Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Mtjkp

Widział ktoś może Klaudiusza?

Polecane posty

I feel you Phil : ( życie jest ciężkie gdy 

15 godzin temu, Mtjkp napisał:

jestem geejem spamuje forum daje duupy za dach mam pasztetowa itp. itd

No tak tu ludzie pisza, i wierza, ze tak jest, ale na szczescie tak nie jest xD

1 godzinę temu, Mtjkp napisał:

Nie zganiaj nic na fazy i nie wymyslaj, tutaj.duzo osob sobie bajeczki wymysla na moj temat, a ja nie musze wam sie tlumaczyc, poza tym wez sie odczep juz bicu ode mnie, bo mnie atakujesz i bialorycerzysz klaudiuszowi i doombo aa one szczaja na ciebie

Trzeba było samemu nie pisać że jesteś  homo, ja nie wnikam czy to prawda czy nie srwierdzam tylko ze sam tak pisałeś   krotko ale jednak I się  nie dziw że forumowa gawiedź to podchwyciła

to nie ja zaczalem tak pisac tylko forumowa gawiedz, pierwsze co bylo to ze jestem przegryw bo nie mam pracy

a klamstwo powiedziane 100000 razy staje sie prawda, tak twierdzil minister propagandy 3 rzeszy, a w birmingam nie mieszkam juz ze 4 lata a salowa ciagle do tej poory pieerdoli ze robilem lody za kurtke i iphone

ja z dwa razy moze dla beki cos napisalem dla zartow ze tak macie racje, a 1000 razy pisalem ze nie macie racji i pieertolicie a wy ciagle pieerdolicie o tym ze to co napisalem dla beki to prawda, ja prdl ale zenada co za ludzie, nie ogarniam waszej logiki w ogole

3 godziny temu, Mtjkp napisał:

to nie ja zaczalem tak pisac tylko forumowa gawiedz, pierwsze co bylo to ze jestem przegryw bo nie mam pracy

a klamstwo powiedziane 100000 razy staje sie prawda, tak twierdzil minister propagandy 3 rzeszy, a w birmingam nie mieszkam juz ze 4 lata a salowa ciagle do tej poory pieerdoli ze robilem lody za kurtke i iphone

Salowa to sama całe życie opjerdzielała gały za jej utrzymywanie, teraz ją jad zżera bo to już nie działa  I musi  zapjerdzielać 😆

22 godziny temu, Lubię banany napisał:

Jesteś fałszywym chùjem bo wiesz ze ona przezywa wszystko  co się  tu robi i pisze a i tak piszesz ze jest grubą świnią czy ze zdycha na raka.

Te forum to jest jej moze nie całe ale spora część  życia.  

Ja sobie  moge napisać ze klaudiusz  to infantylna przegrywka  na utrzymaniu  rodziców  która wymyśla  ze "pracuje", że jest brzydka z mordy I gruba,  ze ma aspergera, fobie społeczna i depresje, że ma łuszczyce,  skoliozę, kifoze,  że śmierdzi  jej z pyska  i ogólnie  jest popjerdolona i nikt jej nigdy nie chciał przeruhac.  A wiesz dlaczego  fifi? BO JA KÙRWA NIE UDAJE ZE JĄ LUBIĘ . ZAPAMIĘTAJ  TO SOBIE  FIFI. 

Przecież jej simpowales. Przyganiał kocioł garnkowi 

• Like 1

Wiem juz czemu hejtoealem klaudiusza

Zaczelo sie jak niby byczy u mnie na forum podkrecil drame, ze przemulek z wroclawia podjeebal go na policje ze jezdzi tirem po pijaku, co tu pisal, i ze jest na polowanie na klaudie i drame zrobil, i ze zycie mu zniszczyli a ja sie nakrecilem i myslalem, ze to prawda i to byl ten moment jak zaczalem pisac klaudiuszowi ze jest koorwa i wrogo zaczalem byc do niej nastawiony 

Przepraszam klaudiusz, dalem sie nabrac :(( 

Edytowano przez Mtjkp

31 minut temu, Lubię banany napisał:

Salowa to sama całe życie opjerdzielała gały za jej utrzymywanie, teraz ją jad zżera bo to już nie działa  I musi  zapjerdzielać 😆

Lepiej być niezależna i kupę kasy zgarniać, niż walić konia i siedzieć z matką 😆😆

Edytowano przez niemaszuprawnień
Poprawka

4 godziny temu, Mtjkp napisał:

Bo robiłeś i nadal robisz. 

Jest popyt i jest podaż. Pamiętaj o tym 😜

Nie robie i nigdy nie robilem

Ja pochodze z normalnej rodziny i nie nauczono mnie prostytucji, ty chyba z jakiejs patologii jestes i dla ciebie robienie lodow za dobra materialne to normalka

Przed chwilą, Mtjkp napisał:

Ja pochodze z normalnej rodziny i nie nauczono mnie prostytucji, ty chyba z jakiejs patologii jestes i dla ciebie robienie lodow za dobra materialne to normalka

Boli tyłek co? 

Nie boli bo nie ma po czym ;D

Jeste dziewica i nigdy nie uprawialem z nikim stosunkow seeksualnych ;D 

Takie rzeczy przed slubem to grzech 😎

26 minut temu, przelot napisał:

Przecież jej simpowales. Przyganiał kocioł garnkowi 

W tym sensie  to i pravikovi simpowałem. Nie mylcie  tyrania  z simpingiem. 

Nie boli bo nie ma po czym ;D

Jeste dziewica i nigdy nie uprawialem z nikim stosunkow seeksualnych ;D 

Takie rzeczy przed slubem to grzech 😎

Kręć kręć.... 😴Bo gdzieś mieszkać trzeba 🤪

1 minutę temu, Mtjkp napisał:

Może twoja rodzina jest normalna, ale ty jesteś nierobem i schizofrenikiem i zobaczyłeś że dzięki dawaniu duupy masz korzyści to to robisz. A zaczęło się od tej kurki co za loda dostałeś

Edytowano przez Mikke

blablabla bool doopy zawistnych polaczkow xD

blablabla bool doopy zawistnych polaczkow xD

Dziurawego namiotu i bezdomności ci zazdroszczę... Ssij na zdrowie i na nowy telefon 🫢

9 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Lepiej być niezależna i kupę kasy zgarniać, niż walić konia i siedzieć z matką 😆😆

Co tak słabo? Od razu całą 7-osobową  rodzinkę mi doklej i duzego psa w kawalerce 20m² 😏

Edytowano przez Lubię banany

Przed chwilą, Lubię banany napisał:

Co tak słabo? Od razu całą 7-osobową  rodzinkę mi doklej i duzego psa w kawalerce 20m² 😏

Odczep się typie.. 

Przed chwilą, Lubię banany napisał:

Niezły tupet salowa sama napieprza do mnie z 10 postów A potem  "odczep się ". Głupia pisda

Tylko skomentowałam twój post, a ty się odpaliłeś. Czemu siedzisz tu cały dzień? Gdzie dziewczyna lub ktoś bliski? Aa zapomniałam. Czekasz na Bagno aż wróci, której hejtowałeś jak każdą stąd. Ty amancie od 7 boleści 😅

1 minutę temu, Lubię banany napisał:

Tak,  czekam na Anię a nie na twoje posty doi mnie 

Hejtowałeś ją, jak każdą stąd. I dobrze, że jest szczęśliwa z kimś innym prosiaczku 😘

dobrze, ze klaudiusz tutaj jeszcze wchodzi a nie ze zniknela, bo ja bym sie zalamal psychicznie

10 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Hejtowałeś ją, jak każdą stąd. I dobrze, że jest szczęśliwa z kimś innym prosiaczku 😘

I po co kłamiesz? Fajna dziewczyna  ale miała  odpały, i to niby moja wina. Po prostu  nic już więcej do mnie  i o mnie  nie pisz, bo specjalnie  to robisz bym musiał prostować  twoje klamstwa  uhhhhh

17 minut temu, Mtjkp napisał:

dobrze, ze klaudiusz tutaj jeszcze wchodzi a nie ze zniknela, bo ja bym sie zalamal psychicznie

Przecież życzyłeś jej śmierci.. Czemu się nie leczysz i tak cierpisz? 

7 minut temu, Lubię banany napisał:

I po co kłamiesz? Fajna dziewczyna  ale miała  odpały, i to niby moja wina. Po prostu  nic już więcej do mnie  i o mnie  nie pisz, bo specjalnie  to robisz bym musiał prostować  twoje klamstwa  uhhhhh

Wiem co pisałeś. Nigdy nikogo nie poznasz, a dlaczego? To już sam sobie odpowiedz ☺️

to dlatego bo na moim forum niby byczy wykrecil drame ze sraudiusz ze srunem go podjeebali na poplicje ze jezdzi tirem po pijaku i zniszczyli mu zycie i polowanie na klaudiusza jest, i to tak realnie brzmialo ze uwierzylem i zaczalem atakowac klaudiusza wtedy, ale okazalo sie, ze to nieprawda, ale ladnie mnie ktos wrobil

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się