Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona depresja

Jestem starą panną i mam ochotę się zabić

Polecane posty

Gość Mam 43 lata i troche
Zaba, twoja troska mnie wzrusza. Malo wiem o zarciu przed komputerem czy zwisajacych czesciach ciala ale dzieki ze podzieliles sie swoimi doswiadczeniami. Opowiesz tez nam jak to jest byc az tak bezmyslny, brzydki i nudny zeby pol zycia spedzac na kafeterii? Na topiku o 35 letniej kobiecie w depresji? O czekaj, cos mi chodzi po glowie...a mam juz! Obilo ci sie o uszy, ze lezacego sie nie kopie? Teraz wez swoj zakuty leb i idz sprzedac na zlom to chociaz sobie na piwo zarobicz. Za nieuzywane na pewno wiecej placa. Moje cialko zalacza usciski 🖐️ Wiesz dlaczego? Bo wiedzie ze mna wyjatkowo szczesliwe zycie :)

Gość germanistka86
Boziu, czy szczęście równa się małżeństwo i dzieci??. Nie rozumiem tego naprawdę....

"zawsze slysze tylko ze jestem mloda i ze 35 + to super wiek." a co ci mają powiedzieć? "turlaj się na cmentarz, stara raszplo" ? :D przecież ludzie kłamią.

BluMen orginal bejbe, wczoraj mnie tu nie było, a o wieku, swoim życiu i fantazjach erotycznych na forum nie pisze, także tego...:classic_cool:🖐️ a swój poziom dostosowuje adekwatnie do poziomu interlokutora. A tak w ogole to przyczepiłeś sie jak rzep psiego ogona, nie wiem z jakiej racji, w ogole nie zamieniłam z Tobą ( aż do dzisiaj ) zadnego słowa , więc odkoleguj się 🖐️ Mam 43 lata i troche Jak Ty jesteś taka upierdliwa, to nic dziwnego ze Ci tylko pies pozostał. Myslałam, ze to oczywiste, ale jednak muszę to napisac: Dziekuje za "rozmowę" panno-światowa-bezkompleksów-nieulegająca stareotypom, , buziam 😘😘. Bez odbioru. germanistka86 Boziu, czy szczęście równa się małżeństwo i dzieci??. Nie rozumiem tego naprawdę.... No dla niektóych to jest wyznacznik szczęscia i cel sam w sobie. Ludzie są różni. Co nie zmienia faktu , że autorka powinna jednak udac sie do specjalisty, bo sama ze sobą sobie nie radzi

"zawsze slysze tylko ze jestem mloda i ze 35 + to super wiek." Owsze, jestes mloda i to jest super wiek. Bedziesz jeszcze zyla przynajmniej drugie tyle. Od ciebie zalezy co z tym zyciem zrobisz. Zaba, zaloz topik na temat rzeczy na ktorych sie znasz. Jak na przyklad: "Nie mam szans na inny cycek niz mamusi. Co robic? :)

BluMen orginal bejbe, wczoraj mnie tu nie było, a o wieku, swoim życiu i fantazjach erotycznych na forum nie pisze, także tego...:classic_cool:🖐️ a swój poziom dostosowuje adekwatnie do poziomu interlokutora. A tak w ogole to przyczepiłeś sie jak rzep psiego ogona, nie wiem z jakiej racji, w ogole nie zamieniłam z Tobą ( aż do dzisiaj ) zadnego słowa , więc odkoleguj się 🖐️ Mam 43 lata i troche Jak Ty jesteś taka upierdliwa, to nic dziwnego ze Ci tylko pies pozostał. Myslałam, ze to oczywiste, ale jednak muszę to napisac: Dziekuje za "rozmowę" panno-światowa-bezkompleksów-nieulegająca stareotypom, , buziam 😘😘. Bez odbioru. germanistka86 Boziu, czy szczęście równa się małżeństwo i dzieci??. Nie rozumiem tego naprawdę.... No dla niektóych to jest wyznacznik szczęscia i cel sam w sobie. Ludzie są różni. Co nie zmienia faktu , że autorka powinna jednak udac sie do specjalisty, bo sama ze sobą sobie nie radzi

Mam 43 lata i troche -Podoba mi się jak piszesz ,potrafisz się odgryźć i do tego na wesoło .Na rozżalonych prawików szkoda czasu, oni mają coś poprzestawiane pod kopułami ,są chamscy i wredni i dziwią się że żadna ich nie chce ,ślepcy.

Gość ja mam 37 lat...
jasne :-) wszyscy klamia :-) ciekawe dlaczego? pisalam nie mieszkam w PL czlowieku, wygladam o wiele mlodziej, i uwierz mi w Niemczech kobiety -35+ zyja pelnia zycia :-) bo dopiero wtedy ukladaja sobie zycie prywatne, rodza dzieci itp. a Ty pewnie zazdroscisz co?Nie znam kobiet w moim wieku w Niemeczech ktore narzakalyby na brak partnera i dzieci... ale Zab co Ty mozesz wiedziec dziecko?

Enfant Terrible, Myslnie streotypiczne i zabarwione uprzedzeniami przyslania ci rzeczywitosc. Wypeniasz ja sobie swoja imaginacja. Malo wiesz o mnie i chociaz lubisz sobie pofantazjowac, to przy tej tepocie i ograniczeniu trudno by ci bylo sobie wymslic takie zycie jakie ja mam. Wypowiadaj sie o tym na czym sie znasz (wiec pewnie niewiele tego bedzie) a nie o jakis babkach z innych krajow bo z wypowiedzi wynika, ze tam nie bylas i gowno widzialas.

Enfant Terrible - już sobie odpuściłem spokojnie(zabolało?) Dyskusja z Tobą mija się z celem,oczywiście jeśli o mnie chodzi.

luMen orginal Enfant Terrible - już sobie odpuściłem spokojnie(zabolało?) Dyskusja z Tobą mija się z celem,oczywiście jeśli o mnie chodzi. Zaatakowanie mnie, zupełnie bez powodu, nazywasz dyskusją :O? wow.. 🖐️

"Zaba, zaloz topik na temat rzeczy na ktorych sie znasz. Jak na przyklad: "Nie mam szans na inny cycek niz mamusi. Co robic? " nawet nie wiem o czym bredzisz, ale widać masz jakieś poważne problemy z wysławianiem się.

"awet nie wiem o czym bredzisz, ale widać masz jakieś poważne problemy z wysławianiem się." Zaba,to tak jakby mowic, ze radio nie dziala bo slup go nie slyszy. Mowienie jak do slupa... Co ty masz do roboty na topiku o 35-letniej lasce w depresji? Dokopac lezacemu to twoje hobby? A wszytko wskazuje, ze bedziesz kiedys w tej samej sytuacji jak ta laska. Wyjasnie ci wtedy koncept karmy :)

Gość Ona depresja
A ja znam kobietę, która mieszka od 25 lat w Niemczech. Teraz ma 55 lat i znalazła sobie bezzębnego bezrobotnego faceta w Polsce, który jej nie szanuje... To chyba nie kwestia tego gdzie się mieszka tylko szczęścia, które albo się ma albo nie. Co do wyglądu swojego to nie narzekam. Uważam, że wyglądam dobrze, dbam o siebie. Mi nawet nie chodzi o męża, ale o bliską osobę, wsparcie, przytulenie, seks. No i dziecko też chciałabym mieć. Niestety kobiety bez dzieci w późniejszym wieku są niespełnione. Facet to i po 60-tce może ułozyć sobie życie z młodą laską. Kobiecie to raczej zostają dzieci i wnuki jako sens życia. Oczywiście trzeba też mieć swoje zainteresowania i pasje. Ale dla mnie to też nie ma sensu gdy nie ma się z kim tym dzielić.

Enfant Terrible BluMen orginal Zaatakowanie mnie, zupełnie bez powodu, nazywasz dyskusją ? wow. To jest powód że napisałem co myślę o Tobie(cyt. poniżej)Nigdzie za granicą dłużej nie byłaś ,podobnie jak ten prawik a wypowiadacie się nie mając o tym pojęcia ,żenada do kwadratu .Tam jest inna mentalność,podejście do życia kto tam żyje to o tym wie. cyt. Enfant Terrible tam trzydziestki wyglądają tak, że żaden facet o zdrowych zmysłach na trzeźwo ich nie dmuchnie. dlatego pozostało im tylko "cieszyć się życiem singla" buahahahaha, co prawda to prawda-" odpowiem krótko, gówno prawda bo nie prawda

Gość 31422208
a skad jestes ;) ??

Gość germanistka86
Ona z depresją "Kobiecie to raczej zostają dzieci i wnuki jako sens życia", "Kobiety bez dzieci w późniejszym wieku są niespełnione". Nie mam pytań :-/

"A wszytko wskazuje, ze bedziesz kiedys w tej samej sytuacji jak ta laska. " ja się nie bzykałam z co drugim na dyskotece, a mój luby nie jest jakimś przydrożnym fagasem. i nikt mnie nigdy nie zostawił. martw ty się lepiej swoją dupą.

BluMen orginal Enfant Terrible BluMen orginal To jest powód że napisałem co myślę o Tobie(cyt. poniżej)Nigdzie za granicą dłużej nie byłaś ,podobnie jak ten prawik a wypowiadacie się nie mając o tym pojęcia ,żenada do kwadratu .Tam jest inna mentalność,podejście do życia kto tam żyje to o tym wie. A Ty za tą granicą jako robotnik zacięzny przebywałeś i to daje Ci prawo do wypowiadania się tonem nieznoszącym sprzeciwy o bliżej niezidentyfikowanej krainie " Tam" :D? Co Ty możesz w ogole wiedziec o mnie :O ? I szkoda , ze doczepiłeś sie do drugiego prześmiewczego postu, a zignorowałeś pierwszy🖐️. cyt. Enfant Terrible tam trzydziestki wyglądają tak, że żaden facet o zdrowych zmysłach na trzeźwo ich nie dmuchnie. dlatego pozostało im tylko "cieszyć się życiem singla" buahahahaha, co prawda to prawda-" odpowiem krótko, gówno prawda bo nie prawda z prawdą jak z doopą- każdy ma swoja:P

"To chyba nie kwestia tego gdzie się mieszka tylko szczęścia, które albo się ma albo nie" nie szczęścia tylko ROZUMU, który się ma albo nie. no chyba, że ty swoich facetów losowałaś, zamiast wybierać.

Gość upokozone kobiety
To chyba nie kwestia tego gdzie się mieszka tylko szczęścia, nie zgadzam sie. gdybys mieszkala za granica nikt by cie nie dolowal i bys nie miala moze takiej depresji

Gość Ona depresja
Może to moja wina bo ja facetów nie wybierałam. Albo coś zaiskrzyło albo nie. Nie myślałam nigdy pod kątem - czy ma wystarczającą ilość kasy, czy to dobry materiał na męża. Jestem romantyczką.

Gość szczesliwa stara panna
ja mam 28 i jestem starą panną i jestem szczęsliwa, dzieci i tak nie chce miec :)

Gość upokozone kobiety
autorko w twoim stanie t.z depresji i tak nikogo nie poznasz.

Gość upokozone kobiety
Kobiecie to raczej zostają dzieci i wnuki jako sens życia", "Kobiety bez dzieci w późniejszym wieku są niespełnione". jezeli to jest twoje nastawienie do zycia to faktycznie trudno bedzie kogos znalezc bo faceci nie lubia desperatek w depresji :-O

Enfant Terrible tam trzydziestki wyglądają tak, że żaden facet o zdrowych zmysłach na trzeźwo ich nie dmuchnie. dlatego pozostało im tylko "cieszyć się życiem singla" buahahahaha, co prawda to prawda-" BluMen orginal odpowiem krótko, gówno prawda bo nie prawda Enfant Terrible z prawdą jak z doopą- każdy ma swoja Mylisz sie. Prawda jest taka, ze z twojego postu widac ze nie masz o tym pojecia, nigdzie nie bylas, nic nie widzialas. Probujesz sobie poprawiac swoj system wartosci podbudowajac sie powtarzaniem glupawych uprzedzen, ktorych nie mialas nigdy okazji sprawdzic w rzeczwistosci.

Autorko, Idz do lekarza bo jak twoje posty czytam to sama depresji dostane :)

Gość Ona depresja
Po prostu znam kilka samotnych kobiet po 50-tce i nie wygląda to dobrze. Desperacko szukają obojętnie jakiego faceta i piją, dużo piją. Jedna próbowała adoptować dziecko to nie dostała bo za stara. Patrząc na to jak one żyją jestem przerażona, że mnie będzie czekało to samo.

Gość dfbcvv
Witam może ktoś chce dostać paczkę z 5 produktami za darmo:D Wystarczy zarejestrować się (link poniżej) i uzbierać 100 shiny starsów, przy czym 1 polecenie to 5 punków , do tego uzupełniacie ankietę i dostajecie 20 punktów za darmo:) Serdecznie polecam to nic nie kosztuje:) http://shinybox.pl/?ref=e53eb56