Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jordan_1

Ile kosztuje inseminacja?

Polecane posty

Witam formowiczki, staramy się z męzem jakiś czas o dzidziusia i lekarz zaproponował mi inseminację jeżeli w przeciągu 2 kolejnych cykli się nie uda. Zapomniałam zapytać lekarza ile kosztuje taki zabieg,chodzę prywatnie do lekarza. I pytanie jak w temacie, jaki jest koszt?

to chyba zalezy czy twoj dr pracuje w panstw szpitalu czy nie (lub tez od innych czynnikow), ja chodziłam prywatnie ale czasem w ramach zaoszczedzenia za badania to zlecal mi je wlasnie dajac skierowanie do tego szpitala gdzie pracowal. Czyli ja nie płaciłam za iui ani grosza. A jesli robia lekarze typowo prywatnie iui to wejdz na kilka stron klinik i tam masz ceny. tylko wez pod uwage ze to ceny typowo za sama inseminacje a jesli sa jakies problemy badz jest potrzeba przygotowanie do niej np hormony itd to za wszystko inne tez placisz. Takze zapytaj swojego lekarza bo na forum mozesz sto roznych odp uslyszec

Chodzę prywatnie do gabinetu, ale też pracuje w szpitalu hmm to może w ten sposób się uda. Dzięki, nie pomyślałam o tym :-) podpytam