Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OH GODDDDDDDDDDD

Spala z 9 facetami!!!

Polecane posty

Gość Tępiciel Głupoty
Doświadczona babka, czego się sadzisz :P Teraz zobaczysz jak Cię będzie "maglować" , daj Jej pole do popisu, a jeśli się okaże doopą , zrozumiesz, że ma opanowany bajer do perfekcji :)

kobiety przy podawaniu swojej wagi i jak i ilości facetów z którymi spały, mają niestety tendencję do odejmowania sobie paru kg/sztuk. Możesz sobie więc spokojnie założyć, że miała tak naprawdę minimum 15 seksualnych partnerów a podała liczbę 9 bo to lepiej brzmi niż dwucyfrowa liczba :-) W wieku 20 lat mieć tylu kochanków? dla mnie to masakra jakaś :o do 30stki będzie miała ich już koncie z 50 ciu.

Gość 31422208
taka darmowa dziwka :D daj spokoj sobie sa inne

Gość 31422208
:) uwazaj zebys syfa nie zlapal :D

Gość 9i8i
Kobiety zaniżają liczbę partnerów seksualnych więc licz to co ona powie razy 2. No co poradzisz teraz praktycznie każda się młoda puszcza.

Gość Mała czarna kawka 22
Ja mam 22 i miałam jednego-chłopak byłam z nim 2 lata i obecnego-męża z nim jestem 2 lata...9 to puszczalstwo. Zdradzi cie prędzej czy później. I ktoś dobrze powiedział -rozjechana.21 lat?? Ona pewnie jeszcze z rodzicami mieszka?? To gdzie sie puszczała-na dyskotekach?? Ja bym zapytała o badania na Hiv i inne-mojego męza obecnego zapytałam-był w szoku ale on ma 26 lat i miał 4 dziewczyny. Z tym że moj pierwszy chłopak byl prawiczkiem. To byłam na 99% pewna że nie ma chorubska.

Gość aaaaaaarwena
kobiety przy podawaniu swojej wagi i jak i ilości facetów z którymi spały, mają niestety tendencję do odejmowania sobie paru kg/sztuk" kretynskie spostrzezenie :) jesli zalezaloby jej na tym by ukryc ilu miala parnerow to powiedzialaby ze miala 2-3. tego nie widac tak jak np. tego ze wazysz 65, a nie 60kg :O

Gość aaaaaaarwena
gowno wiecie o zyciu :)

Gość tuiteraz22
Ale pieprzycie głupoty.. Ja mam 22 lata i tez mialam 9 facetów, aż w końcu trafiłam na kogoś kogo pokochałam i zdecydowałam sie z nim na dziecko, małżeństwo. Wiek 16-19 ... to wiek buntu.. człowiek robi naprawde różne rzeczy ale przychodzi czas , że zaczynasz o tym myśleć i chcesz normalnie żyć. Nie wszyscy porządnieją, ale różnica między puszczalskimi a "k***ami" jest duża. . Zależy co dziewczyna ma w głowie bo w życiu spotykaja nas naprawde rózne sytuacjie. . . I nie żeby się tego wstydzic, przeszłosci ale również nie ma być z czego dumnym.. ważne jest tu i teraz. Prawda jest ważna/.

@tuiteraz22 "W końcu trafiłaś na kogoś kogo pokochałaś?" Czyli sugerujesz, że do poprzednich 9, z którymi szłaś do łóżka, nic nie czułaś?

Gość sylvia 007
Jestes 10 a 11 jeszcze bardziej sie przestraszy, Lepiej o takich rzeczach nie rozmawiac.

Gość ulibulla
powiniene sie cieszyc ze była z Tobą szczera wolałbys zeby Ci powiedziała ze spała z jednym a miala 20. Przeszłość to przeszłość. Może zresztą Ty tez podałeś sporą liczbę i dlatego tak powiedziała. Moze ściemnia

Gość OH GODDDDDDDDDDD
No tak czy siak ona jednak sciemniala z tym:) Prawde mowiac nie powiedziala czemu wpadla na tak glupi pomysl:)

@OH GODDDDDDDDDDD Wątpię, pewnie zobaczyła Twoją negatywną reakcję i teraz mówi "to tylko żart".

Gość OH GODDDDDDDDDDD
ona nie wyglada na taka ktora spalaby z wieloma facetami. Pozatym wczesniej byla w 4 letnim zwiazku to niby kiedy miala to robic. Ja jej wierze, zreszta juz mi przeszlo od wczoraj i liczy sie dla mnie ona a nie ilsoc facetow z ktora spala:)

Gość innainaczej
ja mam30 lat i mialam 3 o 2 za duzo ;(

Gość nie nigdy nie
dokładnie kiedy kobieta zdobyła az 9 jesli żyła w małżenstwie? LD mogła miec 2 góra 3

Gość blablablablablaaa
Wielki mi to problem... Ja też spałam z 9 mężczyznami.Chociaż mam doświadczenie i wiem,że na jednym się świat nie kończy i nie płaczę po kontach jak ta "ofiara" co ją facet rzucił... albo zdradził... Mnie też zdradził i w ciągu roku zaliczyłam więcej niż jednego... Odbiłam piłeczkę :D i co? i nic... Teraz Mój się uspokoił i ja się uspokoiłam...

Gość gość
no choojnia jezd 24/h pytałem o film ...:)

Gość meza szukam milosci
gratulacje dla dziewczyny, 9 to ładna liczba jak na ten wiek! A ty prawieprawiczku ciesz się że jakaś cię zechciała. Miałeś szansę na przypadkowy seks? Ta jasne, chyba ze swoją ręką :D Uwierz, że dziewczyny mają szansę na przypadkowy seks kilkanaście razy dziennie, też pewnie wielu napaleńcą odmówiła:)