Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiernaaaa

Czy powiedzieć mojemu "narzeczonemu" o zdradzie?

Polecane posty

Gość niewiernaaaa

Jesteśmy ze sobą 2 lata, rok temu zaczęliśmy planować ślub, po paru miesiącach stwierdził, że kościelny jest bez sensu bo to tylko męka i marnowanie kasy. Potem okazało się, że i cywilny jest głupim pomysłem. Już o tym nie wspomina. Mieszkamy razem, coraz rzadziej jest w domu, mówi że mnie kocha, ale to jakieś takie na odwal się wszystko. Miesiąc temu spotkałam swojego ex, byliśmy z sobą b. długo a potem przez nieporozumienie zerwałam a on wyjechał za granicę. Wiem, ze nie powinnam się z nim spotykać no ale to zrobiłam. No i było jak kiedyś, wylądowaliśmy w łóżku. Powiedzieć "narzeczonemu" że go zdradziłam? Próbować tłumaczyć? Jest szansa na to że mi wybaczy? Darować sobie i po prostu odejść??

Gość regeta
daruj sobie i odejdź...

Gość ale czego Ty w ogole chcesz
chcesz byc z nim? Jak chcesz to a zadne skarby mu nie mow. A jak chcesz odejsc to odejdz, mozesz wczesniej powiedziec o zdradzie - bedzie latwiej ;)

Gość niewiernaaaa
Nie wiem czy chcę z nim być, bo nie wiem czy on chce być ze mną. Oddalił się, ciągle pracuje, prawie nigdy nie odbiera kiedy dzwonię a jeśli już to tylko po to, żeby powiedzieć, że nie może rozmawiać. Sama się zastanawiałam czy nikogo nie ma. Chcę z nim być gdyby z jego strony nadal było to co na początku to tak. Ale chyba nie będzie, mimo wszystko nie chciałabym go ranic Jeśli nie powiem i odejdę to moze sie zastanawiac czemu. A jak powiem, że jestem niewarta niczego.. on nie obroci tego przeciwko sobie zamiast zloscic sie na mnie?

Gość oi9i
Facet się stara by nic Tobie nie brakowało a TY się puszczasz. Nie zasługujesz na takiego dobrego mężczyznę oddaj go innej. Która chętna?

Gość niewiernaaaa
By nic mi nie brakowalo? Ja zarabiam na siebie i płacę za swoje ubrania, rachunki, mieszkanie jedzenie i całą resztę. On zarabia na siebie, na swoje ipody ipady i inne "i" ktore i tak do niczego potem mu nie sa potrzebne. Nie zarabia na wesele, jesli ma jakis cel to mi o nim nie powiedział. Przez 2 lata naszego zwiazku wydal na mnie pewnie jakies 2000zł, może trzy. A jak jest u mnie, to ja gotuję, za moje pieniądze a on byle czego, mrozonki albo zupy z proszku jadł nie będzie. Poza tym puściłam się raz i zastanawiam sie co teraz. Nie okłamuję go ani nie lecę na 1 faceta ktory sie pojawi.

Gość kasaa
To wasze niezdecydowanie,żle ci to powinnaś odejść od narzeczonego i wtedy robić co ci się podoba a nie ,zdradziłaś i nadal nie wiesz z kim być

Gość Otto
zdrada to chwila słabości a kobiety to ponoć płeć słabe. nie mów mu , kochanek to very good sprawa

Gość washka
Nie mów. Odejdź i nie pozwól żeby traktował Cię jako kucharkę i dziewczynę do łóżka, masz swoje potrzeby:) Pomyśl czy on Cię nie zranił, najpierw narobił nadziei na ślub kościelny, potem cywilny a teraz co? Miałam podobny problem, nie powiedziałam chociaż strasznie gryzło mnie sumienie ale lepiej na tym wyszłam:)