Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paszport???

JAK DLUGO I GDZIE WYRABIA SIE PASZPORT??

Polecane posty

Gość paszport???

mam paszport stary - ktory zrobilam sobie jeszcze jak chodzilam do szkoly ale jakis rok temu stracil waznosc, nie wyjezdzalam niestety nigdzie wiec nigdy mi sie nie przydawal.. ale teraz moze bedzie mi potrzebny w nowej pracy i teraz pytanie jak mam stary paszport to moge go tylko zaktualizowac czy musze nowy wyrabiac? gdzie sie wyrabia taki paszport? ile czasu sie czeka na niego?? wiem ze koszt to ok. 100 zł a reszty nie wiem prosze kto wie to mi napisze? bede bardzo wdzieczna

Gość paszport???
???

Gość oloololo
ja robiłam 2 lata temu paszport,czekałam 2 tygodnie tyle że ja jestem "bezdomna" tz bez meldunku to musiałam złożyć wniosek w starostwie powiatowym i napisac uzasadnienie czemu nie mam meldunku i do czego ma służyć paszport :p napisalam i złożyłam wszystko po 2 tyg zadzwonili do mnie ze dokument gotowy i kazali odebrac w Sląskim urzedzie wojewódzkim nie wiem jak to jest z ludzmi z meldunkami musiałabyś iść do swojego urzedeu miasta w miescie gdzie masz zameldowanie ale napewno musisz wymienic jak juz masz niewazny bo teraz sa takie na odcisk palca :p

Gość paszport???
ok, dziekuje za info!

Gość krystyna ta z gazowni
w Urzędzie Wojewódzkim. opłata zależy czy jesteś studentem czy emerytem czy ...nie. w sezonie turystycznym termin trwa do 1 miesiąca.

Gość Artur123456
15.04.2014 złożono wniosek (wtorek) 17.04.2014 Personalizacja dokumentu 24.04.2014 Paszport gotowy do odbioru (czwartek) !!!!!!