Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszła samobojczyni

DZIEKANKA Gniezno, psychiatryk

Polecane posty

Gość inauter
mam nadzieję że życie Ci się jeszcze ułoży i odnajdziesz w sobie radość z życia :)

Gość zycie daje po dupie
witam! moj brat lezy w tym szpitalu od tygodnia.. jest w odziale nr.16. nie wiem czy to mu pomoze... bylam u niego 2 razy oni daja im silne tabletki uspokajajace.. praktycznie ciagle spia.. a tak poza tym !! nie biezcie tego gowna metamfetaminy,amfy itd. to niczyszczy glowe na maxa.. moj brat bral to przez 4 lata. teraz przestal jakis rok juz nie bral.. leczyl sie i bral tabletki.. dostal shziofremie.. mial majaki,jakies chore sny,slyszal glosy,zimne poty, bal sie ludzi,w ogole prawie nie wychodzil z domu,ciezko kumal,odpowiadal na pytania po 30sek. np. i wiele innych! ludzie nie bierzcie tego prosze was! kiedys byl zumelnie innym czkowiekiem.. pogodnym,pelnym energi,czulyl itd. a teraz boij sie nawet jak sie do niego przytulam.. bo mysli ze chce mu cos zrobic.. mam nadzieje ze ta terapia mu pomoze.. bo chce odzyskac mojego brata,a nie chodzace gowno! bo tak to mozna nazwac! ;(;(;(

Gość laaaaszzzzz
No, to ja też może powróce do tematu xd Byłam tam i wróciłam jakieś...4 dni temu? Tylko że na oddziale dla dzieci i młodzieży ogólnie mówiąc. To kompletny bezsens. Zero terapi - tylko na początku sprawdzają, czemu w oóle do nich trafiliśmy. Nie zyskujemy żednych raz, żadbych odpowiedzi, a w dalszych dniach nawet nie mamy okazji porozmawiać z zwykłym psychologiem... Każa nam nawet, gdy humorek nam od tak nie dopisuje - wyłazić na zimny dwór i robić nie wiadomo co. Już nie chce mi się wspominać o zamykanych pokojach na pół dnia... Żarcie ochydne, brak łączności z kimś innym, poza rodzicami. Zero kontaktów z przyjacłómi. Po prostu... bezsens.

Gość przeszlosc i bol
Czesc. Ja tez orobwakam popelnic samobojstwo tak samo jak ty wzielam tabletki ake mnie uratowali. Ze szpitala chcieli mnie wyslac do senatorium psychiatrycznego ale jakos ich przekonalam ze wystarczy mi psychiatea i psycholog. Czy w senatoriach jest tak samo?. Przepraszam za moja pisownie.

Gość genialna
bylam tam pod budynkiem jeden raz.byl tam moj partner.zawiozlam mu rzeczy.nie mialam odwagi wejsc do srodka