Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ola4ola3ola2

Proszę o ocene wiersza :)

Polecane posty

Gość ola4ola3ola2

I żeby nigdy nie przyszło Ci do głowy mnie zostawić, chociaż na minutkę mówiąc- musze odpocząć ! I żeby nigdy nie przyszło Ci do głowy mnie zostawić, mając dość moich humorów i ciągłych narzekań ! I żeby nigdy nie przyszło do głowy Ci mnie zostawić, nie wrócić wychodząc z domu lub wracając do niego ! I żeby nigdy nie przyszło Ci do głowy mnie zostawić, Wątpiąc choć na chwile w to co nas łączy ! I żeby nigdy nie przyszło Ci do głowy mnie zostawić, podczas złych dni i przeciwności losu ! I żeby nigdy nie przyszło do głowy Ci mnie zostawić, zachorować czy mieć jakiś wypadek ! Nawet nie waż się zginąć ! Nie waż się Nie Bo to tak samo jakbym umarła. Nastąpił by powolny proces rozkładu mojego ciała. Pozbawionego powietrza. Pozbawionego sił. Pozbawionego powodu dla którego miało by walczyć i się nie udusić. Przecież nie można tak po prostu pozbawić człowieka tlenu, rozrywając jego wnętrzności kazać mu żyć ! Bez powietrza. Bez serca. Nie waż się ! Nie A jeśli ktoś kiedykolwiek powie- są inne miłości, niech wie ze ta jest ponad wszystkim. Bo jest moją ! Prawdziwą. Jedyną. Do końca.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować