Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiaa :)

odchudzanie .:)

Polecane posty

Cześć, w sumie mamy już wakacje, a ja nie mam wymarzonej wagi :) przez miesiąc chciałabym stracić te zbędne kilogramy . a mianowicie 5 kilo . tylko kompletnie nie wiem jak sie za to zabrać :( mam nadzieję , że pomożecie mi w tym . z góry dziękuję:)

Gość patricja
ja nie robie diety w wakacje ,bo co chwilke jakies pokusy robie od wrzesnia!

w sumie i racja, ale już się przemęczę ten miesiąc czy nawet więcej dla wymarzonej wagi :)

Gość patricja
ja sie nie bede przemeczac bo tu grill, tu lody , tu piwko. a od wrzesnia bez katowania sie zrobie diete i te 5 kg schudne w 2 tygodnie

a jak ta Twoja dieta bd wyglądała. ? :)

hej, ja mam do zrzucenia 6 - 9 kg i daje sobie na to 1,5 miesiaca. Zaczelam od wczoraj, na razie sie niezle trzymam. Ja wybralam diete ze wspomagaczami proteinowymi - zastepujesz 2 posilki batonikami proteinowymi, obiad jesz normalny. Nie wiam czy masz przewidziany budzet na diete, bo te wszystkie produkty nie sa najtansze, ale dla mnie to jedyny sposob. 5 kg w miesiac to na kazdej diecie schudniesz, bo to wychodzi po 1kg na tydzien i troche. Wiec sie nie martw, na pewno schudniesz.

Gość 4764938646
Zawsze jest jakaś wymówka na swoje lenistwo. Nigdy nie zaczniecie diety, bo lubicie wpier.da.lać i umrzecie spasione. We wrześniu znajdziecie sobie inny powód. Znam takie grubaski, bo ma z nimi styczność na co dzień.