Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaaaałamkaaa

Zostawiłam narzeczonego bo chrapał

Polecane posty

Gość Zaaaałamkaaa

Miał być ślub jest rozstanie. Facet niezwykle inteligentny , odpowiedzialny , rodzinny , wykształcony . Żyliśmy razem , mieszkaliśmy razem . W nocy jednak przez dwa lata przechodziłam koszmar , nie mogłam spać przez jego chrapanie . Spałam zazwyczaj 2-3 godziny dziennie . Próbował wszystkiego , ja tez, zeby tego nie słyszeć. Nie stac było nas na wynajem 3 pokojowego mieszkania ,zeby kazdy mial swój pokoj do spania , nie mówiąc juz o kupnie . Zostawiłam go , bo dłużej sie nie dało . Wreszcie sie wyspałam w ciszy i spokoju . Niestety on sie załamał , ma do mnie żal .On po prostu nie rozumie co ja przechodzilam, bo on spał w najlepsze.

Gość bilson
takie debile co sie wysypiają, czesto nie rozumieją tych ktorzy nie potrafią, mają wyjebane i nie starają sie zrozumiec. twoj ex widac prawdziwy egoista, dobrze mu tak

Gość Zaaaałamkaa
Nie był egoistą , próbował wszystkiego , poddał sie nawet operacji , ale nic to nie pomogło , mieliśmy wrazenie , ze było gorzej .

Gość ftrdyj
jezu, chrapanie jest straszne, a niemoc spania przez to taka, ze czlowiek ma wrazenie, ze zariuje od tego chrapania. patowa sytuacja:O

Gość tt5hy57i6ko8
trzeba spac w oddzielnych pokojach wtedy ityle

Gość Chiacynt i to
mogłas jeszcze spróbować zatyczki do uszu kupić specjalne. Współczuje :(