Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychical

CILEST !!! PILNE

Polecane posty

Witam, na początku uprzedzam iż nie chce tutaj żadnych niemiłych komentarzy na moj temat, wiem że moja wina. Więc tak. Biorę cilest już długi czas , tydzień temu w piątek zaczęła mi się przerwa 6.07 , w poniedziałek poszłam do lekarza dostałam DUOMOX "( przeczytałam że ma wpływ na tabletki ) w piątek miałam wziąć pierwszą tabletkę z nowego blistra o 21, z czego zapomniałam jej i wzięłam w sobotę ok 11, w sobotę również zapominałam i wzięłam dziś ok 11. Dodam, że w sobotę był stosunek, mąż doszedł we mnie. Już sobie nastawiłam budzik, żeby więcej nie zapomnieć, ale mam kila pytań. 1. Czy jest jakaś szansa że może być c.. ? 2. Czy duomox mam brać pare godzin przed tabletką? 3. Ile czasu mamy stosować prezerwatywę?

Gość Zrozpaczona33
Jest taka możliwość, że doszło do zapłodnienia. Idz w poniedziałek do lekarza. Jesli wykluczy ciąże (zrób test), to zabezpieczenie dodadtkowe przez 7 dni.

Lekarz tak szybko by wiedział?;>> po 2/3 dniach . A duża jest szansa na to ?:O myślałam że nie:(

Gość nic ci nie bedzie
jedz tabsy o 11 cale opakowanie bo bedziesz miala plamienia pomiedzy okresami poza tym po dlugim braniu tabletek zajscie w ciaze nie jest takie proste i raczej tak z przypadku nie zajdziesz a duomox to najgorsze scierwo swiata i najtanszy chyba antybiotyk na rynku, wiec sobie odpusc jedzenie tego scierwa chyba ze masz wyjebane na swoja watrobe to jedz :D a twoje jajniki po dluzszym okresie przyjmowania tabletek pewnie nie pracuja jak nalezy i ciaza ci nie gorzi a tak wogle jak taka jestes przestraszona ze zajdziesz to czemu nie idziesz do lekarza tylko tu sie pytasz gimbusow???

Poprostu słyszałam , że były takie przypadki co przy tabletkach zaszły w ciążę.

Gość Zrozpaczona33
W aptece są testy, które wyłapują hormon HCG już 24 h od zapłodnienia, pigułki bierzemy 21 dni po czym odstwiam na 7 dni i dalej jesteśmy zabezpieczone POD WARUNKIEM, ŻE 8 DNIA ZARZYJEMY PIGUŁKĘ Z KOLEJNEGO OPAKOWANIA. Jajniki nie są wcale niczym obciążone, każdy gin powie, że po odstawieniu może nawet dojść do ciąży mnogiej. Nie straszę Ciebie, ale zrób test, będziesz spokojniejsza.

Gość nic ci nie bedzie
jak na moje to sie za bardzo tyrasz, ja ciaiagle mieszkam z tabletkami, raz biore raz nie biore zapominam jem po dwa trzy opakowania pod rzad i jakos nie zachodze w ciaze, nie jem 2dni np i pozniej jem 3 na raz i nigdy nic sie nie dzieje. a nawet jak nie robie tych przerw to mam wiecej energii bo nie trace niepotrzebnie krwi a juz bardzo jestes stara???

Gość Zrozpaczona 33
do nic ci nie bedzie - cudem nie jest u Ciebie brak ciąży, tylko dalsze normalne funkcjonowanie. Pigułki to HORMONY, a nie witaminy, przez takie coś możesz mieć zator, udar. Do psychical - kup test i go zrób, będziesz przynajmniej sapć spokojnie.

popieram Cię , jak mozna tak mieszac z tabletkami. wydaje mi sie ze lepiej odłozyc ten duomox juz??

Gość tasiemkowa
Psychical na tabletkach sie nie znam, bo nigdy nie bralam, ale chcialam sie odniesc do autorki wypowiedzi, ktora radzi ci kupic test ciazowy. Nie kupuj, bo to tylko strata pieniedzy. Nie ma takich testow, ktore po 2 dniach pokaza ciaze, przeciez nawet test z krwi robi sie najwczesniej dziesiatego dnia od domniemanego zaplodnienia a hormon hcg wydziela sie dopiero po zagniezdzeniu zarodka, ktore nastepuje od 10 do 14 dni po zaplodnieniu.

No i teraz jestem w kropce:D bede zyc w niepewnosci?? chcialabym zeby jakas osoba sie wypowiedziała co ma doswiadczenie?