Gość ola4ola3ola2 Napisano Lipiec 15, 2012 I żeby nigdy nie przyszło Ci do głowy mnie zostawić, chociaż na minutkę mówiąc- musze odpocząć ! I żeby nigdy nie przyszło Ci do głowy mnie zostawić, mając dość moich humorów i ciągłych narzekań ! I żeby nigdy nie przyszło do głowy Ci mnie zostawić, nie wrócić wychodząc z domu lub wracając do niego ! I żeby nigdy nie przyszło Ci do głowy mnie zostawić, Wątpiąc choć na chwile w to co nas łączy ! I żeby nigdy nie przyszło Ci do głowy mnie zostawić, podczas złych dni i przeciwności losu ! I żeby nigdy nie przyszło do głowy Ci mnie zostawić, zachorować czy mieć jakiś wypadek ! Nawet nie waż się zginąć ! Nie waż się Nie Bo to tak samo jakbym umarła. Nastąpił by powolny proces rozkładu mojego ciała. Pozbawionego powietrza. Pozbawionego sił. Pozbawionego powodu dla którego miało by walczyć i się nie udusić. Przecież nie można tak po prostu pozbawić człowieka tlenu, rozrywając jego wnętrzności kazać mu żyć ! Bez powietrza. Bez serca. Nie waż się ! Nie A jeśli ktoś kiedykolwiek powie- są inne miłości, niech wie ze ta jest ponad wszystkim. Bo jest moją ! Prawdziwą. Jedyną. Do końca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach