Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efemenesssss

moj facet opierdzielił mnie za to ze zrobilam mu rany na plecach

Polecane posty

Gość efemenesssss

podczas sexu ze jak on do pracy pojdzie (jest ratownikiem na basenie) myslalam ze zartowal, ale jednak nie teraz dziwnie sie czuje, tez dziewczyny tak okaleczacie swoich facetow ???????

Gość kukułka92
Tez lubie czasem podrapac ;)

Gość kukułka92
ale nie bardzo mu to odpowiada ze zostaja slady

Gość fajnie się zabawiacie
oj to ostro w nocy było , zawsze tak ostro jedziecie czy to ty masz taki silny orgazm ze sie nie kontrolujesz :)

to po chuj go drapiesz? :D a moze on by tak zdzielił cie po twarzy mowiac ze to go podnieca co :D wyczuwam pewien typ seksu :classic_cool:

Gość efemenesssss
no wlasnie zawsze tak mam ze nie wiem co robie, nigdy nie mowil ze mu to przeszkadza dopiero dzis, bylam w szoku a wlasciwie nadal jestem.

Gość jedynie plukam gardlo
no wiesz w sumie nie ma sie dziwic bo zartowac z niego beda na basenie :P pewnie gdyby nie pracowal na basenia nie mialby zastrzezen :P

ja też bym zwróciła uwagę. upodobania upodobaniami ale byłabym zła gdybym musiała z malinką na szyi iść do pracy czy uczestniczyć w zebraniu.

Gość efemenesssss
ja nawet nie czuje tego jak go drapie, ale faktycznie troche rany ma. :P tylko to nie powod do kofliktu, ja tak wyładowuje emocje, i teraz niby mam się ograniczac ? :|

Gość jedynie plukam gardlo
focha strzelil, nie mozna ? przejdzie mu ... jakby ci limo zrobil lokciem przypadkiem podczas sexu i musialabys z taka sliwa isc do pracy pewnie bylabys cala w skowronkach ? :P

Gość :D haahahahahaha
no wiesz w sumie nie ma sie dziwic bo zartowac z niego beda na basenie Powiedzą że go pjeczem lała i go zdominowałaś :D

Gość facet na basenie
już jest ciotą .... laska go zdominowała .... ale go wyśmieją i ty się dziwisz głupia babo że się wkurwił .....

Gość efemenesssss
żądnym pejczem mu ran nie robię :D po protu wbijam mu szpony w jego plerki, nie kontroluję tego, więc nie wiem z jaką siłą to robię. nie wiedziałam,że to facetom przeszkadza. : (

Gość PIJ WODE W DUZYCH ILOSCIACH
no i dobrze