Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEZROBOTNIK

PRZEGRAŁEM ŻYCIE

Polecane posty

Gość BEZROBOTNIK

w zeszłym tygodniu straciłem pracę, ż tego powodu zostawiła mnie dziewczyna z którą byłem 2 lata jestem załamany nie wiem co teraz będzie

Gość kurek...
mnie tez zostawila kobieta z podobnego powodu

Gość NiewidomyJohny
Jeśli się poddasz to przegrasz i zostaniesz żulem. lepiej nie schodzić na dno i starać się pogodzić z tym co się stało to życie, tak już jest.. najlepiej się odbić i znaleźć nową pracę a kobieta się znajdzie czas leczy rany kolorowo się pisze ale to zależy tylko od Ciebie nie od innych :)

Gość BEZROBOTNIK
kurek a jak sobie z tym radzisz?

Gość siri
Ona nie jest warta aby za nią płakać skoro Ciebie zostawiła w takiej chwili, a pracę znajdziesz jak nie będziesz się użalać nad sobą tylko zaczniesz szukać innej....Pełna mobilizacja i głowa do góry....Pytaj znajomych , czytaj ogłoszenia, idz do Miejskiego Ośrodka Pomocy w swojej okolicy, no rusz głową!

Gość BEZROBOTNIK
siri ja działam! ale fakt jest faktem, że jest mi ciężko i staram się zrozumieć

Gość anulka-kochajaca.za.bardzo
jesli dziewczyna zostawila Cie tylko z tego powodu to nie masz co rozpaczac. znajdziesz z czasem inna. ludzie,ktorzy sie kochaja wspieraja sie w trudnych chwilach , sa ze soba nie tylko na dobre ale i na zle. przykro mi,ze tak to sie potoczylo. zycze powodzenia w znalezieniu nowej pracy a i milosc sie pojawi. pozdrawiam

Gość psychiatra z sąsiedztwa
Straciłeś tylko pracę. Utrata dziewczyny z tego powodu, to jak wygrana na loterii :D 100% racji w racji :D

Gość BEZROBOTNIK
a czy miłość ma szansę się pojawić nawet jeśli nie pojawi się praca w najbliższym czasie?

Gość i takie sa kobiety wlasnie
co chwile jakis temat MOJ CHLOPAK STRACIL PRACE - i wylewaja zale ze nigdzie ich nie zabiera, ze na nic go nie stac ;/

Gość BEZROBOTNIK
może one mają rację:(

Gość damianooo
dzisiejsze kobiety patrza na kase faceta

Gość BEZROBOTNIK
to fakt , może to jest normalne

Gość damianooo
kiedys bylo inaczej, dzis polki maja zbyt wysokie wymagania

Gość BEZROBOTNIK
nie przystające do rzeczywistości?

Gość damianooo
tak i stad tylu samotnych facetow

Gość BEZROBOTNIK
może coś w tym jest

Gość BEZROBOTNIK
w pewnym sensie same się krzywdzą

Gość Dr, SKACZ
jedynym rozwiazaniem twojego problemu jest samobojstwo, musisz sie zabic bo tak nie da sie zyc

Gość BEZROBOTNIK
dzięki za radę może skorzystam

Gość bobik robik30l
a mnie tez zostawiła jak straciłem naprawdę dobrą robotę (bankructwo firmy i koniec dobrych czasów) a byłem z panna 8 lat najbardziej zabolało to kiedy sie ze mną ożenisz bo Piotrek to juz mi powiedział to po tygodniu no i teraz jest jego zoną ale zdradzała go wiem bo z nią sypiałem chciał odniego uciekać jak sie dowiedziaął ze mam inną prace własne mieszkanie itp itd choć moze juz nie tak dobrze płatną to i tak jest oki ,jednym słowem wygrałeś los na loteri i dobrze ze teraz wiesz ze to nie była miłośc ,to był czysty układ finansowy dopóki kasa nas nie rozłączy ;))))baby juz takie są a kasa jest wazna ale w życiu ale nr 1 i szkoda ze cie nie wspomogła troche ,pomogła itp itd nie żałuj

Gość BEZROBOTNIK
dlaczego one takie są?

Gość BEZROBOTNIK
tak sobie przeglądam to forum i jestem coraz bardziej przerażony

Gość Dr, SKACZ
glupi ty!!! sie nie zabijaj przeciez zycie jest piekne!!! a baba to baba poszla w chuj widocznie jej zalezalo tylko na hajsie! co sie tyrasz idz sie ogarnij jakos wydymaj cos na szybko za 3 driinki w barze i ci sie polepszy a pozniej znajdz inna prace przeciez jestes najlepszy na swiecie bo to ty nikt inny!!!!!!! ty jestes mistrzem i twoj pracodawca to sukinsyn i frajer ze cie wyjebal nie zasluzyl na ciebie\!!!!!! teraz mu upadnie firma bo byles najlepszym pracownikiem!!! je pieprze czemu ludzie sie tak tyraja takimi gownami jak zwiazki czy praca przeciez jak nie ta baba to inna jak nie ta fucha to lepsza!!!!!! mowie ci stary ogariaj sie a nie trac czasu na forum dla bab ktore za kase by wyjadly kupe z dupy murzynowi

Gość bobik robik30l
bo kobiety patrzą na faceta jak stałe źródło finansowe by zapewnic jej byt itp i zawsze mimo ze mówią ze nie lecą to jednak leca na tą kase i kto ma wiecej tych pieniążków to ma wiecej mozliwości układania sie z kobietami ,a taki co ma mało lub prawie nic lub stracił prace to jest dla niej ddupa bo w mniemaniu kobiety nie spełniłbyś jej zachcianek czy nie utrzymałbyś jej ...ps a ja jestem za równouprawnieniem ;)))))

Gość bobik robik30l
do drskacz , mi z dupy nigdy nie wyjadła ;PP ale jak była z innym i widziała ze cos nie halo i nie ta kasa co obiecana przez niego to pisała mi sms ze by mi dała całą siebie nawet gałke z połykiem by mi zrobiła i dała w anala :PPP i takie są baby jak widzia ze jednak nie było tak zle i jest coraz lepiej a u niej nie i zostało jej sie ozenić z wiesniakiem i teraz nawet sie go wstydzi na naszej klasie jako meza pokazac ała ;pp takie sa baby pamietaj ka poszła w hu..jjj to przepłacz przepij i zapomnij bedzie inna