Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OH GODDDDDDDDDDD

Spala z 9 facetami!!!

Polecane posty

Gość OH GODDDDDDDDDDD

Kurde, zauroczylem sie w pewnej dziewczynie. Mam 21 lat a ona 20. Ostatnio sie nawet pocalowalismy i bylo tak wspaniale jednak dzisiaj powiedziala mi ze miala 9 partnerow seksulanych:( Kurde niewiem co myslec, jak sobie wyobrazam ze 9 facetow uprawiala seks z nia to mi sie plakac chce. Rozumiem miec 1 czy 2 no ale nie 9!!!. Ja spalem z 2 dziewczynami, z 1sza bylem 2 lata a z druga 1.5 roku. Obydwie kochalem i mimo tego ze mialem szanse to nie uprawialem seksu z przypadkowa dziewczyna. 9 facetow na 20 latke to duzo, za duzo:(

Gość sdfsfs
no i co teraz ?

lubi się zabawić dziewczyna, ale po co Ci to powiedziała w ogóle?? musi być dumna w wyniku albo chodzi o to, że możesz być 10?? :P taka okrągła sumka

Wniosek.... ? Nigdy nie pytaj o jej przeszłość bo to boli, po waszym pierwszym wspólnym razie, jak związek nabierze rumienców, dopiero wypytuj:) Zostaw szmatę, w twoich oczach jest skreślona :)

Gość ulaaaasia
ja mam 21 lat i chyba ze 30 partnerów, wiec nie narzekaj

Gość OH GODDDDDDDDDDD
Mam nadzieje, ze mi to przejdzie. Kiedys jak dziewczyna powiedziala mi ze tez z jednym spala to po tygodniu mialem to gdzies. Mam nadzieje ze mi to nie bedzie przeszkadzala jednak to jej podejscie strasznie mnie dziwi. Powiedziala cos w stylu :"mialam chyba 9, w sumie to juz sama nie pamietam". No kurde przeciez tak nie mozna:(

A po co wypytywać? Nowy związek nowy start, co mnie obchodzi przeszłośc seksualna partnera. To s a jego prywatne sprawy

Gość OH GODDDDDDDDDDD
Ja jej nie pytalem doslownie, samo wyszlo. Lezelismy razem i tak zaczelismy ogolnie rozmawiac. Zalezy mi na niej bardzo:)

Daj spokój, co to za różnica ale miała?? Każdy potrzebuje seksu, jestescie dorosłymi ludzmi którzy maja swoje potrzeby.

Gość OH GODDDDDDDDDDD
no ale 9?? postaram sie to olac bo mi strasznie na niej zalezy:)

może sie zabezpieczała? Dlatego nie pyta sie o takie rzeczy i nie rozmawia... jakby tobie łykała to by było dobrze

Gość a ja powiem tyle
kurwa, jako kobieta rozumiem, kazdy ma swoje potrzeby, żyjemy w wolnym kraju, sex,drugs&rock'n'roll, ale no nie róbcie z faceta dziwaka że jest tym zdziwiony na 20latkę to serio dużo, mleko się wylało i nic już się nie zrobi, ale jej podejście faktycznie no jak dla mnie nie jest ciekawe skoro nawet nie pamięta ilu dokładnie

Gość sama obrabiasz autobusy
arabów i dlatego jej bronisz :D:D:D

Gość tak czy inaczej bo to nie żart
test na hiv inne weneryki oraz wymaz z gardła powinna ci przedstawić przed konsumpcją związku :P

Gość a ja powiem tyle
a, no i uważam, ze powinna się przebadać, nawet jeśli się zabezpieczała, nawet nie o hiv chodzi, różne są paskudztwa w polsce jeszcze to nei jest w normie, ale na zachodzie normalnie się badają. uważacie że normą spanie jest z 10 facetów, spoko, ale badajcie się bo każdy z nich też mógł mieć 10 partnerek, każda z nich też iluś i robi się masa ludzi a ktoś mógł być nosicielem syfa

Gość jak im lizała odbyty
to mogła złapać tasiemca, owsiki albo glisty :classic_cool:🖐️

ulaaaasia ja mam 21 lat i chyba ze 30 partnerów, wiec nie narzekaj"" O kurwa :O ale musisz być rozjechana :P

Gość niektorzy maja takie podejscie
do seksu, ktos im sie podoba to idzie to lozka i tyle albo zaczyna sie spotykac z facetem i szybko idą do lozka i rozpada sie, pozniej kolejny, moze dziewczyna spala z nimi bo miala nadzieje ze bedzie z tego zwiazek ja bym nie skreslala jej z tego powodu bo moze byc naprawde fajna dziewczyna pomimo tego

Gość ojhgfkkkkkkkkk
Mogła skłamać.Ja też kiedys kogoś okłamałam w tym temacie.

Gość OH GODDDDDDDDDDD
mozliwe ze mnie sprawdzala hmm

Gość yo jak sklamala
to ma z garem coś , albo cipkę jak klozet miejski

Gość coooootaaam
po co kłamaś? aa że może jest dziewica? albo wstydzi sie ze miała np. tylko jednego?

Gość a ja powiem tyle
nie, no zajebiście kłamać kogoś z kim się chce zacząć związek ale jakby kłamała to by powiedziała 3-4, a nie trzasnęła 9 chyba, nie pamiętam dokładnie jak dla mnei to miała ponad 9

Gość coooootaaam
pewnie miała wiecej... kto to wie, albo jest dziewica i się tego wstydzi? rózne są kobiety i jej głupie myślenie a może miała z 20 bo na każdej dyskotece dawała tyłka w kliblu?

Gość Ja się zadawałem z laską
Co miała około 40 facetów a ma 19 lat. Oczywiście jak się dowiedziałem to uciekłem, bo głupio mi było iść z nią przez miasto a ona co chwile o to mój były o tam też, o cześć co tam słychać u ciebie (ja się pytam kto to a ona to też mój były), podczas jednego dnia naliczyłem ich ponad 10.

Gość gfhgdfc
Dziś generalnie nie ważne czy dziwka czy normalna kobieta to jest to samo każda sypia z tak wieloma. Lepiej zainwestuj w dziwki one CIę nie skrzywdzą ani nie zdradzą.

Ja bym na pewno spasował w takiej sytuacji, ale ma to związek z moimi osobistymi przeżyciami. Nie jest nie realne, że wam się ułoży, mimo wszystko to dużo o niej mówi. Albo traktuje seks za nic wielkiego, a wtedy możesz kiedyś usłyszeć "tak naprawdę Cię nigdy nie zdradziłam, to był tylko seks i nic więcej":P Albo może miała tylu partnerów w tak krótkim czasie, bo jej się po prostu szybko nudzili. Jeśli nawet miała pecha i jej związki rozpadały się nie z jej winy, to dalej seks traktuje bardzo luźno (nawet jeśli za pierwszymi 4 razami mogła wierzyć ślepo w miłość i zakochanie, to bez przesady). Dla tego jak mówiłem, ja bym spasował.

Gość nie lubię gderać
jak jakaś ciotka, ale 9 to dużo, nie tylko na ten wiek.

Gość mmLena07
przeszłość seksualna partnera ma niesamowicie duże znaczenie i dziwią mnie opinie, że tak nie jest. Na przeszłości budujemy przyszłość. Taka przyszłość, gdzie seks traktowało się bardzo lajtowo, miało przypadkowych partnerów, świadczy o podejściu do facetów i seksu. Nie da się tego od tak wymazać. To kształtuje światopogląd.