Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koles bez laski

Dlaczego kobiety "dziwnym trafem" zakochuja sie tylko w przystojniakach??

Polecane posty

Gość koles bez laski

?

Gość you have been loved
z tego samego powodu z ktorego kolesie "dziwnym trafem" zakochują się tylko w ślicznotkach 🖐️

Gość z ds d zs
eeee tam, zakochujemy sie i w przystojniakach, i w przecietniakach, i nawet w brzydalach, z tym ze oni musza nadrabiac czyms innym :) napewno nie jestes az tak paskudny :P

Gość kobiety mogą pokochać
facetów o różnym wyglądzie, ale faceci muszą na to zasłużyć, w dorosłym zyciu nie ma już na ogół miłości bezwarunkowej, jaką kochali nas rodzice (ci dobrzy).

Gość z ds d zs
zakochujemy sie w zasobnosci portfela :classic_cool:

otóż nie, w zyciu nie zakochałabym się ani nawet nie zatrzymałabym wzroku na kims kto jest bogaty ale antypatyczny.

Gość JjjJJJjjjv
A czym faceci muszą sobie zasłużyć na miłość kobiety, portfelem ?

zachowaniem.

Gość A kobiety na miłość
Mężczyzny czym mają zasłużyć? Skoro każdy i tak zwraca uwagę na cycate lale

Gość bilson
GOWNO PRAWDA, BRZYDAL NIE WAZNE CO BY ROBIL TO LASKA GO NIE ZECHCE, A PRZYSTOJNIAK JAK SIE POSTARA TO MA SZANSE, WIEC NIE PIERDOLCIE ZE NIE JESTESCIE BABY WZROKOWCAMI!!

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwsex
bilson a mężczyzni to co wybioeraja szare myszki bez dupy i cyckow?? prosze cioe nie badz hipokryta. gdybys mial do wyboru miss polonie a zwykla szara myszke wybralbys ta 1 bezwarunkowo

Gość Bez_Polotu
Kobiety to szmaty - bo tak o nich myślę, nie warto zwracać na nie uwagi chyba że na seks takie mam zdanie o tym gatunku :)

wiadomo ze zawsze liczy się uroda. ZAWSZE ale uroda w koncu przemija i zostaje reszta. Wy mezczyzni patrzycie tylko na urode a my kobiety patrzymy na urode i charakter. Dla was kobieta mzoe byc glupia, malo inteligentna, grunt by byla piekna

bez Polotu no i zgadza sie twoj nick jest adekwatny do twej inteligencji , nic dodac nic ujac męska kurwo:)

Gość Bez_Polotu
Hehe dobra spierdalaj mam prawo wyrazić swoją opinię a ty nie masz mnie prawa oceniać 🖐️

Gość A kobiety na miłość
Dokładnie dla was liczy się przedewszystkim wygląd dlatego inne kobiety mają tyle kompleksów a tu chcą powiększyć cycki tu schudnac bo jak waży blisko 60 to już za gruba albo coś tam jeszcze w sobie zmieniać. To faceci mają za duże oczekiwania.

Gość atrakcyjna656565655454
kobiety kochają tylko i wyłącznie pieniądze. zapamiętaj to!

nie amsz prawa szmaciarzu wsadzac wszystkich kobiet do jednego wora bo mnie cwelu nie znasz a oceniasz wiec trzym ryja meska szmato

Gość Bez_Polotu
Jesteś pojebana, pewnie masz kompleksy, nie powinnas się oburzac o rzeczy oczywiste :D

bez polotu oj jak swietnie oceniasz ludzi poprzez internet, nic tylko pogratulowac niskiego iq. idz wyruchaj prostytutke bo jak widac tylko z akase frustracie mozesz miec sex

Gość A kobiety na miłość
Nie każda patrzy na pieniądze. Ja np nie mam bogatego chłopaka i co mam go zostawić bo kasa nie rzuca na prawo i lewo?

Gość sem osesek
na babskim forum siedzą męskie nieudaczniki życiowe, prawiki, grubasy, których żadna piękna kobieta nie chce. widać ze człowiek o nicku BEZ POLOTU nigdy w życiu kobiety gołej na oczy nie widział prócz oczywistych stron typu redtube. Musiała jakaś dać ci niezłego kopa , nieprawdaż prawiku?

Gość etewhwjh
Ale za to jest przystojny i żal takiego zostawiać.

Gość bilson
zgadzam sie, baby tylko do ruchania sie nadają, reszta w nich jest nie warta, bo wiekszosc ma sukowaty charakter i nie nadaje sie do towarzystwa. wyobrazacie sobie nie wiadomo co a tak naprawde tylko cipka sie u was liczy

Gość sem osesek
nie mów, że nie cieszysz się ze ci się taki trafił. zobaczysz jak taki będzie cie zdradzał, chodził; na inne kobiety to pozwolisz się traktować jak szmat i będziesz przy nim tkwiła bo ci tak wygodnie, bo masz kasę

Gość sem osesek
bilson kolejny biedny prawik , który nigdy nie widział gołej baby na własne oczy

Gość Bez_Polotu
No właśnie żadna szliczna mnie nie chce a ze szmatami się nie zadaje :D i tak koło się zamyka

Gość vijhoi
I dobrze, niech sobie oszczędzi tego przykrego widoku.

Gość Żooonnnnaaaa
Oczywiscie , ze kobiety rownież patrzą na kasę . A co za biedaków mamy wychodzić ? , i moze jeszcze na was pracować , całe zycie ?. Kobieta w pewnym momencie staje sie matką i ma w tym czasie zapieprzać na 3 etaty , zeby utrzymać siebie , dziecko i mężczyznę , a 4 etat w domu? Facet ma zarabiać i zapewnić byt rodzinie ,kiedy kobieta wychowuje miedzy innymi jego dziecko i dba o rodzine. Życie to nie bajka. Chcesz mieć rodzinę , to Cię musi być na nią stac.