Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexukladCoMyslicie ?

Kobiety co myslicie o sex ukladzie ??

Polecane posty

Jw?!!

Na jakich zasadach to moze byc oparte.. Ja tez nie bardzo rozumiem... Co to ma byc sex uklad? Co ustalamy sobie, ze tylko sie ze soba pieprzymy? Tak? Da sie zalozyc, ze nie zakochamy sie w sobie, to przeaznie zle sie konczy, jestem przekonana, zawsze ktos sie zakocha

Nie lepiej zyć chwilą niż coś sobie ustalać, jelsi facet proponuje taki układ to od razu jest skreślony, inaczej jesli sprawy same się tak toczą.

:) no sex ale z poszanowaniem obojga :)

Jak mozna mowic o szacunku? Sex jest wszystkim dla ludzi, ktorzy sie Kochaja, ja tylko taki sex preferuje, dlatego nie rozumiem sex ukladow, jak dwoje ludzi, ktorzy nie czuja nic do siebie, ktorzy sie nie kochaja moga uprawiac ze soba sex ;o

Mogą. Sytuacja dwoje ludzi pracuje strasznie duzo nie maja czasu na związek, niestety tak sie zdarza, za to bardzo się lubią, bardzo się szanują jedno dba o drugie nie tylko w swerze łóżka, czują sie przy sobie dobrze i psychicznie i fizycznie, uprawiają sex, sypiają czasem ze sobą czasem zjedza śniadanie. Takie coś jes ok. Jesli obie strony tego chcą.

mam na mysli to ze jestem czystym facetem od dluzszego czasu nie moge znalezc " swojej ukochanej" a nie chce tez byc sam !!

To juz nie jest sex uklad, to juz cos wiecej, sama piszesz, ze dochodza uczucia ;)?

Jak to nie mozesz znalesc ukochanej? Moze za bardzo szukasz, nic na sile :)

No jakieś musza byc. Sypiać z kims kogo się nawet nie lubi to przesada.

Nikt nie chce byc sam, kazdy chce miec kogos, byc Kochanym, ale nic na sile

wlasnie nie szukam i jej nie ma :) takie zycie no cóz a sam byc nie chce !!

Ja myslac o sex ukladzie mam na mysli dwoje ludzi, ktorzy raczej sie nie znaja ze soba, znajomosc przez internet np. nagle spotkanie i bach przespia sie ze soba postanawiaja znow sie ze soba umowic i znow spia, i tak w kolo, az im sie nie znudzi, a Ty mowisz o osobach, ktore juz sie znaja ta k;)?

Tak jak mam na myśli osoby które się znają np nie wiem rok dwa trzy lata, ida do łózka razem bo tego chcą, ale nie są razem spotykają sie czasami, czy częscie 2 razy w tygodniu, sypiaja ze sobą, uprawiają razem sex, ale oprócz tego spotykają sie jak wcześniej, jako znajomi wychodzą coś zjeść, on jest zawsze kiedy ona potrzebuje jego pomocy, ona czasem zrobi obiad dla nich.

tak jestem faktycznie sam a strasznie to meczace !!

to nie bajera wolno pisze nic nie poradze

no ale skoro nie ma kobiety do ookoła ciebie to skąd weźmiesz taka na taki układ?

nie wiem nie myslalem o tym moze poznam w internecie !!??

dobrze i wlasnie o taka odpowiedz mi chodzilo, bo inaczej nie zrozumiemy sie... To teraz ocen to z wlasnej perspektywy, czy moglabys byc w takim ukladzie? Jak bys sie czula jako kobieta? w dodatku sypiasz z mezczyzna, ktory jest Ci bliski, ale wlasnie jako osoba, na ktora mozesz liczyc, ktora przede wszystkim szanujesz, nie sadzisz, ze sex w tym wypadku moze wiele zepsuc? Mnie osobiscie by nie wypadalo przespac sie.... Co innego jak wynika to nagle cos iskrzy, chemia nagle ciach, ale nie, ze ja sie ustawiam z kims na taki uklad, to musi byc zaskoczenie, wtedy ma to jakis sens ;)

Mogła bym:) Nie ma ustawiania. Poprostu nagle stało się, jesteście w łóżku uprawiacie sex. Potem znowu bo potrzebujecie swojej bliskości i znowu, i nagle okazuje sie że to jest codziennośc, że jest to regularne i dla was nawet normalne.

nie wykluczam niczego :) moze zaiksrzyc itp :) ale do tego musza byc okreslone warunki po 1 musi mi na kims zależec po 2 musi mi sie ta osoba podobac nie mam na mysli wygladu !!

musi byc czysta ;)