Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abstracion.

Mój chłopak dosyć dziwnie się zachowuje...

Polecane posty

Gość abstracion.

Może zacznę od początku. Poznałam chłopaka przez przypadek, ale już od pierwszego dnia zbliżyliśmy się do siebie i codziennie wymienialiśmy smsy godzinami. Wreszcie dosyć szybko postanowiliśmy się umówić. Po pierwszym spotkaniu wszystko poleciało jak domino, częstsze spotkania, pierwszy pocałunek, chodzenie za rękę. Bajka. Postanowiliśmy być razem po... 8 dniach. Dosyć szybko, ale i ja byłam zauroczona i on również, a życie jest tylko jedno, więc zaryzykowaliśmy. Codziennie miałam rano smsa na dzień dobry i wieczorem na dobranoc. Pisaliśmy od rana do nocy. Często pytał mnie kiedy się spotkamy i najczęściej widzieliśmy się codziennie lub co dwa dni. Rozumieliśmy się bez słów. Wszystko jak najlepiej. Ale od dwóch dni, mój telefon leży bez żadnego smsa, jak już piszemy to z mniejszą ilością słodkich słówek. Zaczęłam się obawiać, że coś się między nami zaczyna zmieniać. Powiedziałam mu o tym. Kiedy wczoraj spytałam czy się spotkamy On odpowiedział, że jak będziemy się widzieć za często to się nam znudzi. Zrobiło mi się przykro, wiadomo. Też mnie to trochę zdziwiło bo wcześniej dosłownie nie mógł beze mnie wytrzymać. Jak na razie mamy się spotkać pojutrze, zobaczymy jak to będzie, ale dziś napisał mi, że podczas roku szkolnego nasz związek może ucierpieć (chodzimy do innych szkół), ale skoro się kochamy to warto zaryzykować. Napisał jeszcze, że wszystko stało się tak szybko, intuicyjnie, że On potrzebuje poukładać sobie parę spraw, ale mam się niczego nie obawiać, mam się nie bać. Trochę się martwię, o niczym innym nie myślę. Po prostu boję się utraty ukochanej osoby i proszę nie dołujcie mnie jeżeli będzie to możliwe, potrzebuję tylko porady i wsparcia na duchu jeżeli byłoby to możliwe. :)

Gość nawet nie ma jak cie
zdolować bo chcąc nie chcąc po tym co piszesz on Cie kocha a ulozenie spraw jest jak najbardziej normalne. uszanuj to i nie zameczaj go ,nie narzucaj sie bo dopiero wtedy sie toba znudzi

Gość abstracion.
Pewnie masz rację, dziękuję. :) Po prostu dam mu ten czas na poukładanie spraw.

Gość kjfskj
wiesz co wydaje mi seie to typowe dziecinne zachowanie. na poczatku super extra, milo, ..a potem ok, zdobyl Cie i nudzi mu sie. spojrz logicznie na to , kto normlany w tak szybkim czasie jest czuly do totalnie obcej osoby? dzieciaki . zobaczysz, ze za 2-3 miesiace juz nie bedziecie razem

Gość groof
dalas mu? to jest najwazniejsze w tym wszystkim