Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Schudnąćchce

Ja chce już 6 rano !!!

Polecane posty

Gość Schudnąćchce

Chcę biegać!

Bez sensu, najpierw pyta a później znika.Po co w ogóle pytasz? Wkurza mnie takiew coś, serio...

to najlepsza dieta na efekt jojo. ja też się odchudzam, ale stosuje fachową dietę

Jojo?No chyba nie, nie jestem jakimś spaślakiem żeby od razu na żarcie się rzucać.Pozatym wiem jak się wychodzi z głodówki

efekt jojo to nie jest rzucanie się na żarcie. nie zalezy tez od wagi. efekt jojo powstaje wtedy kiedy wprowadzasz organizm w stan głodu. poniewaz jeszcze do tego biegasz bez podazy kalorii organizm maksymalnie SPOWALNIA metabolizm. potem gdy wyjdziesz z głodówki organizm go nie przyspieszy ot tak ponieważ będzie starał się uzupełnić straty i dodatkowo jeszcze trochę nadbudować na wszelki wypadek

z kobietami jest taki problem iż zamiast fachowo podejść do tematu, zapoznać się z podstawami dietetyki wolą wierzyć na słowo różnym znachorom których teorie urągają zasadom dietetyki. to się nazywa ignorancja

smartwoman, jak nie lubisz biegania to skuś się na inne aktywności fizyczne

Gość NOX WITCH JEST ŻAŁOSNA
Wczoraj założyłem temat że mi się niby podoba, heh no w sumie to taka przeciętna jest nic w niej nadzwyczajnego nie ma. Alee założyłem taki temat, było troche tam odpowiedzi nie dużo a teraz chciałem zobaczyć iiii tematu już nie ma więc moje pytanie brzmi DLACZEGO????? W moim temacie nie podałem nawet linku do jej zdjęcia NIC więc dlaczego temat został zablokowany, nie rozumiem tego. Ona obraża ludzi bardzo a jakoś nikt jej nie blokujw. Prawiki i te stuleje co chwile zakładają jakieś dziwne tematy o treściach rażącą łamiących regulamin tego dziwnego forum i nie są usuwane pytam się DLACZEGO??? Wczoraj trafiłem na temat gdzie gość przez ok 4 godziny obrażał otyłe osoby i mimo zgłoszeń nie został on zablokowany. Nie rozumiem postępowania moderatorów na tym forum i chyba nigdy nie zrozumiem.

No i to mnie właśnie boli.. Bo pizze i inne kuszące przysmaki to wymyślili... I weź to zrzucaj potem :|

sam zrzucam i wiem co to znaczy. ale jak jest dobry plan to łatwo wchodzi w krew. ja tez nienawidzę robic aerobów, no ale jakie mam wyjście?

Gość i co,, ?
ciekawe czy biegała.