Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujjjjej

CZY JESTEM ZA WYSOKA NA STEWARDESSE?

Polecane posty

Gość ujjjjej

mam 182 cm wzrostu jak na kobiete to bardzo duzo wiem ze np stewardessy maja byc wysokie ale czy moga byc az tak wysokie???? czy ktos z was jest moze stweardessa lub ma w rodzinie czy znajomych kogos i wie jak to jest?

Gość ujjjjej
bardzo smieszne :(

Gość ujjjjej
ja tez nie, ale czytam teraz rozne informacje na ten temat i widze ze niektore linie zanzaczaja ze wzrost od takiego do takiego.. a inne nic nie piszą i sie zastanawiam..

1. Jakie warunki należy spełniać, aby zostać stewardessą / stewardem? Do podstawowych warunków, jakie powinni spełniać kandydaci na stanowisko stewardessy / stewarda należą: ukończone 18 lat; posiadanie aktualnego paszportu; dobry stan zdrowia. Przed rozpoczęciem pracy każdy przechodzi szereg badań, tak więc przed zgłoszeniem swojej kandydatury warto wziąć to pod uwagę. posługiwanie się językami obcymi na poziomie bardzo dobrym. Niektóre linie lotnicze wymagają jedynie znajomości języka angielskiego, inne życzą sobie, aby kandydat posługiwał się co najmniej dwoma językami obcymi. odpowiedni wzrost i waga ciała. Wymagany wzrost to średnio od 160 do 185 cm. Linie lotnicze różnie ustalają minimum i maksimum, niekiedy podając osobne progi dla mężczyzn i kobiet. Waga ciała musi być proporcjonalna do wzrostu. Ważna jest również miła aparycja. umiejętność pływania.

Gość ujjjjej
no wiem wlasnie :(

Gość ujjjjej
takze dobrze by bylo gdyby ktos kto bezposrendio mial do czynienia z ta praca moglby sie wypowiedziec niestety nie znam takiej osoby

Gość ujjjjej
nie gadaj do siebie , to nie zdrowe;p

Gość ujjjjej
up

Gość ujjjjej
up

Gość ujjjjej
up

Gość ujjjjej
up