??? 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

No witaj Prawa Tywo -kolejny dzien jeku za renta za mna. Co powiesz o moim dziadku 1. Janem Ewangelista sie zanieczyszczal na stala prace 2. a gwiazda sie oczyszczal. Jak dostal gwiazde to juz nie potrzebowal takich rzeczy robic i tak chyba mu pomogl parlament brytyjski zeby prace dostal w Polsce, a ja co? Mnie jak pomogli? 17 razy mnie ograli i tyle mi pomogli. A renta? Bo oni maja dobre serca. No - to zostawiam z tymi ich dobrymi sercami bo ja mam zle serce. naprawde. A takze ich kultura osobista, ktora posiadaja na pewno wieksza ode mnie i maja PRAWDZIWE rodziny nie takie cos jak ja. Naprawde. I to chyba tyle. Jeszcze cos? No standartowo - gdzie jest moja renta???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość Jego Królewska Mość
jako Król Zjednoczonego Królestwa Wielkiej Brytanii, irlandii i kafeterii oświadczam że renta jest do odebrania osobiście u mnie w KJU. Przyjdziesz?