Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiewidomyJohny

Szkoła uzupełniająca bardzo ważne :(

Polecane posty

Gość NiewidomyJohny

Witam, szukając w internecie pytając na chatach... znajomych dowiedziałem się bardzo mało. Wyprowadzam się do Wrocławia MAM 18 lat. Skończyłem zawodówkę i jeden rok technikum uzupełniającego o profilu handlowiec. Niestety szkołę zamknęli i muszę poszukać we Wrocławiu. Do wyboru mam albo technikum handlowe uzupełniające wieczorowe albo liceum uzupełniające wieczorowe oczywiście dla dorosłych, tylko wiem, że od września 2012 likwidują szkoły wieczorowe i mam zaliczoną pierwszą klasę czyli 2 semestry ponieważ to jest podzielone na semestry. Dzwoniłem do szkół handlowych i nie ma otwartej drugiej klasy nigdzie więc z technikum ciężko. Co do liceum tutaj kierowane jest właśnie pytanie: CZY JAK SKOŃCZYŁEM TECHNIKUM UZUPEŁNIAJĄCE MOGĘ IŚĆ OD 3 SEMESTRU DO LICEUM UZUPEŁNIAJĄCEGO? Dostałem zaświadczenie o likwidacji klasy i mam na nim oceny i zaliczone pierwsze 2 semestry czyli rok. Zapytam jeszcze czy ktoś może polecić jakąś szkołę jeśli właśnie jest z tej okolicy jest to dla Mnie bardzo ważne najgorsze jest to że jestem z tym sam i nie wiem co robić a w poniedziałek muszę załatwić szkołę. Proszę o pomoc.

Gość Edo
znając życie ktoss kto się zna ci nie pomoże

Gość NiewidomyJohny
Proszę

Gość kolorowe motyle
to chyba zależy od zgody dyrekcji najwyżej nadrobisz różnice programowe a co do szkół to wujek google ci powie co jest dostepne