Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24x7

Komu pomasować stopy ???????????????????????

Polecane posty

Ja nigdzie nie idę, zostaję tu i nikt mnie nie wygoni :P

Gość rooda diablicaa
NOSZ KURWA PODSZYW JA JESTEM KOBIETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za debile....

Gość rooda diablicaa
pisz pisz masuję sobie jaja i mi staje :D

rooda, no :D Pcham cię jak szalony. Jest ci coraz lepiej, zaczynasz odpływać, podniecenie ogarnia całe twoje ciało ;) Leże tak na Tobie, całuję buźkę i patrząc w oczy dopycham cię raz za razem. Ściskasz mnie mocno i pragniesz więcej i więcej ;)

Gość rooda diablicaa
ty skurwialy baranie odpierdol sie od mojego nicka frajerze z małą trąbką!!!! mam na Cb ochote 24.7 super cialko :* apetyczne

Gość rooda diablicaa
ale mam erekcję, marszczę skórę jak szalony zaraz będę miał spust :D

Gość rooda diablicaa
zmieniamy pozycje siadam na tobie przodem i daje do ssania moje cycusie (65d)

rooda, ja też miałem podszywy gdy pisałem jako pomarańcz :D Super że masz na mnie ochotę bo ja mam ochotę na Ciebie, ahhhh ta chemia :D Przewrócę cię na boczek i położę się za Tobą ;) Kładę dłonie na twoich piersiach , podnoszę nogę do góry i ... wjeżdżam :D Ale ciasno :D Oooo tak :D Rżnę cię najdroższa liżąc cię jednocześnie po sutkach ;) Takie twarde, sterczące ... moja kochana :D

rooda Siadaj wygodnie bo w tej pozycji troszkę dłużej się będziemy bawić. Uwielbiam patrzeć na cycuszki ktore wiszą nade mną. Masz je takie piękne, dorodne :D Ssam je , nadgryzam, liżę robiąc kółeczka. Całuję całe piersi i pakuję cię w szparkę :D Jedziesz na koniku malutka :D Obijają mi się jajka o twoją pupę, podnieca Cię to jeszcze bardziej ;) Pukamy się tak cały czas mając nieustannie na sobie gęsią skórkę ;) Cudownie nam jest kochanie

Gość rooda diablicaa
o tak zrnij mnie mocno z calych sil... jest mi tak cudownie zaraz chyba dojde zlej mi sie do srodeczka

Gość rooda diablicaa
nie mam czarnego nicka bo nie wiem jak zrobic a po drugie za zadko tu bywam

Pcham cię coraz mocniej i mocniej a ty tracąc kontrolę nad sobą zaczynasz coraz głośniej jęczeć. Oboje odsajemy się swoim fantazjom i uniesieniu a po chwili osiągamy szczyt. Spuszczam ci się do środka kochanie ;) Leżysz na mnie tak pół godziny, wtuleni w siebie oddychamy coraz spokojniej ;) Schodisz ze mnie a ja cię przytulam raz jeszcze i tak zasypiasz słodko :D

Gość rooda diablicaa
oh byles cudowny skarbie ostatnii pocalunek w usta i zasypiamy wtuleni w siebie mmm