Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michau82

spotkanie z doradca finansowym kraków

Polecane posty

Dla osób które chciałyby się ubezpieczyć, wziąć kredyt, inwestować, odłozyć na emeryturę a przy okazji odliczyć sobie od podatku nawet 4000zł, ale nie bardzo wiedzą co gdzie i jak, uczciwe programy, bez 'gwiazdek', unikalne na rynku. Wolne terminy nawet jutro, całkowicie bezpłatnie i niezobowiązująco, we wskazanym przez interesanta miejscu.

Gość psychiatra z sąsiedztwa
czy istnieje cos takiego jak ubezpieczenie od naciągaczy i oszczerców? bo jesli tak to chetnie skorzystam :D

nie jestem naciągaczem, firma która reperezentuje jest jedną z najbardziej rozpoznawalnych na rynku, oferuje współpracę dlugoterminową i wsparcie, nie ma mowy o naciąganiu.

to nie jest odpowiedź na moje pytanie :classic_cool:

no tak, wystarczy porozmawiać z jednym z naszych doradców, a to co Pani z tego wyniesie samo już zapracuje na to czy Pani się od takich przypadków ustrzeże czy nie:)

ok dziękuję, nie skorzystam pytanie było proste, odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje

nikt Pani nie zagwarantuje ubezpieczenia od "naciągaczy i oszczerców", to są decyzje i wybory ludzkie na które nikt nie ma wpływu, chyba że ma Pani na myśli tu ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków ;) w każdym razie pozdrawiam.

i ty potrzebowałes trzech postów żeby powiedzieć NIE? :D