Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkae34

Po co były wysyła mi zdjęcie swojej córeczki?

Polecane posty

Gość olkae34

Zastanawiam się właśnie.. Po co? Chce, aby było mi przykro, czy jak? Nie utrzymujemy w ogóle kontaktu. Wie, że ja też chce córkę.. On chciał ją ze mną, ale.. nieważne.. Wcześniej napisał mi że będzie ojcem, a teraz wysłał zdjęcie córki... Chyba chce mi zrobić przykrość, czy jak?

Gość olkae34
Heh ... odpisałam mu: "kim jesteś?" Nie odpisał... :P Pewnie nie może uwierzyć, że śmiałam wyrzucić go z kontaktów... Na początku naprawdę się zastanawiałam od kogo to... tylko się domyśliłam, bo pamiętam końcówkę numeru. No i oznajmił mi, że będzie tatą... więc to na pewno on...

Gość olkae34
Ninka131 - ale sama powiedz, czy to normalne? Po co mi to pisze? Abym rozpaczała, że nie dałam mu sobie zrobić dziecka? Czy jak? Czy to może jednak norma? I tak się robi?

Gość olkae34
Swoją drogą po co on w ogóle trzyma jeszcze mój numer?

Gość olkae34
Też mi tylko to do głowy przychodzi... Bo nie widzę innej przyczyny... W gruncie rzeczy to właściwie nie ma powodu aby się mścił... ale też tak to widzę.. Wie, że ja też chciałam córkę ... i wysyła jakby nigdy nic.. Chyba powinien pomyśleć, że to nie wypada i że może mnie zaboleć.

Gość olkae34
Też uważacie, że to niekoniecznie pasuje? Czy może mnie się tylko tak wydaje?

Gość olkae34
heh jeszcze raz zapytałam z kim mam przyjemność... nie odpisuje.. :P Widać nie spodobała mu się moja reakcja.. :P Z drugiej strony to wręcz bezczelne zakładać, że będę jego nr trzymać do tej pory...

Gość to znaczy ty durniu
że to własnie z tobą chciała ją mieć i to wszystko !!!1 Co za ludzie ?!??!?!

Gość Dlaczego ludzie tak się ranią?
i nie powiedzą , czego chcą tak naprawdę ?

Gość olkae34
Hmm ... nigdy go nie rozumiałam chyba.. i teraz też nie wiem co naprawdę to ma znaczyć. Niby ze mną chciał, ale nie byłam przekonana że to ze mną chciał... tylko po prostu chciał... Może to z zemsty, że śmiałam nie chcieć... nie powiem partia świetna. Ale nie czułam, że jestem ta jedyna, tylko spełniałam kryteria, czyli byłam ładna, wykształcona - tak to odbierałam.

Gość olkae34
Dlaczego ludzie tak się ranią? i nie powiedzą , czego chcą tak naprawdę ?" Zatem też uważacie, że chciał mnie zranić? Prawidłowo to odbieram?

Gość Pyzunia 22 lata
a nie możesz przyjąć, że chciał sie pochwalic swoim szczęsciem? bedzie ci łatwiej ;)

Gość olkae34
ale skąd przypuszczenie, że chce się cieszyć razem z nim? Nie utrzymujemy kontaktu.

Gość TAK JA Z TOBA MIEĆ
I TO WSZYSTKO !!!!! Cierp baranie , jeśli ją jeszcze kochasz, zobacz co straciłeś !!!! to dziecko mogło być twoje ! To chciała ci powiedzieć !

Gość olkae34
Też wysyłacie takie zdjęcia byłym, z którymi nie utrzymujecie kontaktu? Wydaje mi się to przesadą w tym przypadku szczególnie... Bo chciał córkę ze mną. Nawet rozmawialiśmy o niej.. naszej córce znaczy się. śmiał się, że ma nadzieję że po mnie odziedziczy tylko urodę.. a nie charakter itd. :P A teraz przysyła mi zdjęcie córki? To dość okrutne powiedziałabym..

Gość olkae34
on jest facetem, ja jestem kobietą. :P

Gość olkae34
TAK JA Z TOBA MIEĆ I TO WSZYSTKO !!!!! Cierp baranie , jeśli ją jeszcze kochasz, zobacz co straciłeś !!!! to dziecko mogło być twoje ! To chciała ci powiedzieć !" Ale coś w ten deseń bym to odebrała. Bo chyba nie jestem właściwą osobą do zachwycania się jego córką. Chyba to nie fair?

Gość olkae34
I gnój nie odpisuje... ubodło go, że nie trzymam jego nr do dzisiaj... No tak jak śmiałam.

Gość olkae34
kiedy mi napisał, że będzie tatą dostałam cios. Odpisałam dopiero kolejnego dnia, suche zimne gratuluję. Ale jak widać na tym nie skończył... Teraz musiał wysłać mi zdjęcie.

Gość olkae34
Myślę, że wiedział jaką przykrość i ból mi sprawi. Zrobił to celowo... Może jednak bardziej mu zależało niż mi się wydawało.. Albo po prostu zemsta, że śmiałam nie chcieć być matką jego dziecka.

Gość olkae34
Swoją drogą widocznie czasami jeszcze myśli o mnie, skoro wysłał mi to zdjęcie. no nie? :P

Gość olkae34
I gnój zepsuł mi noc, a może i cały weekend. :(

Gość ginekolog z sąsiedztwa
olka, aleś ty skupiona na sobie aż wstyd :O

Gość olkae34
Co mam kwiczeć z radości, czy jak?

Gość olkae34
Już na święta nawet nie wysyłamy sobie życzeń, a zdjęcie córeczki mi wysyła?

Gość a zamknij już ten
drętwy temat, faktycznie masz co roztrząsać:o

Gość ginekolog z sąsiedztwa
to co w tobie dziś bulgocze to żal ale on wcale tego nie musiał zrobić świadomie to raz a dwa - z twojej reakcji wynika, że jeszcze nie wyszłas z tego związku nie potrafisz spojrzeć na to dziecko jak na klonika kogoś z kim kiedyś łaczyło cię coś fajnego?