Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwaliła mnie piosenka [ryk[

Co jest w niektórych kobietach,że mężczyźni za nimi szaleją. Kochają, spełniają

Polecane posty

Gość rozwaliła mnie piosenka [ryk[

zachcianki, marzenia...

Gość hgfhg
Nox Witch Uroda, idealne ciało, tylko na tym facetom zależy w większości. Już Cię kocham! A wiesz dlaczego? Napisałaś "większości" zwykła kobieta napisze " że wszystkim" Ty jesteś wyjątkowa :)

Gość hgfhg
Nox Witch Tak swoją drogą to muszę przyznać całkiem ładna z Ciebie kobieta i do tego taka co nie mówi, że każdy facet to świnia itp. 😍

Gość sądząc po sobie twierdzę
że chodzi o kobiecość w każdym jej aspekcie: uroda, wdzięk, inteligencja, prostolinijność, klasa. Dama w salonie, kucharka w kuchni i dziwka w sypialni - oto ideał mężczyzn.

Gość Rudozielonoka
Niekoniecznie... moja znajoma nie nalezy do urodziwych, ani nawet do sympatycznych, zyczliwych czy madrych,a jej maz za nia szaleje

Gość hgfhg
Autorko jako facet nie jestem w stanie CI odpowiedzieć to w sobie mają bo trudno to opisać. Pani Nox Witch ma coś w sobie takiego akurat dla mnie dla kogoś może nie mieć ale dla mnie ma to coś i ciężko to nazwać. Kurcze no mój typ: długie ciemne włosy, delikatny makijaż ( na 1 zdjęciu widzę tylko oczy zrobione chyba a reszta nie. Bardzo podobają mi się tak naturalnie wyglądające kobiety. Nox Witch Wiem, że to może nieładnie się pytać ale ile masz lat? Przez to czasem przesadne malowanie się kobiet człowiek już się pogubił.

Gość NlGDY
a ciekawe co jest w niektórych mężczyznach że kobiety tak chętnie liżą im fiuty

Mam 23 lata. Maluję tylko oczy, nic więcej nie robię. Cenie naturalność, ale zadbana jestem. Jednak te czasy nie są dla takich kobiet jak ja.

Gość hgfhg
Nox Witch Mam 23 lata. Maluję tylko oczy, nic więcej nie robię. Cenie naturalność, ale zadbana jestem. Nawet nie wiesz jaką radość sprawiłaś mi tymi słowami:) Boże mój ideał. serio.

Nox Witch Uroda, idealne ciało, tylko na tym facetom zależy w większości To się bardzo liczy na początku znajomości u kobiet podejrzewam że też ,ale później to coraz bardziej zwraca się uwagę na cechy charakteru.

Gość hgfhg
Dobra więcej nie piszę bo zaraz zlecą się zazdrosne i będą pisać głupoty. Dobranoc:)

Gość Rudozielonoka
Tez bym chciala, zeby ktos (wartosciowy) za mna szalal ...

Dobranoc :) Dla mnie oidealne ciało w żadnym wypadku i na żadnym etapie się nie liczy jak i wygląd 🖐️

Gość yyy... tak jakby to powiedzieć
21:59 rozwaliła mnie piosenka [ryk[ zachcianki, marzenia... ... mózg? którego jak widać komuś tu brakuje 🖐️

Gość a ja powiem tyle
hgfhg, nie trzeba pisać głupot:P wystarczy wpisać w wyszukiwarkę noxelia albo nox witch i głupoty same wyskoczą :D

Gość Ewel Richardson
to "coś":)