Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona depresja

Jestem starą panną i mam ochotę się zabić

Polecane posty

Gość WS
Miki Do czego potrzebne ci namiary na Blu ? Chcesz by poprowadził twoją kampanię reklamową ,pomysł sam w sobie dobry :D Lucy widzę że nie jest chętna dać "namiary" Ja mogę ci podać : Agencja Reklamowa BLUE ,Warszawa ul. Błotna numer zachlapany ;) Architekt_80 jest pan architektem? Trwałych związków ;) W jakim narzeczu jest tekst do Lucy W ?

Gość WS
Szczerze powiem ,ze nie mam bladego pojecia jak ona wyglada. Po prostu zaintrygowalo mnie to jak sie wypowiada. Architekt -ależ my rozumiemy co ciebie intryguje w naszej Lusi i wszyscy w to wierzymy ;) Nie, ja nie wierzę :P

"or is it just a total coincidence?" I suppose it's a wrongful mistake made by the mother nature that I'm not THE Windsor I should be ;-)

Gość WS
Nasza Lusia dała próbkę perfekcyjnego angielskiego,mądra jest i z tego co mówią urodziwa ;)

Gość Architekt_80
In reply: 1st You got me confused there a bit. Are you relating to the fimily tree now?. I was interested whereabouts do you currently reside? 2nd Lucy the pleasure is all mine. :)

Gość Architekt_80
WS bawisz sie w narratora? Urodziwa to pojecie wzgledne , dla jednego urodziwa dla drugiego moze byc juz mniej. (nie obrazajac nikogo oczywiscie) Kazdy ma swoj typ.

Gość WS
Nie wiem dokładnie jak wygląda Lusia ,zdaję się na opinię Blu i kilku jeszcze osób,spokojnie nie przeszkadzam ale panu Architektowi nie wierzę ,mam chyba prawo ? :P

oooopsie daisy :) right, you didn't say from the Windsors but from Windsor I'll put it this way then - it's all because I didn't expect your English to be that good, hence it couldn't havve occurred to me you were referring to the location in that case I must say I'm not from Windsor, not even anywhere near there, which I sometimes regret as I find England very picturesqe but well, I can always say there's no place like home ;-)

Gość Architekt_80
Lucy.. You are still being very mysterious. I would like some food for thoughts fro me, that is , if you want to keep me interested :) How old are you, whereabouts are you ? When have you visited UK recently ? Shall we speak in private now ?:) We could use a "chatroom" if u like?

Gość Architekt_80
WS Do Pana mi daleko :) Mam zaledwie 30 lat. Z czym mi nie wierzysz jesli mozna ?

Gość WS
Facet nie ściemniaj o charakterze i tak dalej bla bla ale niech Ci bedzie ,to nie moja sprawa.Jak Ci Lucy tutaj powie ile ma lat i gdzie mieszka to mi tu kaktus na ręce urośnie :D I uważaj ,bo jak tu blu wpadnie to będzie wkurzony nie takiego gieroja jak Ty pogonił od Lucy ,och to były akcje :D

Gość dołączam
do temau, bo On mnie ne chce :((

Gość WS
Lucy już trochę na kafe jestem ;) dołączam kto cię nie chce ?

Gość Architekt_80
WS Padlem ze smiechu. :D Czemu jestes taki infantylnie agresywny? A Czy Ty jestes psem Blu co to pilnuje zeby nikt do Lucy nie zagadywal na czacie ? Troche to ironiczne. Idz poskarz dla Pana moze dostaniesz miske z woda. Kazdy ma prawo sie tu wypowiadac na jaki kolwiek temat ma ochote i z kim kolwiek ma ochote. Jelsi Lucy bedzie miala ochote wyjwic mi jakies poufne informacje to zrobi to prywatnie. Wiec nie czekaj, ze moze sie zalapaiesz. :) Lucy.. wlasnie dlatego mowilem , zeby porozmawiac prywatnie bo niektorzy tutaj moga miec jakies zaburzenia psychiczne :)

Gość Architekt_80
WS Czuje jak sie gotujesz. :D

Gość WS
Już mi się znudziło z tobą drażnić nie masz chyba poczucia humoru ,tak mi się wydaje bo się denerwujesz.Spokojnie Blu nie ma na kafe:P

Gość Miki jeszcze wolna
WS bardzo śmieszny żart ale się uśmiałam ,ja pytam poważnie . Lucy dlaczego nie chcesz dać namiaru ,piszesz że kontakt masz,może się spytaj blu czy mozesz dać kontakt, chcę tylko pogadać bo facet chyba wesoły.Ty masz architekta więc nie bądź psem ogrodnika ;)

Gość WS
Miki przepraszam za żarcik ;) Nie mogę tobie pomóc ,musisz uśmiechnąć się do Lusi . Blu już na kafe się nie pojawia (ciekawe dlaczego)więc tylko w Lucy ratunek :) Autorka topika też znaku życia nie daje :( Mam nadzieję że nie zrobiła jakiegoś głupstwa :O Doprawdy nie wiem czy faceci są warci tego by się z ich powodu zabijać:P Trzymajta się

Gość żab-X knurzyca wylogowana
to tak jak ja :O

Gość Miki jeszcze wolna
WS żart zrozumiałam ,spoko;) Lusiu :(

Gość Miki po co Ci
namiar na Blu? On ma żonę i 2 dzieci :)

Gość khkgj
Autorko, życzę Ci z całego serca abyś zakochała się ze wzajemnością! Mam nadzieję, że wreszcie to kur.. nastąpi ;-)

Gość Miki jeszcze wolna
Ostatni mój wpis to podszyw:P co nie znaczy że żartu WS nie zrozumiałam;) Skąd te informacje że Blu ma żonę i 2 dzieci ?Pomarańczom nie wierzę:P Jejku chcę tylko popisać ,pośmiać się :D A co będzie dalej to się zobaczy;) Lusiu :( Również życzę autorce by poznała wartościowego i wiernego faceta,myślę że jest tego warta:)

Gość BluMan
Lucy wirtualna żono gdzie się podziewasz? :classic_cool:

Gość nastolatek15
Ona depresja napisz do mnie podniecają mnie dojrzałe ako221@interia.pl

Gość deffon
nastolatek 15 ale ty jesteś wybitnym kretynem:o Nie rozumiesz że autorka nie szuka gówniarza tylko zwiazku z odpowiednim mężczyzną?Wyślil się i przeczytaj jej topik ,może wtedy coś dotrze do twojej zakutej pały:OJednak szczerze w to wątpię:(

Gość Bluman nieorginalny
Badzo to smutny topik,Polska to jakiś mentalny zaścianek Europy .Kobiety po trzydziestce żyją pod taką presją otoczenia i upływającego czasu że nie dziwię się że czasem mają takie myśli jak autorka.Nie rozumiem tej nagonki oszołomów ,każdy popełnia w życiu błędy nie popełnia ich ten co nie robi nic.Ciekawe co słychać u autorki, mam nadzieję że się nie poddała,może kogoś ciekawego poznała? Bardzo jej tego życzę:)

Qrcze nic nie przeszkadza, żebyś się przedstawił i oświadczył... Nie bądź taki zaściankowy :)