Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ererwerrew

Głośne NIE dla adopcji dzieci przez małżeństwa homo!

Polecane posty

Gość ererwerrew

Wychowałam się z mamą i babcią, i niestety, ale mimo, że były dla mnie naprawdę bardzo dobrze, to zmagam się z trudnościami w dorosłym życiu spowodowanyi właśnie tym. Nie krzywdźmy dzieci na własne życzenie

Gość ererwerrew
Drugi ojciec nie zastąpi matka, a matka ojca.

Gość adsdlandadakal
a huj mnie obchodzi kto dzieciory bierze

Gość JBHGVFCDX
Z CALYM SZACUNKIEM TO ZWIAZKOW HOMO-ZGADZAM SIE.... POZA TYM TAK JAK W "NORMALNYCH"RODZINACH ZDARZA SIE,ZE LUDZIE SIE NIE DOGADUJĄ,ROZWODZĄ...TAK W ZWIAZKACH HOMO TAKZE TAKIE PRZYPADKI MAJA MIEJSCE..A TO JUZ TRAUMA PODWOJA,NIE DO PRZEZYCIA DLA DZIECKA:(

Gość lepiej miec dwie kochajace
matki niz pijacego i bijacego ojca albo dziecinstwo spedzone w bidulcu :O trudnosci w doroslym zyciu sa z twojej winy, mnie ojcec lal kazdego dnia i ukladam zycie normalnie teraz zamiast siedziec i biadolic jak mi je pijus zmarnowal :O w dupie byles gowno widziales :O

Gość laczka lenka
Popieram autora , rodzina to.: kobieta,mężczyzna + dzieci stanowczo !

Gość kasaa
Dla mnie to chore i wbrew naturze,nic nie mam do gejów i lesbijek niech sobie będą ale adopcja dzieci-zdecydowanie nie.

Gość ererwerrew
"epiej miec dwie kochajace matki niz pijacego i bijacego ojca albo dziecinstwo spedzone w bidulcu " A dlaczego od razu mówimy o patologii? Co z normalnymi rodzicami? "trudnosci w doroslym zyciu sa z twojej winy, mnie ojcec lal kazdego dnia i ukladam zycie normalnie teraz zamiast siedziec i biadolic jak mi je pijus zmarnowal " Skoro ja mam trudności ze swojej winy, to ty też 🖐️

Gość ererwerrew
Aha, i w którym miejscu biadolę? Po prostu wyrażam swoje zdanie. Miało to na mnie wpływ i to nieuniknione. Szkoda tylko, że chcą to zgotować na legalu dzieciom :O Chore.

Gość hóóóóóóóóók
przede wszystkim nie powinieneś nawet w temacie pisać MAŁŻEŃSTWA, co innego związki czy pary małżeństwo jest jest pomiędzy normalnymi ludźmi, a nie dewiantami a jeśli chodzi o adopcję, to od razu zapowiadam, że po moim trupie, nawet dosłownie

Gość GTFDHGFDG
DLACZEGO ZAKLADAMY,ZE PARY HOMO TO DWA GOŁĄBKI????????? ZNAM DWOCH GEJOW..TO NAJBARDZIEJ LUZNO PODCHODZACY DO SEXU,ZWIAZKOW LUDZIE JAKICH ZNAM:)... ADWOKACI...I TEZ MARZA IM SIE DZIECI! BEZ PRZEASADY......GAZET SIE NACZYTALISCIE CZY JAK?

Gość ererwerrew
Srak

Gość monaliska
nawet zwierzeta nie sa homo a ludzie tak, co za upadek!

Gość informatyczka88888888
ja się wychowałam w kochającej, normalnej (czytaj z ojcem i matką0 rodzinie, a mimo to jestem popierdolona (przepraszam za brzydkie słowo).

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Ja tam bym wolała dwóch tatusiów czy dwie mamusie niż "normalną" rodzinę Waśniewskich np.