Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radogoszcz ......

Czyszczenie wykładziny, dywanów w UK

Polecane posty

Gość Radogoszcz ......

Bardzo proszę o pomoc. Chciałbym założyć działalność czyszczenia dywanów, wykładzin odkurzaczem marki Karcher. Proszę mi odpowiedzieć na pytanie czy w Anglii jest taka metoda popularna zamawiania takiej usługi do domu? czy wy drogie Panie zamawiacie też kogoś do czyszczenia? głównie chodzi mi czy wśród Anglików jest taka usługa popularna? z góry dziękuje za odpowiedź

ja mam swoj odkurzacz pieracy do dywanow,wiec nie korzystam, az tak bardzo nie jest popularne szczenie dywanow przez firmy bo to jest strasznie droga usluga. no ale na pewno wsrod ludzi zamozniejszych znalezli by sie klienci. musialabys sie zorientowc na rynku.

Gość mafdarynka77
Raz na rok zamawiam ale faktycznie jest to drogie. Ogólnie usługi w UK są drogie. Jednak są tacy co pracują i nie mają czasu na czyszczenie wykładzin

Gość marika...
nie wiem, co to znaczy drogo. ja korzystam z takiej firmy i uwazam, ze cena za usluge jest przystepna. mam dom 3 sypialnie + schody w dywnach. za wypranie calosci place 120 funtow, do tego zamawam jeszcze wypranie 8 krzesel (siedlisk - sa materialowe)+ dwie sofy i za calosc wtedy place 200 funtow. jak dla mnie super usluga. jestem alergikiem, mam 2 latka w domu, jasne wykladziny. poza tym uzywam tez odkurzacza pioracego na mokro, ale nigdy sama nie zapieram. ja korzystam z takiej firmy raz na 3 miesiace.

a co ma mnie bolec? od 10 lat pracuje prawie non stop (z roczna przerwa po urodzeniu dziecka), wiec to raczej ty czekasz zeby mnie cos zabolalo :)