Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24x7

Pije ktoś z was wodę utlenioną ?

Polecane posty

Niedoinformowani pewnie pukają się w czoło ale nie chce mi się tłumaczyć. Zorientowani wiedzą o korzyściach zdrowotnych. Pijecie ? POmaga wam ?

Gość gfrvbsrgtf
max zander pije na pewno :)

Gość ja dni parzyste piję wodę
utlenioną a nieparzyste kwas siarkowy. Polecam!

Urynoterapię można stosować zewnętrznie i wewnętrznie też :P

Gość jedynie plukam gardlo
roztworem wody utlenionej ze zwykla woda, gdy mam angine ... natomiast nie pije tego.

Tak ale rozcieńczoną !!! :D Dar natury ohhh yes !!! :D

Wczoraj gadałem ze swoją koleżanką. Ma taki wywalony brzuch. ZAczeła gadać że wzięła się za diety, ćwiczenia itd a to nic nie dawało bo przychodziły efekty jo jo. Mówię jej że się tylko odwadnia i to dlatego. Stwierdziła odrazu że nie bo wyszczupłaly jej nogi. No to jej mówię że za bardzo się katowała i glikogen spaliła. Z resztą nie ważne ... ma zapchane kichy. Domyślała się o tym i zamówiła już wcześniej Colon Pack. Pewnie jej pomoże ale po co tak lecieć na reklamę. Gdyby kupiła otręby albo najlepiej siemię lniane to miała by ten sam efekt. Róznica : zamiast płacić 300 zł zapłaciła by ze 30-50 za 3 miesiące stosowania :D

Gość PO Polsce
Wody utlenionej się nie pije. To Trucizna!

Gość PO Polsce
24x7 Wczoraj gadałem ze swoją koleżanką. Ma taki wywalony brzuch. ZAczeła gadać że wzięła się za diety, ćwiczenia itd a to nic nie dawało bo przychodziły efekty jo jo. Mówię jej że się tylko odwadnia i to dlatego. Stwierdziła odrazu że nie bo wyszczupłaly jej nogi. No to jej mówię że za bardzo się katowała i glikogen spaliła Glikogen? Chyba coś ci się pomyliło. Organizm magazynuje cukier w postaci glikogenu w ilości zaledwie 500 gram. To jest nic i spala się w ciągu kilku godzin przy braku intensywnego wysiłku.