Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina28322

praca

Polecane posty

Gość ewelina28322

witam wszystkich mam na imię Ewelina i mam 23 lata od 3 lat pracuje w kwiaciarni na 1/2 etatu chciałabym znaleźć jakaś dodatkowa prace macie jakieś pomysły??? proszę pomóżcie

Cześć Ewelina A nie razi ciebie żadna praca?? Jest wiele pracy tylko czy każda tobie będzie odpowiadać??

Gość ewelina28322
czesc bardzo lubie swoja prace i myslalam o czyms zwiazanym z florystyka , bukieciarstwem itp

Gość uiopoiuiop
a ubezpieczają cię tam w tej kwiaciarni?

Hm jeżeli czujesz się na siłach to przecież mogła byś prowadzić taką własną firmę, czyż nie warto jeżeli dobrze się w tym czujesz:)

Gość ewelina28322
tak ubezpieczaja mam normalna umowe na 1/2 etatu myslałam o otwarciu czegos swojego ale kwiaciarnia odpada bo mieszkam w małej miejscowosc gzdie jest co najmniej 10 kwiaciarni :)

Gość ewelina28322
Myślałam tez o pracy w roli babci klozetowej, ale mamy juz szalet miejski który w pełni zaspokaja potrzeby mieszkańców i przyjezdnych :(

Jak zwykle problem stoi nam na drodze przez który trudno jest przebrnąć. Szkoda że nie możesz swoich umiejętności rozwijać dalej, może spełniły by się twoje marzenia związane z ta pracą:) Nie mam co tobie właściwie polecić byś dodatkowo mogła znaleźć jakąś pracę właśnie ta mi się nasunęła którą tobie wcześniej napisałem.

Witajcie! MLM to praca jednak pieniądze są realne i do zdobycia, fajna zabawa i super ludzie, a jak siedzisz w domu tak jak ja to przynajmniej masz wymówkę zeby do kogoś wyjść z katalogiem . Od czegoś trzeba zacząć, zawsze znajdziesz chętnych na kosmetyki, polecam Oriflame bo super jakość i fajne promocje, naprawdę warto, nic Cię to nie kosztuje, zawsze dla siebie możesz kupować taniej, kurier przywozi do domku, super sprawa Czy warto???- oczywiście, że Tak, sama jestem konsultantką Oriflame i Marizy (chętnych do współpracy proszę o kontakt iboska@poczta.onet.pl lub 884109131) - a co też się ogłoszęPomogę i doradzę co wybrać. Wg mnie kosmetyki Oriflame to super jakość za niską cenę i dużo możliwości, Kosmetyki Marizy, też niezłe i tanie. zależy na jaką klientelę trafisz. chętnie pomogę, warto w swojej ofercie katalogowej mieć różnorodność, polecam Betterware - produkty do domu, swietnie się sprzedają i są niedrogie, a bardzo dobre jakościowo. zapraszam w tych wszystkich firmach musisz mieć sponsora czyli osobę która Cię wprowadzi - chętnie pomogę. Proponuję też coś nowego EFG - przyszłość trzeba zabezpieczyć, pomyśleć o oszczędzaniu i emeryturze i nie trzeba NIC SPRZEDAWAĆ, a zyski są nieporównywalne do Oriflame czy Avonu, to nie jest 5 zł na produkcie. zainteresowanych proszę o kontakt, sprawdź nas!!!!!!!!! iboska@poczta.onet.pl