Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Czy kiedykolwiek kupowalyscie biustonosz w

Polecane posty

ulla popken lub bon prix. Zawsze mialam duzy bisut ale po 2 ciazach mam naprawde duzy :) 80f. Dzis bylam w trumph ale nie bylo ladnego stanika tylko takie babcine. :P Patrzylam na str ullapopken i sa ladne tylko czy beda dobre, czy sa warte swoje ceny. Piszcie 🌼

Gość although
poczytaj stanikomanie, lobby biusiastych i tym podobne na stanikowej mapie swiata znajdz sklep w ktorym mozna kupic duze rozmiary zaloze sie ze w rzeczywistosci prawdziwy rozmiar masz inny

wlasnie nie , mam taki jak pisze bo mnie dzis wymierzyla ekspedientka w trumph ale wczensiej zylam w niesmwiadomosci i kupowlaam staniki o 2(!) rozm mneijsze :(

No niestety, przy dużym biuście tak jest. Nie zawsze da się połączyć wszystkie funkcje jakie powinien spełniać biustonosz z elegancją. Te ulla popen bardzo ładne są, ale zwróć uwagę, czy będziesz miała możliwość bezproblemowej wymiany lub zwrotu w razie W.

Gość although
jagoda, ale w triumphie jest bardzo malo rozmiarow wiec nawet jak cie wymierza tam to nie wiadomo czy dobrze :o jak wg tamtejszym rozmiarow powinnam byla nosic 70A :o A wg brafitterki 60D wiec jest roznica

Zrobilam sobie ten elektroniczny wymiar z linku i wg tego powinnam nosic 85e a ja zawsze kupuje 85d

Gość nunun
Olga.m mierzyłaś pod biustem ciasno i na wydechu?

Pod biustem ciasno a piersi bez zgniatania ale nie luźno

Gość z malina
olga, ale to jet tylko przyblizony wymiar, jedna osoba moze mie staniki roznych firm i modeli w roznyh rozmiarach, po prostu trzeba mierzyc Moze to tez oznaczac ze masz za mala miske w staniku

Gość nunun
Podany rozmiar jest wg rozmiarówki brytyjskiej -oni mają większe miski i ściślejsze obwody czasem niż polskie staniki. Polska rozmiarówka nie jest tożsama z brytyjską.