Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nom nom nom om

Opiekunka na wakacje

Polecane posty

Gość nom nom nom om

Czesc :) Mam pytanie. Orientujecie się może jakie są stawki płacy (nie za godzine tylko za dzien z góry ustalone) niani która wyjeżdza na wakacje z rodziną jako opiekunka? Dostałam taką propozycję i jestem w kropce :/ Dodam ze wszytskie koszty pokrywa rodzina. Czy któras z was była taką opiekunką? :)

Gość nom nom nom om
Nikt się nie orientuje?

Gość nom nom nom om
O dzięki :) Wyjazd w polsce. Zajmowanie się dziecmi w ciągu dnia i wieczorami (4-5h w ciągu dnia wolnego)

ile jest tych dzieci i w jakim wieku na jak długo wyjeżdzasz masz wykształcenie pedagogiczne,doświadczenie

Gość nom nom nom om
To jest rodzina z zagranicy. Na niczym im w sumie nie zależy tylko na tym żeby ktos z dzieciakami siedział jak oni pojda na orwer itp. Dzieci jest dwójka: 6,5 i 4,5 lat Wyjeżdzamy na 7-8dni. Jestem studentką i posiadam doświadczenie.

Gość nom nom nom om
Tak. Młodsze dziecko oraz mąż nie rozmawiają w ogole po polsku. Jedynie po angielsku. Mama jest polką zaś z dziewczynką można sie dogadać łamanym polskim

Gość nom nom nom om
Również zastanawiałam się nad 100zł dziennie+ 30zł kieszonkowego dziennie które ustaliła z góry mama dzieci. Dzięki :)