Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona poziomka

Czy ktoras mama miala moze ten wozek?

Polecane posty

Gość czerwona poziomka

Bardzo mi sie podobaja dwa modele tejze firmy. Wkleje jeden i drugi. http://www.inglesina.pl/wozki/1 http://www.inglesina.pl/wozki/2 Zastanawiam sie jednak czy spacerowka jest wygodna. Jak sie prowadzi, sklada itd. Bo chcialabym zachowac ta spacerowke, raz ze mi sie podoba, a dwa, ze skoro kupuje wozek 2w1 to wolalabym na tym skorzystac. Bede bardzo wdzieczna za jakies opinie na temat tego wozka

Gość MixPlusss
okropne ;/ dziewczyno ty chyba gustu nie masz

Gość measiaa27
Wozek jest przepiekny i niestety nie na moja kieszen.Wybralabym moze inny kolor,granatowy albo granatowo bialy ale styl jest cudowny i taki niespotykany.

Gość paruffeczka
Akurat co do wygladu - są śliczne. Ale wydają mi sie bardzo niewygodne, bo niezwrotne. Poza tym ten pierwszy jakos tak mi sie wydaje wywrotny, wyglada jakby miał środek ciężkosci dziwnie polozony, zawieszony czy cos w tym stylu

Gość paruffeczka
Do tego stylu wózków mnie zupelnie nie pasuje ciemny kolor - wyłącznie róż, beż, krem

Gość measiaa27
Ja mysle ze wozek, ktory kosztuje tyle kasy jest nie tylko piekny wizualnie ale tez wugodny w obsludze.

Warto poczytać opinie przed zakupem np "Moje dwie koleżanki miały ten wózek i obie raz dwa się go pozbyły, Marlena była nim na kilku spacerach i sprzedała go za nawet nie połowę wartości, a miała zestaw z gondolą, siedziskiem spacerowym i fotelikiem, kolor biało-granatowy, bo ma synka. Co jej nie pasowało? Ciężar, mało zwrotny i ciężko go się składało. Koła szybko się brudziły, a w lesie łapały każdą małą gałązkę. Natomiast Jagoda miała biało-różowy, choć ma synka ;P i po 3 spacerach zaczął płowieć materiał i kola trzeszczały, wózek oddała na gwarancję, byłam z nią go reklamować i był problem z reklamacją! Ale nagadałam sprzedawczyni i go przyjęła i powiedziała, że te wózki często są reklamowane. Prowadziłam ten wózek i dziękuję bardzo, nigdy więcej, to jest wózek z kategorii POSTAW I SOBIE NA NIEGO POPATRZ..." lub "Podstawowa kwestia tego wozka to to, że jest bajeczny! Jest piekny! gondola duza obszerna i na tym niestety koniec.. mozna sobie go postawic i na niego patrzec.. nie wygodny ciezko sie prowadzi, w ogole jest ciezki, zapakowac do auta koszmar.. ciagle oliwic go trzeba odczepienie materialu w srodku koszmar dlatego uzywane wozki sa czesto w tych miejscach rozerwane a najgorsze hałas jakby pchalo sie taczke ze złomem i trzesie! Zero amortyzacji niech was nie zmyla duze kola jak nas, trzesie nieprzyjemnie dzieckiem, dla nas koszmar po pierwszym spacerze wystawiony na sprzedaz.. a byl moim wymarzonym wozkiem..." więcej opini mozecie znaleźć w sklepach. Jest tego pełno. A to śmierdzi mi po prostu reklamą bubla, który się nie sprzedaje.

Gość measiaa27
Nie wiem dokladnie ale okolo 4 tys.

Na allegro zaczynają się używane od 150. Kto się nabiera na coś takiego Matko Boska :(