Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona depresja

Jestem starą panną i mam ochotę się zabić

Polecane posty

Gość arianka
No a rozwódka nie jest naiwana? Ślub gwarancji nie daje- naiwnośc nic do tego nie ma.

Gość Dorodny Marcin
Aga760 możesz mieć ze mną :classic_cool: Wyluzuj trochę bo inaczej wpadniesz w depresje jak autorka :P

Gość 34 latek :-)
Moim zdaniem 35 letnia rozwódka jest lepsza od 35 letniej panny.

Gość arianka
Ale nadal nie rozumiem czemu :P Wytłumacz mi :D Ps. mam 26 lat, zeby nie było, że o sobie piszę :P

Gość trzydziechaaaa
No właśnie to jest typowe myslenie panów. :-O no ale co Cię obchodzi ich myslenie??? :-O no zlituj się!!!!! dziewczyno!!! dlaczego pozwalasz że myślenie jakiś wymoczków (bo tego mężczyzną nazwać nie można) tak wpływa na Twoje życie. Wcale sie nie dziwię, ze jesteś taka przybita skoro zdanie jakiegoś obcego tępaka ma dla Ciebie taką wartosć, ze Cię przybija i odbiera chęć do zycia :-O weź OBUDŹ SIĘ!

Bo przeszła pozytywnie kontrolę jakości skoro jakiś facet (ex mąż) zaryzykował ślub :P Jesteś w najlepszym wieku- moim zdaniem :)

trzydziechaaaa wypraszam sobie wymoczków. W innych okolicznościach za taki tekst pod moim adresem 3 lata więzienia by Ci groziło :P

Gość trzydziechaaaa
[zgłoś do usunięcia] 34 latek :-) Moim zdaniem 35 letnia rozwódka jest lepsza od 35 letniej panny. weź już oddal się stąd, sprawia Ci to przyjemność mały człowieku????? Moim zdaniem 25-letni ogier jest dużo lepszy w łózku i miękka, stara i zużyta faja i 34-latka

Gość arianka
No i jak widać ta kontrola jakości nic nie dała skoro doszło do rozwodu. Ja bym wolała 35 l. kawalera niż rozwodnika (nawet bez dzieci) :P

Gość trzydziechaaaa
ooooo juz się boję :-O wymoczek i w dodatku masz zadatki na stosowanie przemocy psychicznej i widocznie szukasz sobie 20-letnias iksę którą można poniewierać, bo starsza kobieta się nie da i się po rpostu boisz pewnych siebie kobiet, które nie dają soba rządzić takim mięczakom jak Ty

Rozwody w tym wieku zwykle wynikają z wymiany kogoś na nowszy (późniejszy rok produkcji) model ;) Kobiety mają inne spojrzenie na kwestie małżeństwa (np. rzucił inną- rzuci i mnie), wynikające z potrzeby poczucia bezpieczeństwa i stabilności.

trzydziechaaaa nie szukam 20 letniej siksy- poczytaj wyżej :P Przedw szystkim nie szukam tępej dzidy- takiej jak Ty więc nie zawracaj dupy kierując do mnie wypowiedzi. 🖐️

Gość trzydziechaaaa
W trosce o Ciebie, bo zapewne Twój mały rozumek nie dał Ci tego komfortu , aby odczytać te informację to napisze poprawnie jesczze raz Moim zdaniem 25-letni ogier jest dużo lepszy w łózku niż miękka, stara i zużyta faja 34-latka

trzydziechaaaa rozumiem, że gdybyś miałą urodę i mózg, to sprawdziłąbyś nawet w szerszym zakresie wiekowym a tak... ubolewasz, że nawet pies ze złamaną nogą nie chce Cię wylizać :)

Gość trzydziechaaaa
a co zabronisz mi, czy skażesz mnie na 3 lata :-D lubisz być bosem co??? :-D :-D żenujący człowiek! szukaj szukaj jak pies, obwąchuj i szukaj szukaj aż cio faja zmięknie i zaniknie, bo żadna kobieta nie bedzie chciała takiego mięczaka i fajusa jak ty, pogódź sie z tym

Gość kurek...
a moja kobieta zostawila mnie wlasnie jak miala 30 lat

Gość trzydziechaaaa
chce mnie wylizać taki 30 latek i od 3 lat lata za mną więc już sie raczej nie załapiesz kochaniutki

Perfekcyjna... oczywiście, że mi staje :) trzydziechaaaa - weź się nie kompromituj, dziewczynko :)

Gość trzydziechaaaa
wzajemnie wymoczku

Gość trzydziechaaaa
ta staje ci :-O chyba włos na żelu

Gość trzydziechaaaa
mi już zaczeło się klimakterium i nienawidze facetów bo jebie mi z krocza i tylko żule chcą mnie ruchać :o

Gość arianka
34 latek- akurat jak się tak zastanowiłam to w moim otoczeniu wszystkie rozwody były z przyczyny kobiet :P Sama byłam z rozwodnikiem po 30stce i miał dziecko (zona go zdradzała i zmieniła na inny model). Poczucie bezpieczeństwa- nie uważam, ze jak kogoś rzucił to i mnie. Dla mnie poczucie bezpieczeństwa to nie ślub a jego brak :D

Wina za rozwód zawsze leży po obydwu stronach. Mąż wybrał młodszą albo telewizor, brak zainteresowania, przytulania, zaskakiwania itp.

Gość kurek...
trzydziechaaa jestes zalosna arianka to ze zmieniala go na lepszy model to jest dla niej powod do chwaly? :O

Gość trzydziechaaaa
34-latek aż taki ejsteś malutki,ze bawisz sie w podszywy??? :-O i to tak nieudolne w dodatku?? :-O poza tym zastanwós ei nad sobą co robisz żenujący człowieku na kobiecym forum w niedzielny poranek :-D

Gość arianka
kurek- a gdzie ja o tym napisałam? :O

trzydziechaaaa idź do piaskownicy. To ostatnia moja wypowiedź do Ciebie 🖐️

Gość arianka
"Wina za rozwód zawsze leży po obydwu stronach. Mąż wybrał młodszą albo telewizor, brak zainteresowania, przytulania, zaskakiwania itp." Ciekawie piszesz- rozwód to wina obu stron, ale i tak winny jest mąż :D

Gość ja mam 37 lat
mieszkam za granica od wielu lat i jakos mnie nikt za stara panne nie ma :-O Polska i polska mentalnosc to dno zupelne